![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
777
Moderatorius: auskaras
4 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
777
Sveiki,
kadangi azartiniai lošimai man tarsi antrasis "aš", tai nežaisti pokerio būtų tikrai nuodėmė. Tikrąjį mano vardą žino ir taip dauguma čia besilankančių, tad jo neskelbsiu. Šiais metais baigiau mokslus ir ruošiuosi tapti studentu
Pokerį, palyginus su kitais azartiniais lošimais, pradėjau žaisti vėliausiai, kadangi seniau jis nebuvo toks populiarus. Į šią karuselę esu įsisukęs berods metus laiko ir kuo toliau tuo daugiau laiko praleidžiu nagrinėdamas pokerio aktualijas bei žaisdamas su draugais ar online. Be pokerio žaisdavau ir tūkstanį, 66, svarą (trinką). Vis tik daugiau laiko ir daugiau "dūšios" esu atidavęs lažyboms, kuriomis domiuosi jau daugiau nei treji metai. Anyway, pokeris ir lažybos tikrai suderinami dalykai. Keletos dienų bėgyje išvykstu į Angliją, o grįžęs boostinsiu savo bankrolą ir bandysim lįsti į gilesnius pokerio vandenis
Taip, kad sėkmės. Neapleiskite forumo. Susitiksim rugsėjį
kadangi azartiniai lošimai man tarsi antrasis "aš", tai nežaisti pokerio būtų tikrai nuodėmė. Tikrąjį mano vardą žino ir taip dauguma čia besilankančių, tad jo neskelbsiu. Šiais metais baigiau mokslus ir ruošiuosi tapti studentu
Whatever
-

777 - Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 423
Re: 777
777 rašė:Sveiki,
kadangi azartiniai lošimai man tarsi antrasis "aš", tai nežaisti pokerio būtų tikrai nuodėmė. Tikrąjį mano vardą žino ir taip dauguma čia besilankančių, tad jo neskelbsiu. Šiais metais baigiau mokslus ir ruošiuosi tapti studentuPokerį, palyginus su kitais azartiniais lošimais, pradėjau žaisti vėliausiai, kadangi seniau jis nebuvo toks populiarus. Į šią karuselę esu įsisukęs berods metus laiko ir kuo toliau tuo daugiau laiko praleidžiu nagrinėdamas pokerio aktualijas bei žaisdamas su draugais ar online. Be pokerio žaisdavau ir tūkstanį, 66, svarą (trinką). Vis tik daugiau laiko ir daugiau "dūšios" esu atidavęs lažyboms, kuriomis domiuosi jau daugiau nei treji metai. Anyway, pokeris ir lažybos tikrai suderinami dalykai. Keletos dienų bėgyje išvykstu į Angliją, o grįžęs boostinsiu savo bankrolą ir bandysim lįsti į gilesnius pokerio vandenis
Ziurek tu grizes visko nepralosk, paskui pasakosi savo anukams, kaip dirbai visa vasara sunkiai, o pinigus isvaistei lengvai
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
-

DarekaZ - Administratorius
- Praneš.: 976
Re: 777
DarekaZ rašė:777 rašė:Sveiki,
kadangi azartiniai lošimai man tarsi antrasis "aš", tai nežaisti pokerio būtų tikrai nuodėmė. Tikrąjį mano vardą žino ir taip dauguma čia besilankančių, tad jo neskelbsiu. Šiais metais baigiau mokslus ir ruošiuosi tapti studentuPokerį, palyginus su kitais azartiniais lošimais, pradėjau žaisti vėliausiai, kadangi seniau jis nebuvo toks populiarus. Į šią karuselę esu įsisukęs berods metus laiko ir kuo toliau tuo daugiau laiko praleidžiu nagrinėdamas pokerio aktualijas bei žaisdamas su draugais ar online. Be pokerio žaisdavau ir tūkstanį, 66, svarą (trinką). Vis tik daugiau laiko ir daugiau "dūšios" esu atidavęs lažyboms, kuriomis domiuosi jau daugiau nei treji metai. Anyway, pokeris ir lažybos tikrai suderinami dalykai. Keletos dienų bėgyje išvykstu į Angliją, o grįžęs boostinsiu savo bankrolą ir bandysim lįsti į gilesnius pokerio vandenis
Ziurek tu grizes visko nepralosk, paskui pasakosi savo anukams, kaip dirbai visa vasara sunkiai, o pinigus isvaistei lengvaianyway sekmes tau anglijoj
Sakoma, kad už sėkmę dėkot negalima - blogas prietaras. Tuomet padėkosiu tau už gerus norus. Susitiksim kitais metais prie pokerio stalo
Whatever
-

777 - Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 423
4 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Prisistatymai ir pasveikinimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių