![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
3bets callinimas su maza pora
Moderatorius: auskaras
3 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
3bets callinimas su maza pora
Klausimas ismanantiems matematika. Man idomu, ar ilgu laikotarpiu pelninga callinti 3bets su maza pocket pora darant prielaida, kad reikia surinkti seta, kad iveikti oponentus.
Tarkime esam maziausiai 100 bb deep. Tarkime, kad pazistame ta zaideja ir esame beveik tikri, kad jis turi arba aukstesne pora arba AK. Pozicija nesvarbu.
Ar teisinga callinti siuos 3 bets pagal implied odds?
Tarkime esam maziausiai 100 bb deep. Tarkime, kad pazistame ta zaideja ir esame beveik tikri, kad jis turi arba aukstesne pora arba AK. Pozicija nesvarbu.
Ar teisinga callinti siuos 3 bets pagal implied odds?
- rokas
Re: 3bets callinimas su maza pora
Aš nežinau, kaip sako vadovėliai, bet su mažom porom ( iki pocket 9s ) callinu tada, kai : 1)turiu poziciją prieš stipriausią žaidėją
2) pote yra bent dar du žaidėjai 3) mano stackas man tai leidžia (turnyruose) 4).. nesugalvoju dar
2) pote yra bent dar du žaidėjai 3) mano stackas man tai leidžia (turnyruose) 4).. nesugalvoju dar
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
Re: 3bets callinimas su maza pora
Aisku teisinga 
Nebent uz taves daug zaideju, kurie galetu tave isspaust lauk
Kadangi seta pataikyt ant flopo turi mazdaug 1/8 tikimybe, zaidziant dideliais stackais tas yra labai pelninga
Ypac jei varzovas turi overpair
Nebent uz taves daug zaideju, kurie galetu tave isspaust lauk
Kadangi seta pataikyt ant flopo turi mazdaug 1/8 tikimybe, zaidziant dideliais stackais tas yra labai pelninga
-

PH69 - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 117
3 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių