logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Amerigo

Papasakokite apie save, paskelbkite savo blogą, pasigirkite.

Moderatorius: auskaras

Amerigo

Standartinė Amerigo » Ant Lie 24, 2007 7:47 pm

Sveiki, man 18 metu. pokeriu susidomejau neperseniausiai. Turiu daug pomegiu, bet isvardinsiu kelis. Boulingas, krepsinis, futbolas na zinoma daug kitu sporto saku, bet nepamirskime ir pokerio ;). Taigi gyvenu Vilniuje pradesiu dvyliktoko "karjera". Dabar labiausiai patinka heads up'ai bei nepamirstu sng, taciau siuo momentu losiu tik heads up'us. Kagi pradejau mini misija Tony G poker room'e "nuo 30$ iki 100$) Aisku gal kitiems ir juokingos sumos, taciau kaip naujokas pradesiu ties tokiomis. Rasyti internetini dienorasti paskatino Tourist (kadangi pamates jo bloga uzsimaniau ir as kazka tokio siekti). Taigi mano blog'a galite rasti cia - http://www.blogas.lt/amerigo
Amerigo

Standartinė DarekaZ » Ant Lie 24, 2007 8:50 pm

Sveikas atvykes :)

Puikus pasirizimas, man patiko, siulau tik siekti didesnes sumos, kopti i didesnio buy in turnyrus valdyti savo bankroll'a ir didinti ji, nes jei iki 100$ zaisi 0.5$ s&g tai gali ilgokai trukti.

Sekmes
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
Vartotojo avataras
DarekaZ
Administratorius

Praneš.: 976

Standartinė Amerigo » Ant Lie 24, 2007 9:08 pm

Aciu, kolkas treniruojuosi heads up ir losiu tik juos... ;) Cia tik pirma misija iki 100$ heads up'ais po 1.05$ manau netureciau uztrukti ilgai. Ziuresim. Juo lab, kad heads up mane domina ir patinka priesingai i cash tables ziuriu kaip i prasilosima.. ;)
Amerigo

Standartinė tourist » Ant Lie 24, 2007 10:22 pm

tiesiog sekmes 8)
tourist

Grįžti į Prisistatymai ir pasveikinimai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta