![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Ar pokerstare visada taip?
Moderatorius: auskaras
12 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Ar pokerstare visada taip?
tai va pastebejau kad pokerstar platformoje po gero run prasideda visokios nesamones tokios kaip geru ranku nedavimas,jei gauni niekas neiskrimta tiesiog apriboja zaideja...
Ar jums taip buna?

Ar jums taip buna?

-

rolc34 - Naujokas

- Praneš.: 33
Re: Ar pokerstare visada taip?
Taip būna visur. Ne tik internete.
-

Martynas1122 - Naujokas

- Praneš.: 47
rolc34 rašė:buna tai buna bet pvz kaip kokiam nanoko taip nebuna?
Is kur zinai, kad nebuna?
Siaip geri zaidejai tais blogaisiais laikotarpiais sugeba minimalizuoti nuostolius turbut :/
-

Martynas1122 - Naujokas

- Praneš.: 47
o kartais toks reiskinys nevadinamas downswing'u?
visiem tas nutinka... manirgi taip buna.. o kaip taip nutinka as einu zaist i kita kambari... 
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 256
nepavadinciau to tiesiogiai downswingu nes ne taip staigiai kremta o tiesiog vietoje buna rezultatas
mano tikslas isvegti tokiu nesamoniu...
-

rolc34 - Naujokas

- Praneš.: 33
Sutinku, kad visko negero buna ir ilgam, bet pokerstars ypač...
Mano patirtis. Vien iš freerollu susikuriau virs 20$ bankrolla. Toliau auginau ji SNG, vis pabandydamas laime MTT 1-5$ buy-in'uose. Cia po poros menesiu patekau prie finalinio stalo, gavau arti 300$. Tada prasidejo: MTT pradejo eiti po30 handu is eiles be paveisliuku; arba serijos tipo Kx, Qx, Jx (x<5) pramaisiui su visokiom 96, 74, 62 etc. Galu gale, jei ateidavo AA ar siaip gera auksta korta, tai mano raisus persaukinejo all-in su ... bet kuo - 62 off suite, Q4. T3 - bet kuo!- ir dare mane su dviem porom, flushais ar 3 of a kind. Kelis kart i diena, savaitemis, nors ir "begau" i kitus roomus. Zodziu, po 2 men. nebeturejau nieko, neziurint normalaus bankroll valdymo.
Pora menesiu nelosiau, grizau ir per pora savaiciu vel turejau ~ 20$. Tik si karta uzdusino nuo pat pradziu - 50$ net nepasiekus. Na ir gal kiek kulturingiau - be visokiu 73 all in ir pan. Tiesiog low pairs pries Ahigh, aukstesne pora, flush pries str8 - be atokvepio.
Susidariau nuomone, kad taip saugomasi nuo non depositoriu, nes tokiu dalyviu cahoutas - grynas nuostolis roomui.
Gal klystu, bet kai du kart varo ant to pacio greblio - ...
Mano patirtis. Vien iš freerollu susikuriau virs 20$ bankrolla. Toliau auginau ji SNG, vis pabandydamas laime MTT 1-5$ buy-in'uose. Cia po poros menesiu patekau prie finalinio stalo, gavau arti 300$. Tada prasidejo: MTT pradejo eiti po30 handu is eiles be paveisliuku; arba serijos tipo Kx, Qx, Jx (x<5) pramaisiui su visokiom 96, 74, 62 etc. Galu gale, jei ateidavo AA ar siaip gera auksta korta, tai mano raisus persaukinejo all-in su ... bet kuo - 62 off suite, Q4. T3 - bet kuo!- ir dare mane su dviem porom, flushais ar 3 of a kind. Kelis kart i diena, savaitemis, nors ir "begau" i kitus roomus. Zodziu, po 2 men. nebeturejau nieko, neziurint normalaus bankroll valdymo.
Pora menesiu nelosiau, grizau ir per pora savaiciu vel turejau ~ 20$. Tik si karta uzdusino nuo pat pradziu - 50$ net nepasiekus. Na ir gal kiek kulturingiau - be visokiu 73 all in ir pan. Tiesiog low pairs pries Ahigh, aukstesne pora, flush pries str8 - be atokvepio.
Susidariau nuomone, kad taip saugomasi nuo non depositoriu, nes tokiu dalyviu cahoutas - grynas nuostolis roomui.
- aware-2012
- Naujokas

- Praneš.: 1
aware-2012 rašė:Sutinku, kad visko negero buna ir ilgam, bet pokerstars ypač...
Juk ne iš depositų pokerstars gyvena
-

Stiller - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 130
aware-2012 rašė:Sutinku, kad visko negero buna ir ilgam, bet pokerstars ypač...
Nezinau kodel,bet kartais ir mane tokios mintys persekioja,kad cia ne seip sau.
-

LechPechuro - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 125
man panasiai irgi buna BET, kai pareina downswingas ir neiseina niekaip lipti virsun....pagalvoju .. cia poker roomas baudzia mane kad as deposito nedarau... bet ir nedarysiu
yr atam bonusai visokie pradiniam kapitalui....bet is kitos puses gera nein akorta tai neina ... sedi ir lauki... aisku sng ar mtt tas labai skausminga.. bet cashe zaidziant gali valandu valandas sedet ir laukt padoresnes kortos .. stebet stalo kaimynu veiksmus .. ir gavus issvajota ir ilgai laukta korta saut stipriai 
Gerai apie pokerroomus - kaip jie galibaust neduodami kortu... kad ir kokias kortas gauni viskas priklauso nuo taves nusimest call raise ar allin... cia vengciau allinu.. tada galim dar zinai pagalvot .. kad kambario programinis kodas gavo signala "auka padejo allin"
.. ir flop turn river parenka taipkad "aukai" netiktu niekas.
.. samokslo teorijos ir tiek .. visi pasirenkam kuom tiket o ka ignoruot.
Gerai apie pokerroomus - kaip jie galibaust neduodami kortu... kad ir kokias kortas gauni viskas priklauso nuo taves nusimest call raise ar allin... cia vengciau allinu.. tada galim dar zinai pagalvot .. kad kambario programinis kodas gavo signala "auka padejo allin"
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 256
1)":) .. ir flop turn river parenka taipkad "aukai" netiktu niekas.
.. samokslo teorijos ir tiek .. visi pasirenkam kuom tiket o ka ignoruot.""tai va pastebejau kad pokerstar platformoje po gero run prasideda visokios nesamones tokios kaip geru ranku nedavimas,jei gauni niekas neiskrimta tiesiog apriboja zaideja..."
Seip tai pokerstars kortos krenta visada random tad cia tikrai nereikia kaltinti svetaines kad tau nesiseka.
2) Ir seip nemanau kad kaip jus rasot pastoviai ziurite nes kai tau nesiseka tu atkreipi demesi tik tai i tai kai labai nepasiseka bet kai pasiseka tu to nepastebi.(cia negaliu garantuoti tiesiog manau kad taip yra)
3)"Sutinku, kad visko negero buna ir ilgam, bet pokerstars ypač...
Mano patirtis. Vien iš freerollu susikuriau virs 20$ bankrolla. Toliau auginau ji SNG, vis pabandydamas laime MTT 1-5$ buy-in'uose. Cia po poros menesiu patekau prie finalinio stalo, gavau arti 300$. Tada prasidejo: MTT pradejo eiti po30 handu is eiles be paveisliuku; arba serijos tipo Kx, Qx, Jx (x<5) pramaisiui su visokiom 96, 74, 62 etc. Galu gale, jei ateidavo AA ar siaip gera auksta korta, tai mano raisus persaukinejo all-in su ... bet kuo - 62 off suite, Q4. T3 - bet kuo!- ir dare mane su dviem porom, flushais ar 3 of a kind. Kelis kart i diena, savaitemis, nors ir "begau" i kitus roomus. Zodziu, po 2 men. nebeturejau nieko, neziurint normalaus bankroll valdymo."
Jeigu is pradziu labai pasiseke kad issilosei 300 pinigu nepadepositines nereiskia kad tau visada taip seksis
4)pokeris yra padarytas taip kad jam viskas butu i pliusa pokeriui vadinasi didziajai daliai zmoniu jis eina i minusa tad jei tu esi neprofesonalas ir laiku nesustosi tau vistiek viskas bus i minusa.
Seip tai pokerstars kortos krenta visada random tad cia tikrai nereikia kaltinti svetaines kad tau nesiseka.
2) Ir seip nemanau kad kaip jus rasot pastoviai ziurite nes kai tau nesiseka tu atkreipi demesi tik tai i tai kai labai nepasiseka bet kai pasiseka tu to nepastebi.(cia negaliu garantuoti tiesiog manau kad taip yra)
3)"Sutinku, kad visko negero buna ir ilgam, bet pokerstars ypač...
Mano patirtis. Vien iš freerollu susikuriau virs 20$ bankrolla. Toliau auginau ji SNG, vis pabandydamas laime MTT 1-5$ buy-in'uose. Cia po poros menesiu patekau prie finalinio stalo, gavau arti 300$. Tada prasidejo: MTT pradejo eiti po30 handu is eiles be paveisliuku; arba serijos tipo Kx, Qx, Jx (x<5) pramaisiui su visokiom 96, 74, 62 etc. Galu gale, jei ateidavo AA ar siaip gera auksta korta, tai mano raisus persaukinejo all-in su ... bet kuo - 62 off suite, Q4. T3 - bet kuo!- ir dare mane su dviem porom, flushais ar 3 of a kind. Kelis kart i diena, savaitemis, nors ir "begau" i kitus roomus. Zodziu, po 2 men. nebeturejau nieko, neziurint normalaus bankroll valdymo."
Jeigu is pradziu labai pasiseke kad issilosei 300 pinigu nepadepositines nereiskia kad tau visada taip seksis
4)pokeris yra padarytas taip kad jam viskas butu i pliusa pokeriui vadinasi didziajai daliai zmoniu jis eina i minusa tad jei tu esi neprofesonalas ir laiku nesustosi tau vistiek viskas bus i minusa.
- auris1000
- Naujokas

- Praneš.: 14
12 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių