logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

777

Papasakokite apie save, paskelbkite savo blogą, pasigirkite.

Moderatorius: auskaras

777

Standartinė 777 » Ant Bir 05, 2007 3:56 pm

Sveiki,

kadangi azartiniai lošimai man tarsi antrasis "aš", tai nežaisti pokerio būtų tikrai nuodėmė. Tikrąjį mano vardą žino ir taip dauguma čia besilankančių, tad jo neskelbsiu. Šiais metais baigiau mokslus ir ruošiuosi tapti studentu :D Pokerį, palyginus su kitais azartiniais lošimais, pradėjau žaisti vėliausiai, kadangi seniau jis nebuvo toks populiarus. Į šią karuselę esu įsisukęs berods metus laiko ir kuo toliau tuo daugiau laiko praleidžiu nagrinėdamas pokerio aktualijas bei žaisdamas su draugais ar online. Be pokerio žaisdavau ir tūkstanį, 66, svarą (trinką). Vis tik daugiau laiko ir daugiau "dūšios" esu atidavęs lažyboms, kuriomis domiuosi jau daugiau nei treji metai. Anyway, pokeris ir lažybos tikrai suderinami dalykai. Keletos dienų bėgyje išvykstu į Angliją, o grįžęs boostinsiu savo bankrolą ir bandysim lįsti į gilesnius pokerio vandenis :D
Taip, kad sėkmės. Neapleiskite forumo. Susitiksim rugsėjį :)
Whatever
Vartotojo avataras
777
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 423

Re: 777

Standartinė DarekaZ » Ant Bir 05, 2007 4:52 pm

777 rašė:Sveiki,

kadangi azartiniai lošimai man tarsi antrasis "aš", tai nežaisti pokerio būtų tikrai nuodėmė. Tikrąjį mano vardą žino ir taip dauguma čia besilankančių, tad jo neskelbsiu. Šiais metais baigiau mokslus ir ruošiuosi tapti studentu :D Pokerį, palyginus su kitais azartiniais lošimais, pradėjau žaisti vėliausiai, kadangi seniau jis nebuvo toks populiarus. Į šią karuselę esu įsisukęs berods metus laiko ir kuo toliau tuo daugiau laiko praleidžiu nagrinėdamas pokerio aktualijas bei žaisdamas su draugais ar online. Be pokerio žaisdavau ir tūkstanį, 66, svarą (trinką). Vis tik daugiau laiko ir daugiau "dūšios" esu atidavęs lažyboms, kuriomis domiuosi jau daugiau nei treji metai. Anyway, pokeris ir lažybos tikrai suderinami dalykai. Keletos dienų bėgyje išvykstu į Angliją, o grįžęs boostinsiu savo bankrolą ir bandysim lįsti į gilesnius pokerio vandenis :D

Ziurek tu grizes visko nepralosk, paskui pasakosi savo anukams, kaip dirbai visa vasara sunkiai, o pinigus isvaistei lengvai :) anyway sekmes tau anglijoj ;)
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
Vartotojo avataras
DarekaZ
Administratorius

Praneš.: 976

Re: 777

Standartinė 777 » Ant Bir 05, 2007 8:10 pm

DarekaZ rašė:
777 rašė:Sveiki,

Ziurek tu grizes visko nepralosk, paskui pasakosi savo anukams, kaip dirbai visa vasara sunkiai, o pinigus isvaistei lengvai :) anyway sekmes tau anglijoj ;)

Sakoma, kad už sėkmę dėkot negalima - blogas prietaras. Tuomet padėkosiu tau už gerus norus. Susitiksim kitais metais prie pokerio stalo 8)
Whatever
Vartotojo avataras
777
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 423

Standartinė Poter » Ant Bir 05, 2007 8:31 pm

sekmės pokeryje bei išvykoje :)
Poter

Grįžti į Prisistatymai ir pasveikinimai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta