![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Bendri PokerStars Klausimai - Palaikymo Komandos Atsakymai
Moderatorius: auskaras
8 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Bendri PokerStars Klausimai - Palaikymo Komandos Atsakymai
Sveiki, aš esu Rasa ir aš dirbu PokerStars ir nuo šiol aš galėsiu atsakyti į kai kuriuos klausimus, todėl prašome nedvejodami klauskite.
"Visos SCOOP varžybos buvo perkeltos trimis valandomis anksčiau, nei jų pradinis laikas. 2-3 valandų pratęsta registracija bus prieinama beveik visose varžybose. Išsamesnei informacijai apsilankykite individualių turnyrų fojė.
Pavyzdžiui, Varžybų 1 ankstesnis laikas buvo 20:00 (EET) o dabar prasidės 17:00 (EET)!"
"Visos SCOOP varžybos buvo perkeltos trimis valandomis anksčiau, nei jų pradinis laikas. 2-3 valandų pratęsta registracija bus prieinama beveik visose varžybose. Išsamesnei informacijai apsilankykite individualių turnyrų fojė.
Pavyzdžiui, Varžybų 1 ankstesnis laikas buvo 20:00 (EET) o dabar prasidės 17:00 (EET)!"
Paskutinį kartą redagavo girlnr1 Tre Geg 04, 2011 8:49 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
- girlnr1
- Naujokas

- Praneš.: 2
Re: Bendri PokerStars Klausimai - Palaikymo Komandos Atsakymai
Turiu toki keista klausima (tik nesupraskit klaidingai) ar galima isregistruoti accounta is Pokerstars? Ta prasme istrinti ar pan. Ir jeigu galima, tai kaip?
-

Eson - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 53
- Pokeris.lt lyga:
- Taškai: 8
- Turai: 1
Ir aš turiu klausimą - ar PokerStars viską lemia riverine korta? Juk PS kartais pravardžiuojama RiverStars
Čia juokai. Labai smagu, kad šiame forume yra PokerStars officialų. 
O rimtas klausimas būtų toks - ką be Druskininkų dar šiemet PS planuoja LT arba Baltic žaidėjams?
O rimtas klausimas būtų toks - ką be Druskininkų dar šiemet PS planuoja LT arba Baltic žaidėjams?
- X32X
- Naujokas

- Praneš.: 9
ir as turiu klausima ka reikia daryti jeigu as turiu susikures acc bet ji kuriau budamas nepilnametis o dabar noreciau jau kaip ir nauja acc susikurt ir deposita daryti ar nieko nebus jei kursiu nauja acc ar reikia pranesti kaipnors kad mano antras acc bus?
-

Vaidas21 - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 99
Sveiki visi forumo vartotojai! Malonu matyti diskusijas šiame forumo puslapyje Noriu Jums visiems priminti, kad aš mielai atsakysiu tik į bendrus klausimus, jei turite klausimų, susijusių būtent su Jūsų sąskaita, prašome susisiekti su mūsų palaikymo komanda, nes tokia informacija viešai neteikiama.
Atsakymas Eson: Taip, išsiregistruoti savo sąskaitą iš PokerStars galite, tačiau tam kad uždaryti savo sąskaitą, Jūs turite susisiekti su mūsų palaikymo komanda ir pateikti sąskaitos uždarymo prašymą.
Atsakymas X32X: Šiuo metu PokerStars neturi jokios informacijos apie organizuojamas akcijas Baltic žaidėjams. Išsamesnei informacijai apie dabartines akcijas prašome apsilankyti mūsų svetainėje adresu: http://www.pokerstars.com/lt/poker/promotions/
Atsakymas Vaidas21: Dėl informacijos apie savo sąskaitą, prašome susisiekti su mūsų palaikymo komanda.
Pagarbiai,
Rasa
PokerStars Palaikymo Komanda
Atsakymas Eson: Taip, išsiregistruoti savo sąskaitą iš PokerStars galite, tačiau tam kad uždaryti savo sąskaitą, Jūs turite susisiekti su mūsų palaikymo komanda ir pateikti sąskaitos uždarymo prašymą.
Atsakymas X32X: Šiuo metu PokerStars neturi jokios informacijos apie organizuojamas akcijas Baltic žaidėjams. Išsamesnei informacijai apie dabartines akcijas prašome apsilankyti mūsų svetainėje adresu: http://www.pokerstars.com/lt/poker/promotions/
Atsakymas Vaidas21: Dėl informacijos apie savo sąskaitą, prašome susisiekti su mūsų palaikymo komanda.
Pagarbiai,
Rasa
PokerStars Palaikymo Komanda
- girlnr1
- Naujokas

- Praneš.: 2
kas man gali padėti sprendžian klausimus su pokerstars
- Vytas444
- Naujokas

- Praneš.: 3
šiaip įdomi strategija,nes kai užbluokuoja sąskaita nežinia dėl ko,ir niekur negali gauti paaiškinimu.Nors mano atveju viskas prasidėjo todėl,kad paprašiau dali laimėtu pinigų pervesti į mano sąskaitą
- Vytas444
- Naujokas

- Praneš.: 3
8 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių