![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
10 beatu
Moderatorius: auskaras
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
10 beatu
Siandien zaidziau desimt sng turnyru. Na gal zaidziau tik desimt is ju pasibaige labai jau panasiai. Mane kazkaip tragiskai persekioja zaidejai besivaikantys straigth'o. ir aisku mano nelaimei sustume visus savo zetomnus ta straighta pagauna. ar gali but atsitiktinumas kad desimt kart zaidejam iskrenta 4 reikalingos kortos sudaryti straighta o mano auksta pocket pair virsta lygi nuliui. Gal cia viena is juodu dienu? ar as kazka netaip darau?
- Vyteninho
- Naujokas

- Praneš.: 31
Re: 10 beatu
Buna dienu lyg tycia, svarbu nepaluzt ir nenustot zaist kaip turetum, galiausiai viskas prades klostytis kaip turetu 
-

PH69 - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 117
Pasitaiko tokiu prastu dienu, jei jauciu ziauriai neina jungiu lauk ir nezaidziu iki kitos dienos ir nuotaika geresne ir litu lieka 
-

mcrobis - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 66
nu kazka netaip darai... Neleisk pagaut ,agressivink. Dazniausiai kas eile ar spalva gaudo pasimato po turno. Stipriai uzpulk po turno ir greiciausiai nusimes ,abejuoju as pasirasys del paskutines kortos daryt toki brangu kortos pirkima. Analizuokis daugiau zaidima savo ,perziurek tas rankas ,kurias pralosei ir permastyk kaip galejai sulosti jas...
- JustinassD
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 59
patikek, yra tokiu kurie rizikuoja bet kokia kaina
DD nes jau kaip kazkas minejo mat jie jaucia kad jiem sekasi ar kazkas panasaus
D arba bent jau mano kad pasiseks bent si karta tai tikrai
D
-

Stiller - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 130
Stiller rašė:patikek, yra tokiu kurie rizikuoja bet kokia kainaDD nes jau kaip kazkas minejo mat jie jaucia kad jiem sekasi ar kazkas panasaus
D arba bent jau mano kad pasiseks bent si karta tai tikrai
D
Va butent su tokia problema ir as susiduriu. Kokiuose limituose zaidi? Agresijos nepavaidinsi daznai, nes jiems viskas vienodai, stumia all in ir is kvailos sekmes turteja. Tiesiog buna, kad neimanoma zaist prie stalo.
- sweet
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 341
zaidziu 5 + 1$ . bet manau ir aukstesniuose limituose pasitaiko visokiu
- Vyteninho
- Naujokas

- Praneš.: 31
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių