logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Betinti po flopo, jei dar nieko neturi?

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

Betinti po flopo, jei dar nieko neturi?

Standartinė sweet » Pir Lap 16, 2009 10:20 am

Ar teisinga taip zaisti?
Tarkime mano kortos geros palyginus su tuo, kas atversta. Pavyzdziui, po flopo as turiu QT, atversta 2,6,9. Ar siuo atveju teisinga butu betinti nedaug - 1 BB ar pan.? Pastebejau, kad tai gana daznai pasiteisina: buna, kad visi foldina ir as pasiimu pota, buna, kad dalis callina, tada gaunu gana nebrangiai paziureti dar viena korta ir tada jau sprendziu ar foldint, ar toliau zaist. O jei kazkas raise mano betinima, as tiesiog foldinu.
Ar mano minetoj situacijoj geriau nesiimti iniciatyvos betinant ir checkinti?
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 341

Re: Betinti po flopo, jei dar nieko neturi?

Standartinė PH69 » Pir Lap 16, 2009 10:26 am

Blefuoti pries keleta oponentu visada yra pavojinga, nesvarbu kiek desi. O su tokiu crap handu kaip QTos jei jau nepataikai ant flopo poros ar straight draw, is karto i muck (nebent turi pozicija ir esi heads up). Tau reiktu atprast limpint su junk handais (kaip supratau aplamai daznai limpini ir zaidi 4-5 zaideju potus) - imkis iniciatyvos - daugiau raisink. Jei jau matai, kad jie labai noriai callina tavo raisus, taip daryk su solidziom kortom ir imk didelius potus ;)
Vartotojo avataras
PH69
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 117

Standartinė algirgaila » Pir Lap 16, 2009 10:48 pm

Aš jeigu blefuočiau tokioje situacijoje būčiau states bent 5BB nors aš niekada neblefuoju .
algirgaila
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 54

Standartinė sweet » Ant Lap 17, 2009 10:11 am

Hmmm... Manau, kad jus teisus. Kai pagalvoju, ko gero, tokiais savo veiksmais daugiau prarandu nei laimiu. Reiks atprast.
Man kazkaip isvis neatejo mintis, kad tokie mano veiksmai yra blefas... Blefa as suprantu kaip didesnio masto betinimus. O mano veiksmai budavo tik bandymas nebrangiai paziureti kita korta ir atsijoti dali oponentu.
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 341

Standartinė algirgaila » Tre Lap 18, 2009 3:31 pm

Na čia ir blefas .
algirgaila
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 54

Standartinė LechPechuro » Ket Gru 03, 2009 1:13 am

Manau,kad reikia ziureti pries koki oponenta zaidi ir kokioje pozicijoje esi...tada turetu viskas mazdaug veikti,jeigu tikrai sugebesi tinkamu metu pafoldinti,bet daznai ta pati veiksma atliekant,greitu laiku tapsi perprantamu...Na cia tik mano nuomone
Vartotojo avataras
LechPechuro
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 125

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta