![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
ar zaidziat freerollus?
Moderatorius: auskaras
21 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Nu pagal mane tai skaitau freerolu apsoliuciai nemokama turnyra kur atejes i pokeri su 0.00$ Gali laimeti per freerol ten tu centu ar keleta $. O tuos kur isimeti savu pinigu ir surinkes tasku uz juos gali palosti tai neskaitau freerolu kadangi pagal mane uz zaidima uz tikrus $ tu gauni sansa pasidaryti dar truputi $$$ . Nu bent as taip manau.
- +elvis+
is dalies taip, tai nera 100% freerollas, bet kai as zaidziu is pinigu, nieko nedarau ir man renkasi taskai, o taskai dar gerai tuo, kad vykdau bonusa, todel papildomai nieko nedarydamas dar gaunu galimybe sudalyvauti turnyruose, kuriuose turiu gerus sansus laimeti nemaza pinigu suma.
1. cool_V visada teisus.
2. Jei cool_V neteisus, ziureti punkta nr. 1.
2. Jei cool_V neteisus, ziureti punkta nr. 1.
-

cool_V - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 160
Re: ar zaidziat freerollus?
zaidizu freerolus visai nesenai... man tai jie patinka.. aisku laiko gaishimas.. bet protingai zaidziant galima ir tu (kaip chia visi paniekinai atsiliepet) centuku .. laimet...del begalviu all-in'nintoju.. tegu deda .. visada juk gali nusimest
...ajsku jei nebranginsi savo zetonu ... psshhh ir gausis...teko zaist draugu rate pokeri is pinigeliu.. irgi buna pora zmogeliu kuriem dzin litai.. tashkosi belekaip---aisku kazka laimi.. bet dazniau jie buna "nurengiami"... tai tiek as uz freerolus...freerolas tai geras budas gaut centuku.. pasitreniruot... pasitikrint kaip atrodai begalviu maseje :0.. o beto iz usdirbtu centuku galima judet jau i apmokamus turnyriukus...
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 256
21 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių