![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Atsiliepimai apie BWIN
Moderatorius: auskaras
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Atsiliepimai apie BWIN
Noriu persivesti pinigų į BWIN. Gal turite kokių atsiliepimų?
Niekas negimė mokėdamas
-

Lijandra - Naujokas

- Praneš.: 4
Re: Atsiliepimai apie BWIN
aš kai registravausi ten tai man rodo, kad jau toks vartotojas yra
nors niekada nesiregistravau.
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
-

RadzyS - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 180
as pats kartais te n pazaidziu freerolus... bet pinigu nevedziau... man tai nepatinka apipavidalinimas stalo.... ypac kai loshi daugiau nei 1 stala....ir man jis pakimba .... o seip delpasirinkimo , idej gera... bwinas turi savo kazino ir lazybas.. tai reiskia kad prie pokerio stalu susirenka dauk balvonu
...
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 256
nemanau, kad BWIN patikima, nes labai jau daug zmoniu nakaip atsiliepia apie ji. as tai irgi pokeri palosiu bet triobete. mano nuomone ten patikima, paprasta ir idomu 
- Picea Muga
- Naujokas

- Praneš.: 3
nu as BWIN losiu jau gal 3menesius, uzsidirbau 200$+ is freeroll sit n go, o siaip man tai patinka, kad cia tikrai patikima vieta zaisti, vienas is didziausiu tokiu lazybu ir pokerio saitu Europoj, vakarais NL10 NL4 sedi pilna zuvu, galima is ju gerai uzsidirbt, tik mokesciai is poto ganetinai dideli, bet pinigus nusiimu be problemu per diena laiko, pelningai zaidziu nors ir neturiu daug laiko
manau verta persivest ir nepasigailesi 
- Pokeristas1
- Naujokas

- Praneš.: 3
tik VMI paskui uzgaudyt gali pelningus zaidejus...ka jie sekmingai ir daro uz 2010 metus
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 256
Radzys - del to raso kad yra toks vartotojas nes turbut esi uzsiregistraves kitam Ongame kambary tuo nicku. (bwin yra ongame network roomas)
bwin losiu apie puse metu taip rimciau. anksciau tik lazybom naudodavau. Neblogas roomas. Man patinka kad mtt vidutiniu ipirku nebuna 1000+ zaideju kaip kad pokerstars. bet cia kiekvienam savo. bwine su sng gal kiek prastesne situacija.
bwin losiu apie puse metu taip rimciau. anksciau tik lazybom naudodavau. Neblogas roomas. Man patinka kad mtt vidutiniu ipirku nebuna 1000+ zaideju kaip kad pokerstars. bet cia kiekvienam savo. bwine su sng gal kiek prastesne situacija.
- flaashy
- Naujokas

- Praneš.: 33
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių