![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Blefas late pozicijoje
Moderatorius: auskaras
4 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Blefas late pozicijoje
Taigi gryzau i pokeri ,bet savo BK jau nekisau ,pasiemiau as viena is no dep bonusu ir meginsiu is jo pasidaryt BK (biski naivu ne ?
). Taigi losiu 9seated ,nl texas 0,05/0,10.
Gaunu
ir laukiu. Vienas herojus pakele ir visi fold ,as ziuredamas kas bus call.(nepamenu rodos kele apie 4BB)
Floop :
(opapap straight draw ,galvoju reik isivilioti ,o poto ji uzdaryti. Galvoju kaip cia pasielgus ir paziurejau ,kad ner flush draw galvoju imituosiu ,kad turiu Kinga. Taigi as ji keliu 0,4(4BB) ,jis iskart net negalvojes reraise 0,8. As call.
Turn :
(pagaliau ,nes nemegstu lost su straight draw po turno ,nes river`is tik gelbet gali. As ramiai check ,o jis mane 1,10$ kelia ,po apmastymu as ji iki 2,20$(kodel taip ,nes paziurejau flusho jis tikrai negaudo ,losia greiciausiai su hight pair). Taigi jis call.
River :
(opapa ,visiskai man nereikalinga korta ,nes jei lose su set`u pasigavo pilna troba). Taigi tikrindamas keliu as ji 1,5$ ir gaunu as jo all in. Galvoju dasizaidziau. Ir ka dabar daryt ,greiciausiai turi pilna troba ,ir istikruju cia 6/10 atveju turetu but fold ,bet as call. Parodau savo eile ,o jis man smesteli
. Zaidejas taip limpin`o iki riverio ir pamate ,kad nieko nebus ,galvojo ,kad suveiks. Jo all in`as buvo apie 5,6$(56BB). Isvadino jis mane f***** ir pns ir pabego nuo stalo. Biski vaikiska ne ?
Tebunie... Toks jau tas blefas late pozicijoje
P.S atsibodo man cia memuarus rasyt ,kokia jus ten programa nauduojat ,kad uz jus visa situacija suraso ?
su visasi UTG ir pns...
Gaunu
ir laukiu. Vienas herojus pakele ir visi fold ,as ziuredamas kas bus call.(nepamenu rodos kele apie 4BB)Floop :
(opapap straight draw ,galvoju reik isivilioti ,o poto ji uzdaryti. Galvoju kaip cia pasielgus ir paziurejau ,kad ner flush draw galvoju imituosiu ,kad turiu Kinga. Taigi as ji keliu 0,4(4BB) ,jis iskart net negalvojes reraise 0,8. As call.Turn :
(pagaliau ,nes nemegstu lost su straight draw po turno ,nes river`is tik gelbet gali. As ramiai check ,o jis mane 1,10$ kelia ,po apmastymu as ji iki 2,20$(kodel taip ,nes paziurejau flusho jis tikrai negaudo ,losia greiciausiai su hight pair). Taigi jis call.River :
(opapa ,visiskai man nereikalinga korta ,nes jei lose su set`u pasigavo pilna troba). Taigi tikrindamas keliu as ji 1,5$ ir gaunu as jo all in. Galvoju dasizaidziau. Ir ka dabar daryt ,greiciausiai turi pilna troba ,ir istikruju cia 6/10 atveju turetu but fold ,bet as call. Parodau savo eile ,o jis man smesteli
P.S atsibodo man cia memuarus rasyt ,kokia jus ten programa nauduojat ,kad uz jus visa situacija suraso ?
- JustinassD
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 59
Re: Blefas late pozicijoje
užmesk akį į kitų žaidėjų įdėtus handus
ten rasi nuorodą į konvertavimo įrankį 
-

Stiller - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 130
Mano manymu blogai suzaidei savo guthsota ant flopo , po to viskas ok..
- MuckM3Hard
- Naujokas

- Praneš.: 13
Kodel blogai. Jei buciau po floop tik check ir pagaves 5 pradejes kelti(visu pirma nebuciau poto normalaus padares) ,o visu antra butu suprates ,kad pas mane eile... Taigi nieko blogo nematau 
- JustinassD
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 59
4 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių