logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

10 beatu

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

10 beatu

Standartinė Vyteninho » Tre Lap 18, 2009 1:38 pm

Siandien zaidziau desimt sng turnyru. Na gal zaidziau tik desimt is ju pasibaige labai jau panasiai. Mane kazkaip tragiskai persekioja zaidejai besivaikantys straigth'o. ir aisku mano nelaimei sustume visus savo zetomnus ta straighta pagauna. ar gali but atsitiktinumas kad desimt kart zaidejam iskrenta 4 reikalingos kortos sudaryti straighta o mano auksta pocket pair virsta lygi nuliui. Gal cia viena is juodu dienu? ar as kazka netaip darau?
Vyteninho
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 31

Re: 10 beatu

Standartinė PH69 » Tre Lap 18, 2009 1:46 pm

Buna dienu lyg tycia, svarbu nepaluzt ir nenustot zaist kaip turetum, galiausiai viskas prades klostytis kaip turetu :)
Vartotojo avataras
PH69
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 117

Standartinė mcrobis » Tre Lap 18, 2009 3:56 pm

Pasitaiko tokiu prastu dienu, jei jauciu ziauriai neina jungiu lauk ir nezaidziu iki kitos dienos ir nuotaika geresne ir litu lieka :D
Aš žaidžiu:
fulltiltunibettriobet
Vartotojo avataras
mcrobis
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 66

Standartinė JustinassD » Tre Lap 18, 2009 11:00 pm

nu kazka netaip darai... Neleisk pagaut ,agressivink. Dazniausiai kas eile ar spalva gaudo pasimato po turno. Stipriai uzpulk po turno ir greiciausiai nusimes ,abejuoju as pasirasys del paskutines kortos daryt toki brangu kortos pirkima. Analizuokis daugiau zaidima savo ,perziurek tas rankas ,kurias pralosei ir permastyk kaip galejai sulosti jas...
JustinassD
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 59

Standartinė Stiller » Tre Lap 18, 2009 11:41 pm

patikek, yra tokiu kurie rizikuoja bet kokia kaina :DDD nes jau kaip kazkas minejo mat jie jaucia kad jiem sekasi ar kazkas panasaus :DD arba bent jau mano kad pasiseks bent si karta tai tikrai :DD
Paveikslėlis
Dėmesio!!! Tie kas pasinaudojo mano baneriuku esančiu aukščiau, nepatingėkit susisiekt su manimi, padėsiu išspręsti quizą ir gauti bonusą.
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Stiller
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 130

Standartinė sweet » Ket Lap 19, 2009 9:54 am

Stiller rašė:patikek, yra tokiu kurie rizikuoja bet kokia kaina :DDD nes jau kaip kazkas minejo mat jie jaucia kad jiem sekasi ar kazkas panasaus :DD arba bent jau mano kad pasiseks bent si karta tai tikrai :DD

Va butent su tokia problema ir as susiduriu. Kokiuose limituose zaidi? Agresijos nepavaidinsi daznai, nes jiems viskas vienodai, stumia all in ir is kvailos sekmes turteja. Tiesiog buna, kad neimanoma zaist prie stalo.
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 341

Standartinė Vyteninho » Ket Lap 19, 2009 10:41 pm

zaidziu 5 + 1$ . bet manau ir aukstesniuose limituose pasitaiko visokiu
Vyteninho
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 31

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta