![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
5 - card pokeris
Moderatorius: auskaras
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
5 - card pokeris
Nors pirmenybę teikiu holdem pokeriui, antra pagal mėgstamumą ir ta pokerio rūšis, nuo kurios pradėjau savo "karjerą", yra 5 - card. Labai norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie šią pokerio rūšį, ar mėgstate žaisti, kokios strategijos ir t.t. Taip pat mane neramina vienas klausimas: ar geras 5 - card žaidėjas turi retkarčiais stand patinti su oru, tikėdamasis blefuoti ir taip pasiimti banką?
- Benediktas
- Naujokas

- Praneš.: 22
Re: 5 - card pokeris
kartais suzaidziu 5 card draw bet strategiju geru nezinau,cia labiau sekmes reikalas.ten aisku gali labai gilintis kas kiek kortu ismete ir mazdaug speliot ka gali turet,su tuo stand pad irgy gerai seip blefuot,uzraisini pre flop daug,kas nors su setu paccalina tu stand pad ir paskui dedi pota bet aisku ne duok dieve oponentas pasigaus ka nors tai bus negerai xD
-

Armage - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 112
o niekas nebandėt 7 card stud? man šis žaidimas labiau prie širdies, nes daug įdomiau stebėti oponentų žaidimą kai matai didžiają dalį jų kortų
galima lengviau numanyti priešininkų kombinacijas 
-

Stiller - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 130
Stiller rašė:o niekas nebandėt 7 card stud? man šis žaidimas labiau prie širdies, nes daug įdomiau stebėti oponentų žaidimą kai matai didžiają dalį jų kortųgalima lengviau numanyti priešininkų kombinacijas
O 7 card cia ne tas pats kas razz?
- CallOnMe
- Naujokas

- Praneš.: 45
CallOnMe rašė:Stiller rašė:o niekas nebandėt 7 card stud? man šis žaidimas labiau prie širdies, nes daug įdomiau stebėti oponentų žaidimą kai matai didžiają dalį jų kortųgalima lengviau numanyti priešininkų kombinacijas
O 7 card cia ne tas pats kas razz?
tas pats
- Leresiuty
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 58
Ne tas pats. Razz reikia low surinkti, stud - high kombinacijas. 
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 647
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių