![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Ar teisingai nusimečiau?
Moderatorius: auskaras
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Ar teisingai nusimečiau?
Buvo live turnyriukas toks be buy ino, šiaip for fun. ~50 dalyviu ir handas toks iš final table, kai liko 5 žaidėjai. Gavau
ir iš blaindo pacallinau labai agresyvaus žaidėjo reisą su kurio chipsų turėjom maždaug po lygiai. Flopas
, žodž gutshotas. Check callinau nedidelį reisą ir turne atėjo
. Aš check, jis allin. Flush draw + gutshot, ilgai galvojau, paklausiau ar parodys ką turėjo, jei foldinsiu, tas atsakė, kad ne. Norėjosi dar pažaist, tad nusimečiau. Nu ir dar paprašiau dylėrio, kad atverstų paskutinę kortą, kurį būtų atėjusi, priešininkas neprieštaravo, o būtų atžygiavusi
. Ar teisingai čia foldinau? Nu ir ką jūs tokioje situacijoje būtumėt darę?
ir iš blaindo pacallinau labai agresyvaus žaidėjo reisą su kurio chipsų turėjom maždaug po lygiai. Flopas
, žodž gutshotas. Check callinau nedidelį reisą ir turne atėjo
. Aš check, jis allin. Flush draw + gutshot, ilgai galvojau, paklausiau ar parodys ką turėjo, jei foldinsiu, tas atsakė, kad ne. Norėjosi dar pažaist, tad nusimečiau. Nu ir dar paprašiau dylėrio, kad atverstų paskutinę kortą, kurį būtų atėjusi, priešininkas neprieštaravo, o būtų atžygiavusi
. Ar teisingai čia foldinau? Nu ir ką jūs tokioje situacijoje būtumėt darę?- Fabrito
- Naujokas

- Praneš.: 11
Re: Ar teisingai nusimečiau?
As tikrai nebuciau foldines. Ka stipresnio, tavo nuomone, jis galejo tureti?
- jokeris
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 142
jokeris rašė:As tikrai nebuciau foldines. Ka stipresnio, tavo nuomone, jis galejo tureti?
Bet ką. Prieš riverį turėjau 9high, o anas manau, kad seta ar overpairą, top porą, galbūt AK/AQ geriausiu atveju. Tikrai buvo labai saldus šitas draw ir jeigu nebūtų allino, o tarkim pot size bet, tikrai būčiau callinęs.
- Fabrito
- Naujokas

Na is odds lenteles tai turi 3:1 oddsus. Tai vadinas potas turi but 3 kart didesnis nei callinama suma. Taigi net pot size bet butu nepelninga callint. Na dar turi kazkiek implied odds.
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 322
Pgal odsus viską lyg ir teisingai padariau, bet callinimas turbūt būtų garantavęs pirmą vietą. Iškritau tai išvis be ryšio situacijoje. Limpinau iš SB, kai 3 buvo likę, o buttonas foldino, su
, BB checkino. Flopas
. Priešininkas super agresyvus, todėl nusprendžiau jį check reisint, nes žinojau, kad betins. Jis šovė all in, aš jau pot commited buvau, tai teko callint. Galvojau turi
ar didesnį tūzą, ar dvį poras, nesitikėjau, kad būsiu favoritas laimėt. O anas parodo
. Apsidžiaugiau, kad priešininkas asilas, bet neilgam, nes turne pagavo trečią dvoikę...
, BB checkino. Flopas
. Priešininkas super agresyvus, todėl nusprendžiau jį check reisint, nes žinojau, kad betins. Jis šovė all in, aš jau pot commited buvau, tai teko callint. Galvojau turi
ar didesnį tūzą, ar dvį poras, nesitikėjau, kad būsiu favoritas laimėt. O anas parodo
. Apsidžiaugiau, kad priešininkas asilas, bet neilgam, nes turne pagavo trečią dvoikę...- Fabrito
- Naujokas

Fabrito rašė:Pgal odsus viską lyg ir teisingai padariau, bet callinimas turbūt būtų garantavęs pirmą vietą.
Na del to kad butum uzluckines. Bet reik visad sprest ne apie tai kas butu buve siuo atveju, o ar tavo sprendimas yra nesantis pelna long rune
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 322
Visiems taip yra atsitike,bet kaip jau cia sake,kad nepelninga call'inti buvo,o ir nepamirskim ,kad tavo flush draw,nebuvo itin ispudingas,nes priesininkas galejo irgi tureti flush draw ir galbut butu surinkes stipresni flush'a.Nieko cia tokio ir del sito hando ,neturetum kaltinti,kad nelaimejai turnyro,teisingai nusimetei 
-

LechPechuro - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 125
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių