![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Ar užtenka kantrybės žaisti dideliuose turnyruose?
Moderatorius: auskaras
10 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Ar užtenka kantrybės žaisti dideliuose turnyruose?
Ar žaidžiate dideliuose online turnyruose? Aš atradau, kad tokie turnyrai su nedideliu buy-in ir keliais tūkstančiais žaidėjų gali būti labai pelningi, jei protingai žaidi. Bet tam reikia visos dienos. Kažkaip sunku pasiryžti pradėti ir paaukoti savaitgalio dieną... Ar jums užtenka kantrybės žaisti dideliuose turnyruose?
- Markizas
- Naujokas

- Praneš.: 41
Re: Ar užtenka kantrybės žaisti dideliuose turnyruose?
dideliuose turnyruose reikia velniškai daug sėkmės. aš renkuose mtt iki 250-300 žaidėjų, kad skillo vertė nenukristų 
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
Nesutikciau, kad reikia labai daug sekmes. Reikia protingai zaisti, tureti kantrybes sulaukti geros kortos ir viskas normaliai buna
Turbo tai sekme labai svarbu, o iprastuose ne tiek.
- Markizas
- Naujokas

- Praneš.: 41
kuo didesnis field, tuo daugiau luck reikia. "jei nebūtų sėkmės, hellmuthas kiekvieną turnyrą laimėtų" 
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
Loudmouth rašė:kuo didesnis field, tuo daugiau luck reikia. "jei nebūtų sėkmės, hellmuthas kiekvieną turnyrą laimėtų"
Na tada reik sng su 10 zaideju zaist, dar daugiau sansu laimet
(nu blemba ziuriu jau pas mane vos ne kas antras zodis angliskas
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 322
Aš tai labai mėgstu ilgesnius turnyrus
Ypač ,kai dažnai nemėto nuo stalo ,prie stalo. Kai kaupiasi info apie varžovus ir po biški pradedi priprasti prie jų žaidimo ir stengies žaisti savo geriausia žaidimą. Stebi ,kiek liko žaidėjų,keiti strategijas,stilių ir tt. Šeip neesu lošęs rimtų MTT. Didžiausias pasiekimas 5vieta /853 buy -in 1 baksas. bet vėliau viska pralaimėjau (PS bonusą) . Nes galvojau bakrollas nerimtas dalykas,o antra priežastis , SnG PartyPokeryje su normaliu blind-level tik nuo 6 buy-in baksų. O turbo nemėgstu.Bet ateis dienielę ,kai bus daugiau patirties,pinigų ir teks palošti rimtesni pokerį,negu 1 baksas buy-in.
-

LechPechuro - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 125
Žaisdavau dideliuose turnyruose, man juose neblogai sekasi, bet aptingau, dabar renkuosi mažesnius SnG arba cashą.
- sweet
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 341
pats idomumas zaisti dideliuose turnyruos. Kuo daugiau priesininku iveiki, tuo smagiau
- PROpoker
- Naujokas

- Praneš.: 26
pigūs ir kur susirnka tukstantinė žaidėjų minia... praktiškai tas pats kas freerolas... ten tiek daug limperių.. kad ir protingai žaisdamas (ABC) krisi su pocket AA neslowplayndamas nuo kokio 38o... Tad kuo daugiau žaidėjų susirenka, tuo labiau riek sėkmės...neduok dieve and bubble susitikt "fisha" pagavusį savo žaidimą ir turintį daug daugiau žetonų nei kad tu...
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 256
10 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių