![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Ar uzdirbate pinigu blinduose?
Moderatorius: auskaras
4 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Ar uzdirbate pinigu blinduose?
Analizuodamas savo statistika pastebejau, kad prasciausiai man sekasi blinduose, nors kitose pozicijose rezultatai teigiami. Ar realu tiketis blinduose uzdirbti pinigu? Ar jus uzdirbate? Ar man tiesiog bandyti minimizuoti nuostolius?
- Ace
- Naujokas

- Praneš.: 3
Re: Ar uzdirbate pinigu blinduose?
Nezinau ar as uzdirbu blinduose, bet visai tikiu kad juose net neimanoma uzdirbt, bent jau full ring ar 6max zaidime.
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 323
Zaidziu 6-max. Viskas yra realu manau, tiesiog reikia labai protingai is blindu zaisti. As asmeniskai turiu pliusa is small blinda overall per 50k ranku, o big blindo minusa susimazines esu tris kartus (skaiciuoju nuo to kiek butu buve nublindinta jei buciau visalaik foldines. Todel tiesiog reikia bandyt minimizuoti nuostolius visada, tiesiog blinduose tai nera tiesiog fold.
- Mantv1s
- Naujokas

- Praneš.: 1
Mantv1s rašė:Zaidziu 6-max. Viskas yra realu manau, tiesiog reikia labai protingai is blindu zaisti. As asmeniskai turiu pliusa is small blinda overall per 50k ranku, o big blindo minusa susimazines esu tris kartus (skaiciuoju nuo to kiek butu buve nublindinta jei buciau visalaik foldines. Todel tiesiog reikia bandyt minimizuoti nuostolius visada, tiesiog blinduose tai nera tiesiog fold.
Labai butu idomu, kokia gi ta protinga strategija
- sweet
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 344
4 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių