![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Ar kas nors sieja pokeri su savo ateitim?
Moderatorius: auskaras
12 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Ar kas nors sieja pokeri su savo ateitim?
Noreciau suzinot ar kas nors turi planu sieti pokeri su savo ateitim? Ta prasme gyventi vien tik is pokerio 
Jei sekasi kortoi - moterys nemyli 
-

Tomaz - Naujokas

- Praneš.: 8
Re: Ar kas nors sieja pokeri su savo ateitim?
Tomaz rašė:Noreciau suzinot ar kas nors turi planu sieti pokeri su savo ateitim? Ta prasme gyventi vien tik is pokerio
Manau, kad norėt tokio dalyko gali daug kas, tačiau daugeliui tai taip ir liks tik noru / svajone
- KAĖKIS
Teisingai, nežinau kaip kitiems, bet aš jau nesvajoju apie tokį gyvenimo būdą, nes manau reikia greižtos disciplinos ir didelės savikontrolės, visada turėti užsibrėžtus tikslus. Man šis žaidimas tik pomėgis kol kas, kuris suteikia azarto ir atima šiek tiek mano ,,brangaus'' laiko vakarais.
- evkaz
- Naujokas

- Praneš.: 49
- suvalgysiu
- naf naf
Skaiciau ne vieno profo blogus kurie rekoenduoja pokeri tureti tik kaip saidines pajemas ir hobi, nes loias pro- visai kas kita ir butent is pinigu valdymo o ne is pacio losimo puses.
- LifeRookie
- Naujokas

- Praneš.: 22
Pirmiausia reikia stabiliu pajamu, veliau galima boostint bankrolus ir kazko bandyt. Jei nesugebesiu per artimiausius kelis metus kazko stipraus pasiekt. Tai liks tik hobiu, o vel prie to prieisiu pensijoj:) kai daug laisvo laiko
www.ThePokerBay.org <<< Kruvos pokerisku downloads, filmai,knygos,interviu ir t.t
- Emis
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 310
12 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių