logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

ar zaidziat freerollus?

Diskusijos, internetinio pokerio subtilybės.

Moderatorius: auskaras

Standartinė +elvis+ » Pen Bal 25, 2008 10:59 am

Nu pagal mane tai skaitau freerolu apsoliuciai nemokama turnyra kur atejes i pokeri su 0.00$ Gali laimeti per freerol ten tu centu ar keleta $. O tuos kur isimeti savu pinigu ir surinkes tasku uz juos gali palosti tai neskaitau freerolu kadangi pagal mane uz zaidima uz tikrus $ tu gauni sansa pasidaryti dar truputi $$$ . Nu bent as taip manau.
+elvis+

Standartinė cool_V » Pen Bal 25, 2008 2:59 pm

is dalies taip, tai nera 100% freerollas, bet kai as zaidziu is pinigu, nieko nedarau ir man renkasi taskai, o taskai dar gerai tuo, kad vykdau bonusa, todel papildomai nieko nedarydamas dar gaunu galimybe sudalyvauti turnyruose, kuriuose turiu gerus sansus laimeti nemaza pinigu suma.
1. cool_V visada teisus.
2. Jei cool_V neteisus, ziureti punkta nr. 1.
Vartotojo avataras
cool_V
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 160

Standartinė COTW » Sek Bal 27, 2008 5:55 pm

Zaidziu pagrinde freerollus. Kai islosiu ka nors zaidziu is pinigu... Freerollai mane zudo :( Va ir dabar laukiu triobete 500$ freerollo.
COTW

Standartinė ginte55 » Ant Bal 29, 2008 8:19 am

as zajdziu t6 pokeryje freerollus
jau koki 150eu islosiau ir db casha ir sit n go losiu,nieko man nerejkejo depositint.
ginte55
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 20
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 3
Turai: 1

Standartinė Hannis » Pir Geg 26, 2008 12:53 pm

nu tai tu vunderkinde tada ginte arba tau sekasi nezmoniskai nes tie freerolai yra paskutinis sh... pokerio gadinimas ten jau nebe pokeris o statymas bilekada ir su bilekuo...ten su 2 3 all in varo ir dar daznai pasigauna
Hannis

Re: ar zaidziat freerollus?

Standartinė ishii » Tre Lie 15, 2009 3:51 pm

zaidizu freerolus visai nesenai... man tai jie patinka.. aisku laiko gaishimas.. bet protingai zaidziant galima ir tu (kaip chia visi paniekinai atsiliepet) centuku .. laimet...del begalviu all-in'nintoju.. tegu deda .. visada juk gali nusimest :)...ajsku jei nebranginsi savo zetonu ... psshhh ir gausis...teko zaist draugu rate pokeri is pinigeliu.. irgi buna pora zmogeliu kuriem dzin litai.. tashkosi belekaip---aisku kazka laimi.. bet dazniau jie buna "nurengiami"... tai tiek as uz freerolus...freerolas tai geras budas gaut centuku.. pasitreniruot... pasitikrint kaip atrodai begalviu maseje :0.. o beto iz usdirbtu centuku galima judet jau i apmokamus turnyriukus...
Aš žaidžiu:
bwinpartytitanunibettriobet
ishii
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 256

Ankstesnis

Grįžti į Internetinis pokeris

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta