logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Blefas late pozicijoje

Aptarkite sužaista hand'ą, padėkite kitiems ir mokykitės iš kitų.

Moderatorius: auskaras

Blefas late pozicijoje

Standartinė JustinassD » Sek Sau 10, 2010 3:18 am

Taigi gryzau i pokeri ,bet savo BK jau nekisau ,pasiemiau as viena is no dep bonusu ir meginsiu is jo pasidaryt BK (biski naivu ne ? :D ). Taigi losiu 9seated ,nl texas 0,05/0,10.

Gaunu :7h :6h ir laukiu. Vienas herojus pakele ir visi fold ,as ziuredamas kas bus call.(nepamenu rodos kele apie 4BB)

Floop : :Kc :3d :4s (opapap straight draw ,galvoju reik isivilioti ,o poto ji uzdaryti. Galvoju kaip cia pasielgus ir paziurejau ,kad ner flush draw galvoju imituosiu ,kad turiu Kinga. Taigi as ji keliu 0,4(4BB) ,jis iskart net negalvojes reraise 0,8. As call.
Turn : :5h (pagaliau ,nes nemegstu lost su straight draw po turno ,nes river`is tik gelbet gali. As ramiai check ,o jis mane 1,10$ kelia ,po apmastymu as ji iki 2,20$(kodel taip ,nes paziurejau flusho jis tikrai negaudo ,losia greiciausiai su hight pair). Taigi jis call.
River : :4h (opapa ,visiskai man nereikalinga korta ,nes jei lose su set`u pasigavo pilna troba). Taigi tikrindamas keliu as ji 1,5$ ir gaunu as jo all in. Galvoju dasizaidziau. Ir ka dabar daryt ,greiciausiai turi pilna troba ,ir istikruju cia 6/10 atveju turetu but fold ,bet as call. Parodau savo eile ,o jis man smesteli :As :Js :D . Zaidejas taip limpin`o iki riverio ir pamate ,kad nieko nebus ,galvojo ,kad suveiks. Jo all in`as buvo apie 5,6$(56BB). Isvadino jis mane f***** ir pns ir pabego nuo stalo. Biski vaikiska ne ? :) Tebunie... Toks jau tas blefas late pozicijoje :D

P.S atsibodo man cia memuarus rasyt ,kokia jus ten programa nauduojat ,kad uz jus visa situacija suraso ? :) su visasi UTG ir pns...
JustinassD
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 59

Re: Blefas late pozicijoje

Standartinė Stiller » Sek Sau 10, 2010 10:20 am

užmesk akį į kitų žaidėjų įdėtus handus :) ten rasi nuorodą į konvertavimo įrankį :)
Paveikslėlis
Dėmesio!!! Tie kas pasinaudojo mano baneriuku esančiu aukščiau, nepatingėkit susisiekt su manimi, padėsiu išspręsti quizą ir gauti bonusą.
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Stiller
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 130

Standartinė MuckM3Hard » Sek Sau 10, 2010 7:56 pm

Mano manymu blogai suzaidei savo guthsota ant flopo , po to viskas ok..
MuckM3Hard
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 13

Standartinė JustinassD » Sek Sau 10, 2010 10:28 pm

Kodel blogai. Jei buciau po floop tik check ir pagaves 5 pradejes kelti(visu pirma nebuciau poto normalaus padares) ,o visu antra butu suprates ,kad pas mane eile... Taigi nieko blogo nematau :)
JustinassD
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 59

Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta