![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Birzelio 30d. Kaunas
Moderatorius: auskaras
Birzelio 30d. Kaunas
Birzelio 30d(06 30) Sestadieni, Kaune organizuojamas NL-Holdem turnyras. Nuo siandienos pradedam preliminare registracija( siuskite varda,pavarde man i PM), tam kad suzinoti apytiksli zmoniu skaiciu. Buy-in 50lt+10lt(uz plota, didejant zmoniu skaiciui maziau reikes moket). Praneskite visiems draugams,pazistamiems ar siaip zmoniems prijauciantiems pokeriui. Jei iskilo klausimu, rasykite man cia PM, arba e-mail; emis@man.lt . Laukiu visu visu
www.ThePokerBay.org <<< Kruvos pokerisku downloads, filmai,knygos,interviu ir t.t
- Emis
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 310
Veiksmas vyks viename Kauno kabaku. Ten yra 3 apvalus stalai(perfect for poker) ir gal 6 paprasti stalai, six-handed turas bus, tikrai uzteks.
www.ThePokerBay.org <<< Kruvos pokerisku downloads, filmai,knygos,interviu ir t.t
- Emis
- Užkietėjęs lošėjas

Zadir rašė:Nea tik ne "Kregzdute"negi ner geresniu vietu?
![]()
Na buvo nebuvo as ir dar 3-4 zmones atleksim is Vilniaus.
Turnyras freezout speju?
Tai vat, kad kartą organizuotame dalyvavau... ir jis buvo mano minėtoj vietoj... vėliau darkart siūlė, vėl ten pat...
Bet daugiau nelošiu tokioj viešoj vietoj...
Trikdo aplinkinių smalsūs žvilgsniai
...ir kiek teko girdėt, tai su Re-buy būna
- KAĖKIS
KAČKIS rašė:Zadir rašė:Nea tik ne "Kregzdute"negi ner geresniu vietu?
![]()
Na buvo nebuvo as ir dar 3-4 zmones atleksim is Vilniaus.
Turnyras freezout speju?
Tai vat, kad kartą organizuotame dalyvavau... ir jis buvo mano minėtoj vietoj... vėliau darkart siūlė, vėl ten pat...![]()
Bet daugiau nelošiu tokioj viešoj vietoj...![]()
Trikdo aplinkinių smalsūs žvilgsniai
...ir kiek teko girdėt, tai su Re-buy būna
Kregzdute ten prie hales ir LKKA?
- tourist
viskas dabar vyks kitaip, pasiimsim visa vidu, nebus jokiu smalsiu akiu nepergyvenkit. Tik reikia jusu kad tikrai butu tas grandiozinis turnyras. O jei visi ir toliau liks tokie abejingi ir tik tyciosis is musu projekto, tai ka mes galime kalbeti apie kazkoki Lietuvos pokerio kilima. Jei sis dalykas pasiteisins, ir matysime kad kita karta galime surinkti dar daugiau zmoniu, bandysim organizuot tikrai zmoniskesnej vietoj. Bet siuo atveju plotas nebus toks brangus kaip kitur, stengsimes kad pirmas blynas nebutu prisviles. Turnyras freerzout no rebuy.
- Emis
- Užkietėjęs lošėjas

- kiddaz
dealinsim patys, o chipsai tikriausiai bus TrioBet, tokie labai labai mieli:)
- Emis
- Užkietėjęs lošėjas

- kiddaz
bus viskas gerai:) maziau panikos
- Emis
- Užkietėjęs lošėjas

viskas, pradedu oficialei regint jau. Davai i privata man rasot varda, pavardes 1 raide.
- Emis
- Užkietėjęs lošėjas

prastai su zmonem. Arba jus aktyviau, arba leidziam buyin iki 30lt 
- Emis
- Užkietėjęs lošėjas

Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių