logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

5 - card pokeris

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

5 - card pokeris

Standartinė Benediktas » Sek Bir 20, 2010 2:08 am

Nors pirmenybę teikiu holdem pokeriui, antra pagal mėgstamumą ir ta pokerio rūšis, nuo kurios pradėjau savo "karjerą", yra 5 - card. Labai norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie šią pokerio rūšį, ar mėgstate žaisti, kokios strategijos ir t.t. Taip pat mane neramina vienas klausimas: ar geras 5 - card žaidėjas turi retkarčiais stand patinti su oru, tikėdamasis blefuoti ir taip pasiimti banką?
Benediktas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 22

Re: 5 - card pokeris

Standartinė Armage » Ket Bir 24, 2010 12:46 pm

kartais suzaidziu 5 card draw bet strategiju geru nezinau,cia labiau sekmes reikalas.ten aisku gali labai gilintis kas kiek kortu ismete ir mazdaug speliot ka gali turet,su tuo stand pad irgy gerai seip blefuot,uzraisini pre flop daug,kas nors su setu paccalina tu stand pad ir paskui dedi pota bet aisku ne duok dieve oponentas pasigaus ka nors tai bus negerai xD
Aš žaidžiu:
bwinfulltilttriobetpokerstars
Vartotojo avataras
Armage
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 112

Standartinė Stiller » Ant Rgp 31, 2010 11:32 am

o niekas nebandėt 7 card stud? man šis žaidimas labiau prie širdies, nes daug įdomiau stebėti oponentų žaidimą kai matai didžiają dalį jų kortų :) galima lengviau numanyti priešininkų kombinacijas :)
Paveikslėlis
Dėmesio!!! Tie kas pasinaudojo mano baneriuku esančiu aukščiau, nepatingėkit susisiekt su manimi, padėsiu išspręsti quizą ir gauti bonusą.
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Stiller
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 130

Standartinė CallOnMe » Ant Rgp 31, 2010 1:16 pm

Stiller rašė:o niekas nebandėt 7 card stud? man šis žaidimas labiau prie širdies, nes daug įdomiau stebėti oponentų žaidimą kai matai didžiają dalį jų kortų :) galima lengviau numanyti priešininkų kombinacijas :)

O 7 card cia ne tas pats kas razz?
Aš žaidžiu:
bwinfulltiltunibettriobet
CallOnMe
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 45

Standartinė Leresiuty » Ant Rgp 31, 2010 3:19 pm

CallOnMe rašė:
Stiller rašė:o niekas nebandėt 7 card stud? man šis žaidimas labiau prie širdies, nes daug įdomiau stebėti oponentų žaidimą kai matai didžiają dalį jų kortų :) galima lengviau numanyti priešininkų kombinacijas :)

O 7 card cia ne tas pats kas razz?

tas pats
Aš žaidžiu:
fulltilttriobet
Leresiuty
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 58

Standartinė Loudmouth » Ant Rgp 31, 2010 11:29 pm

Ne tas pats. Razz reikia low surinkti, stud - high kombinacijas. :idea:
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 647

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta