logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Atsiliepimai apie BWIN

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

Atsiliepimai apie BWIN

Standartinė Lijandra » Ket Bal 14, 2011 10:35 am

Noriu persivesti pinigų į BWIN. Gal turite kokių atsiliepimų?
Niekas negimė mokėdamas
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
Lijandra
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 4

Re: Atsiliepimai apie BWIN

Standartinė RadzyS » Ket Bal 14, 2011 4:03 pm

aš kai registravausi ten tai man rodo, kad jau toks vartotojas yra :D nors niekada nesiregistravau.
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
RadzyS
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 180

Standartinė ishii » Pir Bal 18, 2011 10:59 am

as pats kartais te n pazaidziu freerolus... bet pinigu nevedziau... man tai nepatinka apipavidalinimas stalo.... ypac kai loshi daugiau nei 1 stala....ir man jis pakimba .... o seip delpasirinkimo , idej gera... bwinas turi savo kazino ir lazybas.. tai reiskia kad prie pokerio stalu susirenka dauk balvonu :)...
Aš žaidžiu:
bwinpartytitanunibettriobet
ishii
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 256

Standartinė Picea Muga » Šeš Kov 03, 2012 9:45 pm

nemanau, kad BWIN patikima, nes labai jau daug zmoniu nakaip atsiliepia apie ji. as tai irgi pokeri palosiu bet triobete. mano nuomone ten patikima, paprasta ir idomu :D
Aš žaidžiu:
partytriobet888
Picea Muga
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 3

Standartinė Pokeristas1 » Tre Kov 07, 2012 9:21 pm

nu as BWIN losiu jau gal 3menesius, uzsidirbau 200$+ is freeroll sit n go, o siaip man tai patinka, kad cia tikrai patikima vieta zaisti, vienas is didziausiu tokiu lazybu ir pokerio saitu Europoj, vakarais NL10 NL4 sedi pilna zuvu, galima is ju gerai uzsidirbt, tik mokesciai is poto ganetinai dideli, bet pinigus nusiimu be problemu per diena laiko, pelningai zaidziu nors ir neturiu daug laiko :) manau verta persivest ir nepasigailesi :)
Aš žaidžiu:
bwin
Pokeristas1
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 3

Standartinė ishii » Ket Kov 08, 2012 1:47 am

tik VMI paskui uzgaudyt gali pelningus zaidejus...ka jie sekmingai ir daro uz 2010 metus
Aš žaidžiu:
bwinpartytitanunibettriobet
ishii
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 256

Standartinė flaashy » Pen Kov 09, 2012 5:46 pm

Radzys - del to raso kad yra toks vartotojas nes turbut esi uzsiregistraves kitam Ongame kambary tuo nicku. (bwin yra ongame network roomas)
bwin losiu apie puse metu taip rimciau. anksciau tik lazybom naudodavau. Neblogas roomas. Man patinka kad mtt vidutiniu ipirku nebuna 1000+ zaideju kaip kad pokerstars. bet cia kiekvienam savo. bwine su sng gal kiek prastesne situacija.
Aš žaidžiu:
bwinfulltiltpartypokerstars
flaashy
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 33

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta