![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Ar perzengiau ribas?
Moderatorius: auskaras
22 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Re: Ar perzengiau ribas?
nu mano rekordas tai gal 14val gyvo pokerio per para. is tu 14 beveik puse heads-up. siaip losiu kokias 6val per para, jei issilosiu kokius 40lt, tai bunu patenkintas.
- justelis
- Naujokas

- Praneš.: 40
justelis rašė:nu mano rekordas tai gal 14val gyvo pokerio per para. is tu 14 beveik puse heads-up. siaip losiu kokias 6val per para, jei issilosiu kokius 40lt, tai bunu patenkintas.
6h internete, ar gyvai?!
- pokerfan1
- Naujokas

- Praneš.: 28
Mano lošimų grafikas per d.d. 3 h cash . Per šeštadienį 2 geri turnyrai . O sekmadienį nueinu į kazino...
- algirgaila
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 55
as losiu pokeri po 12-17valandu per para, jau pora menesiu, taigi, daryk isvadas
- zemuogynas
- Naujokas

- Praneš.: 5
zemuogynas rašė:as losiu pokeri po 12-17valandu per para, jau pora menesiu, taigi, daryk isvadas
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 323
4-5h . hmm. žiūrint kur tas 4-5h praleidi,jei žaidi cash games tai gal ir daug,o jei GTD turmyrai tai čia tik maždaug vieno turnyro trukmė. tai nepasakyčiau kad labai jau daug čia 
Aš pats anksčiau jau prasedėdavau nemenką kiekį valandų ir viskas būdavo veltui,bet su pirmais laimėjimais,tie pasisedėjimai darosi vis naudingesni
Jei bijai tapti priklausomas,tai pabandyk kokia savaitę net neįjungti pokerio programų,jei išeis - tu nepriklausomas
Aš pats anksčiau jau prasedėdavau nemenką kiekį valandų ir viskas būdavo veltui,bet su pirmais laimėjimais,tie pasisedėjimai darosi vis naudingesni
Jei bijai tapti priklausomas,tai pabandyk kokia savaitę net neįjungti pokerio programų,jei išeis - tu nepriklausomas
Amateur poker player
-

Rabb1T - Naujokas

- Praneš.: 18
Va todėl man ir nepatinka MTT, o Cash va atsisėdai sau ir žaidi, kada nori nueini...
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
-

RadzyS - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 171
22 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių