![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Amerigo
Moderatorius: auskaras
4 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Amerigo
Sveiki, man 18 metu. pokeriu susidomejau neperseniausiai. Turiu daug pomegiu, bet isvardinsiu kelis. Boulingas, krepsinis, futbolas na zinoma daug kitu sporto saku, bet nepamirskime ir pokerio
. Taigi gyvenu Vilniuje pradesiu dvyliktoko "karjera". Dabar labiausiai patinka heads up'ai bei nepamirstu sng, taciau siuo momentu losiu tik heads up'us. Kagi pradejau mini misija Tony G poker room'e "nuo 30$ iki 100$) Aisku gal kitiems ir juokingos sumos, taciau kaip naujokas pradesiu ties tokiomis. Rasyti internetini dienorasti paskatino Tourist (kadangi pamates jo bloga uzsimaniau ir as kazka tokio siekti). Taigi mano blog'a galite rasti cia - http://www.blogas.lt/amerigo
- Amerigo
Sveikas atvykes
Puikus pasirizimas, man patiko, siulau tik siekti didesnes sumos, kopti i didesnio buy in turnyrus valdyti savo bankroll'a ir didinti ji, nes jei iki 100$ zaisi 0.5$ s&g tai gali ilgokai trukti.
Sekmes
Puikus pasirizimas, man patiko, siulau tik siekti didesnes sumos, kopti i didesnio buy in turnyrus valdyti savo bankroll'a ir didinti ji, nes jei iki 100$ zaisi 0.5$ s&g tai gali ilgokai trukti.
Sekmes
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
-

DarekaZ - Administratorius
- Praneš.: 976
4 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Prisistatymai ir pasveikinimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių