logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Beda su Pokerstars

Diskusijos, internetinio pokerio subtilybės.

Moderatorius: auskaras

Beda su Pokerstars

Standartinė saulys11 » Šeš Geg 29, 2010 4:41 pm

Sveiki susiduriau su labai didelia beda.Iki siol daugiausiai zaisdavau pokerstars freeroluose ir panasiai.Siek tiek buvau metes pokeri.Kelias savaites prie mano id buvo brolis (kaip zinome per viena pc galima tureti tik viena id).Jis kelis kartus pakaitaliojo nuotraukas ir liko viena labai kvailai atrodanti.Tikrai nenoriu del tokios smulkmenos keisti savo megstamo pokerio kambario.Taciau ka daryti?Kur kreiptis? Nes nei eina dar bent karteli keisti nuotrauka.Nei eina isstrinti kazkaip esama accounta ir sukurti nauja.Pakliuvau i aklaviete.Gal kreiptis i pacius pokerstars ,taciau nei neisivaizduojiu kaip su jais susisiekti ir ar jie su paprastam,freerolluose zaidzianciu zaideju vargtu ir gaistu laika padedami.Ka patartumete?
Gal zinoti koki buda kaip istrinti esama accounta arba ka pasakyti jiems? Butent sia priezasti ar sakyti jog tiesiog nori zaisti ir mano seimos narys ,ir kad leistu susikurti kita account?
Aš žaidžiu:
bwin
saulys11
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 2

Re: Beda su Pokerstars

Standartinė Loudmouth » Šeš Geg 29, 2010 6:02 pm

nu tai rasyk i supportą ir kokios dar problemos. ;)
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 643

Standartinė saulys11 » Šeš Geg 29, 2010 7:59 pm

na bet ta ir klausiu.Ar rasyti del tikrosios priezasties,ar pvz dar vieno acc paprasyt ,nes del foto gal skaitys per daug nesvarbus dalykas kad leisti papildomai pasikeist?
Aš žaidžiu:
bwin
saulys11
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 2

Standartinė Loudmouth » Šeš Geg 29, 2010 8:55 pm

NIEKUR negalima turėti multi-accounto, todėl net nesvajok apie tai.
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 643

Standartinė Pi22n » Pir Geg 31, 2010 12:44 pm

saulys11 rašė:na bet ta ir klausiu.Ar rasyti del tikrosios priezasties,ar pvz dar vieno acc paprasyt ,nes del foto gal skaitys per daug nesvarbus dalykas kad leisti papildomai pasikeist?

Supportas yra supportas. Nesvarbu kokio svarbumo yra tavo problema. Jie privalo tau padeti.
Aš žaidžiu:
unibettriobet
Pi22n
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 42

Grįžti į Internetinis pokeris

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta