![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Beda su Pokerstars
Moderatorius: auskaras
5 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Beda su Pokerstars
Sveiki susiduriau su labai didelia beda.Iki siol daugiausiai zaisdavau pokerstars freeroluose ir panasiai.Siek tiek buvau metes pokeri.Kelias savaites prie mano id buvo brolis (kaip zinome per viena pc galima tureti tik viena id).Jis kelis kartus pakaitaliojo nuotraukas ir liko viena labai kvailai atrodanti.Tikrai nenoriu del tokios smulkmenos keisti savo megstamo pokerio kambario.Taciau ka daryti?Kur kreiptis? Nes nei eina dar bent karteli keisti nuotrauka.Nei eina isstrinti kazkaip esama accounta ir sukurti nauja.Pakliuvau i aklaviete.Gal kreiptis i pacius pokerstars ,taciau nei neisivaizduojiu kaip su jais susisiekti ir ar jie su paprastam,freerolluose zaidzianciu zaideju vargtu ir gaistu laika padedami.Ka patartumete?
Gal zinoti koki buda kaip istrinti esama accounta arba ka pasakyti jiems? Butent sia priezasti ar sakyti jog tiesiog nori zaisti ir mano seimos narys ,ir kad leistu susikurti kita account?
Gal zinoti koki buda kaip istrinti esama accounta arba ka pasakyti jiems? Butent sia priezasti ar sakyti jog tiesiog nori zaisti ir mano seimos narys ,ir kad leistu susikurti kita account?
- saulys11
- Naujokas

- Praneš.: 2
Re: Beda su Pokerstars
nu tai rasyk i supportą ir kokios dar problemos. 
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
na bet ta ir klausiu.Ar rasyti del tikrosios priezasties,ar pvz dar vieno acc paprasyt ,nes del foto gal skaitys per daug nesvarbus dalykas kad leisti papildomai pasikeist?
- saulys11
- Naujokas

- Praneš.: 2
NIEKUR negalima turėti multi-accounto, todėl net nesvajok apie tai.
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
saulys11 rašė:na bet ta ir klausiu.Ar rasyti del tikrosios priezasties,ar pvz dar vieno acc paprasyt ,nes del foto gal skaitys per daug nesvarbus dalykas kad leisti papildomai pasikeist?
Supportas yra supportas. Nesvarbu kokio svarbumo yra tavo problema. Jie privalo tau padeti.
- Pi22n
- Naujokas

- Praneš.: 42
5 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių