![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Ar naudojat papildomas programas?
Moderatorius: auskaras
27 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Naudoju Pokertracker, Poker ace hud, Gambblers litle helper ( ehalotas "žuvies"ieškojimui party pokeryje
, texas grabem ( "ranku" arhivatorius žaidimo metu) po to nereikia landžioti po visa poker trackeri kol randi reikalinga "ranka "
. Ankščiau naudojau Poker offise, tačiau dabar užtenka ir Poker Tracker. na ir pakeičiau layoutus party pokerije, Titane bei Full tilt pokeryje. man tie party pokerio "teletubikai"labai jau nervino. dabar švarus stalas ir dideles kortos ( ramiai gali atsekti 6-8 stalus.)
- foregner
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 62
50$ bet siaip patarciau padaryt deposita per Pokersourceonline.com, pvz per ten padaryk deposita i PokerStars pasiimk 12kPSO points ir uz 5k berods tu tasku nusipirktum ta PokerTrackeri, nu nueik i www.pokersourceonline.com ir pasiskaitinek tikrai apsimoka per ten registruotis.
- Viskis
Variantas Nr 2. Reistruojasi pokerstrategy, gauni 50+100$ ir surenkant 100PP gauni GLH, už 2000PP gauni Poker tracker bei PAH veltui
. Nieko nemoki nieko neprarandi. Galvokyte patys. Aš tai už 2000PP surinkima gavau.
- foregner
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 62
2 idomios programos
Sveiki,
As naudoju Texas Calculatem http://www.calculatem.com. Kainavo berods 69$, bet zinoti oddsus, rankos stipruma ir tikimybe laimeti labai naudinga ir padeda. O vakar per klaida radau dar viena nerealu softa - Poker RNG. Tiesa kol kas naudoju trial versija, nes oficiali nauja kainuoja 399 baksus, bet patikekit, esu apakes jo galimybem. Chebryte isanalizavo programu generuojamas kortu kombinacijas ir rodo busimos rankos 3 is 5 kortu ir vieno is priesininku turimas kortas. Bet reikia priprast ja naudotis. Informacija naudinga, tik vat reikia ivertint ja teisingai. Siaip sako, kad programa visai legali.
Saite radau filmuka, kaip programa veikia. Siulyciau pasiziuret (tikrai idomu): Poker RNG Video. Tik vat Cracku kazkaip niekur neradau.
Gal kas isbandes mokama Poker RNG versija? Ar verta?
Lauksiu ziniu.
Trumpas
As naudoju Texas Calculatem http://www.calculatem.com. Kainavo berods 69$, bet zinoti oddsus, rankos stipruma ir tikimybe laimeti labai naudinga ir padeda. O vakar per klaida radau dar viena nerealu softa - Poker RNG. Tiesa kol kas naudoju trial versija, nes oficiali nauja kainuoja 399 baksus, bet patikekit, esu apakes jo galimybem. Chebryte isanalizavo programu generuojamas kortu kombinacijas ir rodo busimos rankos 3 is 5 kortu ir vieno is priesininku turimas kortas. Bet reikia priprast ja naudotis. Informacija naudinga, tik vat reikia ivertint ja teisingai. Siaip sako, kad programa visai legali.
Saite radau filmuka, kaip programa veikia. Siulyciau pasiziuret (tikrai idomu): Poker RNG Video. Tik vat Cracku kazkaip niekur neradau.
Gal kas isbandes mokama Poker RNG versija? Ar verta?
Lauksiu ziniu.
Trumpas
- Trumpas
Kazkaip baisiai abejoju, ar tikrai legalu zinot varzovo kortas - tebunie tu ir nezinai kurio tiksliai - bet jei koki KK ar AA turi, tai ir nera dideles svarbos kurio, o be to labai greit ir suprasi
Gal dabar dar legalu, kol dar per daug nera zinoma, bet atejus laikui uzdraus, o is taves atims dar ir pinigus islostus tokiu budu
IMHO
IMHO
- Tomukas
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 141
Tomukas rašė:Kazkaip baisiai abejoju, ar tikrai legalu zinot varzovo kortas - tebunie tu ir nezinai kurio tiksliai - bet jei koki KK ar AA turi, tai ir nera dideles svarbos kurio, o be to labai greit ir suprasiGal dabar dar legalu, kol dar per daug nera zinoma, bet atejus laikui uzdraus, o is taves atims dar ir pinigus islostus tokiu budu
![]()
IMHO
Na, mano nuomone, bet kokios programos naudojimas pokeryje yra nelabai legalus dalykas. Netgi oddsu skaiciuokles. Zaidziant for fun ar is tikruju norint gerai zaisti, programos nepades. Taciau, jei tikslas uzsikalt pinigelio ir yra kazkas, kas gali padet tai padaryt, tada why not. Bet kokiu atveju, programa negarantuoja 100% tikslumo. Nemokedamas zaist pokerio, su sia programa vistiek nieko neislosi.
- Trumpas
Sakai bet kokios? O kaip ten tas, kuris visas kortas mate nulauzes Starsus ar ka ten?
Galu gale juk tai irgi programa
Odsai, agresyvumo matuokliai, outsu skaiciavimas - tai niekas nesusijes su kortu matymu, tai toks pats palengvinimas kaip kalkuliatorius vietoj senoviniu skaiciuotuvu
Kita vertus staigiai uzzsokau i gugle. Taip, bent jau PokerStarsuose turetu but legalu. Nes PokerStars suportas grieztai atsisako pripazinti, kad ju RNG galima kazkaip suskaiciuoti/atspeti. Kita vertus, nemazai ir nusiskundimu is klientu, kad nelabai jau gerai atspeja tas kortas... Tiesa, ten daugiau kalbama apie senesnes versijas, apie 6.0/6.1 dar reikes palaukt naujienu
Kita vertus staigiai uzzsokau i gugle. Taip, bent jau PokerStarsuose turetu but legalu. Nes PokerStars suportas grieztai atsisako pripazinti, kad ju RNG galima kazkaip suskaiciuoti/atspeti. Kita vertus, nemazai ir nusiskundimu is klientu, kad nelabai jau gerai atspeja tas kortas... Tiesa, ten daugiau kalbama apie senesnes versijas, apie 6.0/6.1 dar reikes palaukt naujienu
- Tomukas
- Mėgstantis lošti

Re: 2 idomios programos
Trumpas rašė: Tiesa kol kas naudoju trial versija, nes oficiali nauja kainuoja 399 baksus, bet patikekit, esu apakes jo galimybem.
ir kokiu sposabu tu ta trial versija sugebejai gaut?
- Giggs
Re: 2 idomios programos
Giggs rašė:Trumpas rašė: Tiesa kol kas naudoju trial versija, nes oficiali nauja kainuoja 399 baksus, bet patikekit, esu apakes jo galimybem.
ir kokiu sposabu tu ta trial versija sugebejai gaut?
Sorry, uz bluffa. Tuomet buvau tik issiuntes uzklausa nuorodai gauti. Galvojau duos triala. Ne velnio - norint isbandyt reikia moket. Apakes buvau nuo video. Sorry uz suklaidinima... Guilty...
- Trumpas
Ir kiek radau internete - kol kas radau tik besiskundziancius - kad ne velnio tikrumoj ji neveikia - ir nei vieno besidziaugiancio, kad graziai veikia
O apie filmuka dauguma speja - kad fake. Tas nikas filmuke naudojantis softa ir laimintis - ji tipo zino kaip looseri pokerstarsuose 
- Tomukas
- Mėgstantis lošti

27 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių