logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Banas uz tai, kad pavadinau donk

Diskusijos, internetinio pokerio subtilybės.

Moderatorius: auskaras

Banas uz tai, kad pavadinau donk

Standartinė Asilas » Šeš Vas 20, 2010 10:20 am

Nutiko man tokia situacija. Pokerstars chato moderatorius man pagrasino, kad gausiu bana savo chatui uz tai, kad viena zaideja nuolat vadinau donk. Tas zaidejas labai prastai zaide, bet jam neitiketinai sekesi. Niekaip baisiai nesikeikiau, tik pavadinau ji donk. Nezinojau, kad uz tai galima gauti bana.
Paklausiau moderatoriaus, ar galiu ta zaideja vadinti tiesiog "bad player". Jis atsake, kad ne ir uz tai irgi butu banas.
Ka manote apie visa tai?
Asilas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 9

Re: Banas uz tai, kad pavadinau donk

Standartinė fuxx » Šeš Vas 20, 2010 11:34 am

isjung tu tuos chatus ir nesirasinek :D
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
fuxx
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 170

Standartinė Stiller » Šeš Vas 20, 2010 4:56 pm

Asilas rašė:Nutiko man tokia situacija. Pokerstars chato moderatorius man pagrasino, kad gausiu bana savo chatui uz tai, kad viena zaideja nuolat vadinau donk. Tas zaidejas labai prastai zaide, bet jam neitiketinai sekesi. Niekaip baisiai nesikeikiau, tik pavadinau ji donk. Nezinojau, kad uz tai galima gauti bana.
Paklausiau moderatoriaus, ar galiu ta zaideja vadinti tiesiog "bad player". Jis atsake, kad ne ir uz tai irgi butu banas.
Ka manote apie visa tai?

Visų pirma, ką tu nori pasiekti tokiu prasivardžiavimu? :) Išvesti jį iš kantrybės? Abejoju ar tai pavyks jei jam sekėsi laimėti. :) Jei tu žinai, kad jis blogai žaidė, tai stenkis pasinaudoti tuom, o dbr toks įspūdis susidaro, kad galbūt tu tiltini būtent prieš tą žaidėją, bandydamas iš jo atlošti pinigus, nes akivaizdžiai jam sakai, kad jis blogas žaidėjas ir aš paimsiu iš tavęs pinigus savo geru žaidimu. :D Papraščiausiai nematau prasmės tokiuose komantaruose. :)
Paveikslėlis
Dėmesio!!! Tie kas pasinaudojo mano baneriuku esančiu aukščiau, nepatingėkit susisiekt su manimi, padėsiu išspręsti quizą ir gauti bonusą.
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Stiller
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 130

Standartinė SPeed_FANat1c » Šeš Vas 20, 2010 4:58 pm

Nemanau, kad cia reik vadint zaidejus visaip, negrazu. Sekas tai sekas, amzinai tikrai jam nesiseks, kita diena jau viska pralos :) pokeris tam ir yra kad butu kas zaidzia blogai ir is ju butu galima laimet ;)
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 322

Standartinė sweet » Pir Vas 22, 2010 9:37 am

Jau kaip as negaliu pakesti, kai pradeda chate keiktis ir varyt vienas ant kito zaidejai :x
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 341

Standartinė fishman » Pir Vas 22, 2010 7:19 pm

Yep, PokerStars, kaip ir kiti kambariai, turi tokias etiketo taisykles. Pažiūrėk PokerStars svetainėje taisykles. Kiek pamenu, negalima nei prasivardžiuoti, naudoti rasistinio, tautinio pobūdžio įžeidimus. Ir praktiškai visuose kambariuose reikia bendrauti anglų kalba.
Vartotojo avataras
fishman
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 45

Standartinė fishman » Pir Vas 22, 2010 7:23 pm

Iš PokerStars taisyklių:

Chat

15. Except in specially designated ‘national’ tournaments, your chat must be in English. Trivial exceptions (e.g. ‘Salut!’, ‘gracias’) are acceptable.
16. You are expected to chat in a way that would be appropriate in a public, face-to-face poker game. Abusive, foul, racist, threatening or otherwise inappropriate chat will not be tolerated.
17. You may not use the PokerStars chat feature to advertise any product or service.
18. You may not ‘flood’ the chat box by entering large amounts of text in order to interfere with the ordinary use of the chat facility by other players.
19. You may not ‘spam’ tables with announcements of private tournaments or Sit & Go events.
20. You may not make any chat comments which may affect the play of any hand or tournament, even if you are an observer. There are two exceptions to this rule:
1. In cash game hands which are heads up (everyone else has folded, or the hand started with two players) the two players involved may chat as they wish.
2. In tournaments which are heads up (everyone else has been knocked out of the tournament, or the tournament started with two players), the two players involved may chat as they wish.
21. To report problem chat, please call a Chat Moderator by clicking the ‘Call Moderator’ button in the Dealer Chip Tray or Options menu at the top of the table. Or, violations can be reported to chat@pokerstars.com.
Vartotojo avataras
fishman
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 45

Standartinė zver » Ant Vas 23, 2010 11:32 am

prisidonkininai :))) pats dabar asiliuko vietoj likai su banu :)
zver
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 10

Grįžti į Internetinis pokeris

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta