![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
33$ 10k GTD
Moderatorius: auskaras
24 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
33$ 10k GTD
Žaidžiau 33$ tourni PS`e ir drįsčiau teigt, kad žaidžiau idealiai. Nepadariau didelių klaidų ir chip stackas augo labai stabiliai, o ir fotūna aukštų poketų negailėjo, kurie sugebėjo atsilaikyt prieš visokius ragus. Žmonių susirinko 499, 63ITM, pirma vieta berods 2.4k$. Nukeliavau deep ir likus 100 žmonių buvau apie 18 kai staiga pakišo koja PS botai (luckiai), kaip aš juos vadinu. pirmiausia QQ preflop all in vs 33 gavo skaudžiai į kaulus ir trečdalis stacko buvo palaidotas, išakrt po beato ėjo šis handas(no comments)
http://www.pokerxfactor.com/SH121295/36 ... 319_030945
na ir tuomet likau su centais ir pilnu tiltu, kas palaidojo visas viltis kovot dėl money, o tuo labiau dėl pagrindinio prizo.
Nieko baisaus. 33$, bet anyway....norėjau tiesiog pasiguost, nes nedažnai tą darau
gl all
http://www.pokerxfactor.com/SH121295/36 ... 319_030945
na ir tuomet likau su centais ir pilnu tiltu, kas palaidojo visas viltis kovot dėl money, o tuo labiau dėl pagrindinio prizo.
Nieko baisaus. 33$, bet anyway....norėjau tiesiog pasiguost, nes nedažnai tą darau
- kiddaz
- zhygaLT
Jo kartais reik pasiguost, vakar panasiai man buvo 11$ turnyre, vaziavau visa laika apie top10 ir likus apie 80 zmoniu is 470 viena handa nekaip suzaidziau, tada seke bad beat, tada jau buvauapie viduriuka su stavo stack, allin ir dar vienas beatas ir out 
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
-

DarekaZ - Administratorius
- Praneš.: 976
zhygaLT rašė:kaip kiti pasakytu thats poker, arba thats online poker, bet as visgi manau kad thats pokerstars
haha..prajuokinai
- kiddaz
Nepyk, kiddai, bet jeigu nemoki losti, tai nesiskusk, kad nesiseka ir nepastink tokiu ranku.
Viena karta slowplayinai AA ant flushing/straightening flopo - nuostabus zaidimas
Kita karta - nusprendei paslowplayinti baby flusha, irgi nuostabus zaidimas.
Ir nesvarbu, kad galbut rankos butu pasibaigusios vienodai. Esant tokiai situacijai ir tokiems flopams, slowplayinimas yra tolygus suicide norui. Tai kam po to verkti?
Viena karta slowplayinai AA ant flushing/straightening flopo - nuostabus zaidimas
Kita karta - nusprendei paslowplayinti baby flusha, irgi nuostabus zaidimas.
Ir nesvarbu, kad galbut rankos butu pasibaigusios vienodai. Esant tokiai situacijai ir tokiems flopams, slowplayinimas yra tolygus suicide norui. Tai kam po to verkti?
- Martas
nepyk, martai, bet jeigu tu betini flushą, kai po tavęs yra agresorius, kuris 80% darys continuationą bent puse poto, tai jau čia tavo problemos, kad neišspaudi maximumo iš hando
o aš išspaudžiau, bet vat būna, kad 2% išlenda kartais...nu ir aš nesiskundžiu, tiesiog papostinau normalų bad beatą, o ne "va žiūrėkit prapisau su AK prieš AQ. ir pas mane dar suited buvo!". AA vs TT, yeh...praslowplayinau, nors nemėgstu to daryt, iškrito jokeriui str8 flushas, pralošiau. Tiek to, kitus 4 kartus laimėsiu aš.
baby flushas, emm....kaip ir minėjau, agresorius betins beveik visą laiką, o jei ir turi setą, tai nemanau, akd putins mane ant flusho ir checkins laukdamas pairinto boardo. Bet kokiu atveju jis BETINS ir gaus check/raise, o tada jau jau spręst ar gaudyt 20% (berods tiek yra po flopo, kad susipairintu boardas). manau, kad bet kokiu atveju handą sužaidžiau gerai, na nebent fold preflop...
baby flushas, emm....kaip ir minėjau, agresorius betins beveik visą laiką, o jei ir turi setą, tai nemanau, akd putins mane ant flusho ir checkins laukdamas pairinto boardo. Bet kokiu atveju jis BETINS ir gaus check/raise, o tada jau jau spręst ar gaudyt 20% (berods tiek yra po flopo, kad susipairintu boardas). manau, kad bet kokiu atveju handą sužaidžiau gerai, na nebent fold preflop...
- kiddaz
Prie ko cia setas ir prie ko cia agresorius, po flopo yra daugiau kaip 30% kad turne bus ketvirtas bugnas ir tavo flushas taps niekinis. Tu net negalesi callinti didelio beto, nes pas ji gali buti Ad arba Qd.
Gerai, agresorius durnelis pasitaike ir atakavo tave esant trim spalvoms, o jeigu butu suzaides protingai ir pachekines. Kaip tik vertesi ketvirtas bugnas ir ka tu tada darai po turno - atakuoji su savo niekine Td? checkini ir foldini pries jo beta? checkini ir verkdamas callin allin jo beta?
Tai cia tik viena problemos dalis, pridek dar keliolika procentu, kad turnas sudubliuos kazkuria korta ir atsiras dar viena problema.
Juk ne esme, kad tu pralaimejai pries J7 - taip cia nepasiseke, bet taip zaisdamas dar kruva kartu pralaimesi pries kokia Ad5c ar netgi QdJh
Gerai, agresorius durnelis pasitaike ir atakavo tave esant trim spalvoms, o jeigu butu suzaides protingai ir pachekines. Kaip tik vertesi ketvirtas bugnas ir ka tu tada darai po turno - atakuoji su savo niekine Td? checkini ir foldini pries jo beta? checkini ir verkdamas callin allin jo beta?
Tai cia tik viena problemos dalis, pridek dar keliolika procentu, kad turnas sudubliuos kazkuria korta ir atsiras dar viena problema.
Juk ne esme, kad tu pralaimejai pries J7 - taip cia nepasiseke, bet taip zaisdamas dar kruva kartu pralaimesi pries kokia Ad5c ar netgi QdJh
- Martas
ts...kokia tikimybė, kad pas jį Ad* Qd*? 2/52 bet kokiu atveju aš plėšiu maximumą iš hando, tame ir grožis pokerio - rizika. 25%,kad atsivers bugnas ant turno, 20%, kad susipairins boardas. Mano favoritai? Mano. O oddsais ir paremtas pokeris. Ir jei tu betini ar shoveini tokioj situacijoj top setą KK su K6h7h , tai esi easy to read playeris- easy fold. Išsakei savo nuomonę ir taktiką. Nesipykstam, nesu piktybiškas žmogus 
- kiddaz
kiddaz as tave visiskai palaikau ir suprantu. Paskutiniu metu pats nemazai losiau PS'uose ir torejau panasiu situaciju, kaip pas tave. ;]
Kad ir tarkim QQ vs 33. po turno visos kortos aukstesnes nei 3 ir zemesnes nei Q. Todel dejau all in. jis pacallina su 33 ir aisq riveris 33. ir as out is turnyro;]
tokios situacijos kartojas gan daznai, todel nemenau, kad tai atsitiktinumas.
+ patariu nueit palost play money. Ten is principo kortos dalinamos kaip ir cashe, bet kadangi daug kas losia, tai buna visokiu nesamone. Bet ne cia esme, esme kad vienas is tavo kaimynu, pvz sedintis is kaires tau - >90% tikimybe, jog pas ji yra viena tokia pati korta kaip pas tave. Pvz: pas mane KT pas jis K3, pas mane 53, pas ji 93 ir tt ir pan. ;]
PS: del QQ, tai PSe man labai retai kada sekasi laimet su sia korta, nes arba A atsivercia arba pas kita yra KK, arba jau ant flopo pataiko i seta ;]
Kad ir tarkim QQ vs 33. po turno visos kortos aukstesnes nei 3 ir zemesnes nei Q. Todel dejau all in. jis pacallina su 33 ir aisq riveris 33. ir as out is turnyro;]
tokios situacijos kartojas gan daznai, todel nemenau, kad tai atsitiktinumas.
+ patariu nueit palost play money. Ten is principo kortos dalinamos kaip ir cashe, bet kadangi daug kas losia, tai buna visokiu nesamone. Bet ne cia esme, esme kad vienas is tavo kaimynu, pvz sedintis is kaires tau - >90% tikimybe, jog pas ji yra viena tokia pati korta kaip pas tave. Pvz: pas mane KT pas jis K3, pas mane 53, pas ji 93 ir tt ir pan. ;]
PS: del QQ, tai PSe man labai retai kada sekasi laimet su sia korta, nes arba A atsivercia arba pas kita yra KK, arba jau ant flopo pataiko i seta ;]
-

Pajonkas - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 131
24 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių