![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Agadyz
Moderatorius: auskaras
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Agadyz
Sveiki
Atradau jusu puslapi, panarsiau ir nusprendziau prie jusu prisijunkti
Mano vardas Egidijus, esu is Utenos ir man 18metu
Pokeriu domiuosi jau virs 1metu. Zaidziu Pokerstars, daugiausiai heads up arba sit n go. Pastaruoju metu pradejau dometis ir kitomis svetainemis, taip ir atradau jus
Butu smagu jei pranestumet apie turnyrus organizuojamus Vilniuje ar kituose miestuose esanciuose arciau Utenos

-

agadyz - Naujokas

- Praneš.: 12
Re: Agadyz
Sveikas atvykes i musu kuklia bendruomene 
- jokeris
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 144
Sveiki dar karteli
Nusprendziau ismeginti expekt.com pokerio programa ir pastebejau, kad jie siulo freerolus naujai uzsiregistravusiems(90dienu nuo registracijos) kuriu prizai ne pinigai, o biletai i ivairius sit n go turnyrus. Tad man kilo mintis pabandyti nuo 0$ pasiekti 100$ ir taip isbandyti savo jegas
Manau pradziai uzteks tiek nes dar niekada nesu bandes kazko panasaus ir vien del to yra noras tai padaryti
Tiksla pasiekti bandysiu per lapkrisio menesi jei viskas vyks sklandziai 

-

agadyz - Naujokas

- Praneš.: 12
Sveikas atvykes 
Gerai,kad yra tikslas.Bet mano manymu metai per mazai.(as tiek pat losiu).Bus tikrai nelengva isibegeti nuo 0 ir pasiekti 100 baksu riba...Nebent sparciai tobuleji... bet kokiu atveju ,sekmes
Gerai,kad yra tikslas.Bet mano manymu metai per mazai.(as tiek pat losiu).Bus tikrai nelengva isibegeti nuo 0 ir pasiekti 100 baksu riba...Nebent sparciai tobuleji... bet kokiu atveju ,sekmes
-

LechPechuro - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 125
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Prisistatymai ir pasveikinimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių