logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Ar uzdirbate pinigu blinduose?

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

Ar uzdirbate pinigu blinduose?

Standartinė Ace » Pen Vas 19, 2010 10:25 am

Analizuodamas savo statistika pastebejau, kad prasciausiai man sekasi blinduose, nors kitose pozicijose rezultatai teigiami. Ar realu tiketis blinduose uzdirbti pinigu? Ar jus uzdirbate? Ar man tiesiog bandyti minimizuoti nuostolius?
Ace
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 3

Re: Ar uzdirbate pinigu blinduose?

Standartinė SPeed_FANat1c » Pen Vas 19, 2010 5:53 pm

Nezinau ar as uzdirbu blinduose, bet visai tikiu kad juose net neimanoma uzdirbt, bent jau full ring ar 6max zaidime.
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 323

Standartinė Mantv1s » Pen Vas 19, 2010 11:48 pm

Zaidziu 6-max. Viskas yra realu manau, tiesiog reikia labai protingai is blindu zaisti. As asmeniskai turiu pliusa is small blinda overall per 50k ranku, o big blindo minusa susimazines esu tris kartus (skaiciuoju nuo to kiek butu buve nublindinta jei buciau visalaik foldines. Todel tiesiog reikia bandyt minimizuoti nuostolius visada, tiesiog blinduose tai nera tiesiog fold.
Mantv1s
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 1

Standartinė sweet » Šeš Vas 20, 2010 9:57 am

Mantv1s rašė:Zaidziu 6-max. Viskas yra realu manau, tiesiog reikia labai protingai is blindu zaisti. As asmeniskai turiu pliusa is small blinda overall per 50k ranku, o big blindo minusa susimazines esu tris kartus (skaiciuoju nuo to kiek butu buve nublindinta jei buciau visalaik foldines. Todel tiesiog reikia bandyt minimizuoti nuostolius visada, tiesiog blinduose tai nera tiesiog fold.

Labai butu idomu, kokia gi ta protinga strategija ;)
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 344

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta