![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Bad run
Moderatorius: auskaras
37 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Re: Bad run
buna buna visiem,turiu roi apie 20,zaidziu turbo sng 5dol tilte pastoviai ir tarpais tokiu uzeina duobiu,kad nenormalu atrodo tikrai,po flopo sumetus allina bunant favoritu river arba ir turn ir river ismeta kortas mane nuzudancias nors outu atrodo pora tik turejo ir taip kelias dienas buna,vakar 5 kartus gavau kk, ir 5 situs allinus pralaimejau silpnesnem kortom,buvo taip tokaisi dalykais 30 sng is eiles pralaimeta,ir nervas ir juokas eme net,bet as nenustoju ir zaidziu toliau,siaip as ir pastebejau kad kai susinervini geriau jau akzka kita paveikt,o kad kai gera nuotaika turi tada ir kortos geresnes tikrai atrodo eina 
- jiustaaas
- Naujokas

- Praneš.: 2
jiustaaas rašė:buna buna visiem,turiu roi apie 20,zaidziu turbo sng 5dol tilte pastoviai ir tarpais tokiu uzeina duobiu,kad nenormalu atrodo tikrai,po flopo sumetus allina bunant favoritu river arba ir turn ir river ismeta kortas mane nuzudancias nors outu atrodo pora tik turejo ir taip kelias dienas buna,vakar 5 kartus gavau kk, ir 5 situs allinus pralaimejau silpnesnem kortom,buvo taip tokaisi dalykais 30 sng is eiles pralaimeta,ir nervas ir juokas eme net,bet as nenustoju ir zaidziu toliau,siaip as ir pastebejau kad kai susinervini geriau jau akzka kita paveikt,o kad kai gera nuotaika turi tada ir kortos geresnes tikrai atrodo eina
jos sita savybe su juoku as jau irgi pastbejau, jau net ne tai kad nervinuos, o zvengt pradedu
- tupaccavelli
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 80
Kelinta cia jau tau bad run diena?
Nes papostinai bloga berods 22d... o dabar turime 28
Rimtai daryk pertrauka 
- frikadele
- Naujokas

- Praneš.: 8
frikadele rašė:Kelinta cia jau tau bad run diena?Nes papostinai bloga berods 22d... o dabar turime 28
Rimtai daryk pertrauka
Vakar kai truko kantrybe galutinai is bankrolo liko 20dolcu spjoviau ant to full tilt. ir daba nuejau lost i bet 365 ir losiu is cnt omaha, nes nuo texas jau vemt vercia
- tupaccavelli
- Mėgstantis lošti

Man irgi prasidėjo po truputį, vakar pvz hande
turėdamas raisinau, vienas mane callino, iškrito žemos kortos, viskas iki all in atėjo, jis jis laimėjo po riverio gauta 3jų pora. Jis iki paskutinės kortos nieko neturėdamas žaidė all in su 23 handu. Ir laimėjo..
turėdamas raisinau, vienas mane callino, iškrito žemos kortos, viskas iki all in atėjo, jis jis laimėjo po riverio gauta 3jų pora. Jis iki paskutinės kortos nieko neturėdamas žaidė all in su 23 handu. Ir laimėjo..-

Oxen - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 131
- Pokeris.lt lyga:
- Taškai: 12
- Turai: 1
-

Oxen - Mėgstantis lošti

- Pokeris.lt lyga:
tupaccavelli rašė:frikadele rašė:Kelinta cia jau tau bad run diena?Nes papostinai bloga berods 22d... o dabar turime 28
Rimtai daryk pertrauka
Vakar kai truko kantrybe galutinai is bankrolo liko 20dolcu spjoviau ant to full tilt. ir daba nuejau lost i bet 365 ir losiu is cnt omaha, nes nuo texas jau vemt vercia:D tai per kelias val nors +12 pavariau
)) nutariau full tilte nebelost iki geguzes. nes nbzn jau kas daros
((
tai tam bet 365 zymei lengviau zaist..gali susigrazint bankrolla ir vel gryst i ftp ^^
-

Armage - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 112
Armage rašė:tupaccavelli rašė:frikadele rašė:Kelinta cia jau tau bad run diena?Nes papostinai bloga berods 22d... o dabar turime 28
Rimtai daryk pertrauka
Vakar kai truko kantrybe galutinai is bankrolo liko 20dolcu spjoviau ant to full tilt. ir daba nuejau lost i bet 365 ir losiu is cnt omaha, nes nuo texas jau vemt vercia:D tai per kelias val nors +12 pavariau
)) nutariau full tilte nebelost iki geguzes. nes nbzn jau kas daros
((
tai tam bet 365 zymei lengviau zaist..gali susigrazint bankrolla ir vel gryst i ftp ^^
dekuij uz pasiulymus
- tupaccavelli
- Mėgstantis lošti

Žudo mane, atsakiau į All in su turimu A-K, jo kortos - 4-6. Po riverio jis laimėjo su 3 of the kind (4)...
-

Oxen - Mėgstantis lošti

- Pokeris.lt lyga:
zinok jeigu taip juodai nesiseka padaryk pertrauka palauk kol bus gera nuotaika ir tada vel pradek zaisti
- auris1000
- Naujokas

- Praneš.: 14
man 3 ar 4 dienas irgi gruzas buvo tik prisėdi iškarto grybas tai irgi kaip sakai bijodavau žaist su stipria ranka
na bet aš nežaidžiau gal pora savaičiu, nesakau, kad išvis nežaidžiau, bet nueini kaip sakoma šuda pamalt i mažiausius limitus ir per viena stala, sau ramiai žaidi.
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
-

RadzyS - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 171
dazniausia kai ateini malt sudo tai jy ir mali... o ne centus uzdirbineji.. 
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 239
RadzyS rašė:man 3 ar 4 dienas irgi gruzas buvo tik prisėdi iškarto grybas tai irgi kaip sakai bijodavau žaist su stipria rankana bet aš nežaidžiau gal pora savaičiu, nesakau, kad išvis nežaidžiau, bet nueini kaip sakoma šuda pamalt i mažiausius limitus ir per viena stala, sau ramiai žaidi.
3-4 dienos tai juokas
žinoma išgyventi ir vėl padėjo bankrollmanagmentas, niekada nešokau limitu aukščiau ir nedariau va bank, nuo tų begalės neįtikėtinų varžovų išdrawinimų man užsidėjo galima sakyti toks mozuolis ant nervų, nes tekdavo tik nusišypsot ir žaisti toliau..
-

Stiller - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 130
Handas iš vienos žiauriausių 10nl serijos ever
opai daugmaž visi totalūs fishai.
lattina - 52/11/0 (vpip/pfr/3bet)
NL Holdem $0.10(BB) Prima Game#3670077645
dekkers123 ($10.05)
OSCAR69 ($10.19)
lattina ($14.98)
Kramerica ($38.09)
Hero ($14.35)
erx99 ($1.71)
dekkers123 posts (SB) $0.05
OSCAR69 posts (BB) $0.10
Hero posts (BB) $0.10
Dealt to Hero
lattina raises to $0.50
fold,
Hero raises to $2.10
erx99 calls $1.71 (AI)
fold, fold,
lattina calls $1.60
FLOP ($6.06)
lattina checks
Hero checks
TURN ($6.06)
lattina bets $12.88 (AI)
Hero?
opai daugmaž visi totalūs fishai. lattina - 52/11/0 (vpip/pfr/3bet)
NL Holdem $0.10(BB) Prima Game#3670077645
dekkers123 ($10.05)
OSCAR69 ($10.19)
lattina ($14.98)
Kramerica ($38.09)
Hero ($14.35)
erx99 ($1.71)
dekkers123 posts (SB) $0.05
OSCAR69 posts (BB) $0.10
Hero posts (BB) $0.10
Dealt to Hero
lattina raises to $0.50
fold,
Hero raises to $2.10
erx99 calls $1.71 (AI)
fold, fold,
lattina calls $1.60
FLOP ($6.06)
lattina checks
Hero checks
TURN ($6.06)
lattina bets $12.88 (AI)
Hero?
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 647
Foldinai turn? Gal geriau butu bet flop 1/2 pot? Su kokiu AJ, TT, 99, AK turetu callint. Ir siaip gautum informacijos.
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 323
37 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių