logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Ar pokerio TV sou gali buti mokymosi medziaga?

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

Ar pokerio TV sou gali buti mokymosi medziaga?

Standartinė sweet » Ket Gru 03, 2009 1:43 pm

Tai, ka matau ivairiuose pokerio TV sou, kur zaidzia profesionalai, dazniausiai visai nepanasu i tai, ka skaitau apie pokerio strategija. Kaip pakomentuotumet toki reikala?
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 341

Re: Ar pokerio TV sou gali buti mokymosi medziaga?

Standartinė foregner » Ket Gru 03, 2009 4:02 pm

:) Pokerio show todel taip ir vadinasi, kas yra šovas o ne mokymosi medžiaga. Galbūt todel aš ir nežiūriu visokiu WPT, WSOP EPT ir t.t. Tai tikras laiko gaišimas. Pirmiausia norint ka nors išmokti reikia arba žaistu su stipriais oponentais ir mokytis iš ju ( tai kainuos $$), arba žiūreti video max. pora limitu augštesni negu pats žaidi. Manau lošiant NL25, NL400 limito video daug naudos neduos. Tai kaip pavyzdys. Arba loši SNG 5$ buy in žiūri SNG 100-200$ buy in , ten žaidimas skiriasi, kaip diena ir naktis. :) Todel ir pats kada rašau video, rašau tuose limituose kuriuose žaidžia mano žiūrovai.
foregner
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 62

Standartinė Vaidas21 » Ket Gru 03, 2009 6:23 pm

o man atrodo kad galim pramokti ziurint WPT, WSOP EPT ir t.t bet as juos ziuriu ne delto kad ismokciau geriau zaist bet delto kad domiuosi pokeriu ir isomu ziureti kaip zaidzia profesionalai..
Aš žaidžiu:
bwintriobet
Vartotojo avataras
Vaidas21
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 99

Standartinė Brilijant » Ket Gru 03, 2009 11:28 pm

esme labai paprasta jeigu ziuresi visa eventa tia bus super , bet dazniausia i telika patenka tik idomios (vertingos eterio rankos) iskerpa tas rankas kai visi 20 kartu is eiles foldina nes tai butu tuscios 30 minuciu. Todel per tv tu ir matai daug veiksmo daug zaidimo ir t.t.. O antras dalykas kad suprast ziadima tu turi suprast kaip jie masto o sitai labai sunku padaryt ziurint tv, nes tu nezinai del kokiu priezasciu jis priime spendima kad cia reikia blefint ir reraisint all-in(gal but jis turi stipru reada gal dar kas nors) ko tu per tv nematai, o poto prisiziuri i zmones ir pradeda taip daryt gyvenime :) o juk jie nezino kodel pro butent tent zaide taip ;).
foregner kur losi ? ir kokie nikai ? jeigu nepaslaptis ;) manau gal galesim vienas kitam padet patobulint zaidima.
Aš žaidžiu:
bwinpartyunibettriobet888pokerstars
Vartotojo avataras
Brilijant
Pokeris24.com komanda

Praneš.: 139
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 20
Turai: 2

Standartinė sweet » Pen Gru 04, 2009 12:17 pm

Tai man maziau TV sou ziureti ir daugiau strategijos straipsniu skaityti? :roll: Ech, o taip sudetinga i tuos straipsnius gilintis ir taip smagu TV ziureti :lol:
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 341

Standartinė SPeed_FANat1c » Pen Gru 04, 2009 11:42 pm

Su tom tv show tai tikrai nesuprasi ju veiksmu. Reik pirma moket paciam zaist high stakes (tai yra but laiminciu zaideju) turbut, kad suprastum, jie ten ne abc pokeri losia, taip sakant :) O be to jie irgi tiltina. Taigi as ziuriu sias laidas del smagumo, o ne del to kad ismokt zaist.
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 322

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta