![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
20,080$ freezout uz 1,1$ Mansion pokeryje
Moderatorius: auskaras
14 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
20,080$ freezout uz 1,1$ Mansion pokeryje
Jie kas turit laiko ir turit uzsilikusiu pinigeliu Manisone tai galit suzaist, max zaideju 4k. manau us apie 3k
http://www.mansionpoker.com/promotions/ ... index.html
There’s never been more action at MANSIONPOKER.com than this New Year.
Start 2008 in style with a $20,080 Happy New Year Freezeout Tournament on January 2, 2008 at 19:00 (GMT)!
Entry costs a mere $1+0.10 for 3000 starting chips with blinds increasing every 15 minutes. Don’t miss it!
http://www.mansionpoker.com/promotions/ ... index.html
Paskutinį kartą redagavo DarekaZ Tre Sau 02, 2008 3:59 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
-

DarekaZ - Administratorius
- Praneš.: 976
Ekonomas rašė:Metlock, ar galima per Mansiona pervesti pinigu kiek nors? gal galetum man suselpti?as irgi noriu dalyvauti
o MB uzsaldyti dabar mano su pinigais visais, negaliu isideti ?
ne negalima draugui pervesti mansion'e
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
-

DarekaZ - Administratorius
- Praneš.: 976
Kai padarai depozitą, reikia dar iš puslapio persivesti pinigus į pokerio acc
man per 1min viską padarė
O turnyras tai labai SLOW buvo. Negaliu pasakyti kad labai tight, bet toks slow kad n... Iki pertraukos iškrito kokie 800 žmonių. Buvau po pertraukos 30, bet paskui pora bad beat'ų ir viskas.. Beto ir nebuvau pasiruošęs žaisti 5h gal net daugiau tą turnyrą tai nelabai ir susikaupiau
O turnyras tai labai SLOW buvo. Negaliu pasakyti kad labai tight, bet toks slow kad n... Iki pertraukos iškrito kokie 800 žmonių. Buvau po pertraukos 30, bet paskui pora bad beat'ų ir viskas.. Beto ir nebuvau pasiruošęs žaisti 5h gal net daugiau tą turnyrą tai nelabai ir susikaupiau
- Ekonomas
14 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių