logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Bwin pinigu isgryninimas

Internetinės mokėjimo sistemos, iškilusios problemos.

Moderatorius: auskaras

Bwin pinigu isgryninimas

Standartinė aferistas07 » Pen Gru 16, 2011 5:34 pm

Sveiki, dar nemaciau, kad butu susijusi tema su bwin. Tad gal kam yra teke issiimti pinigu is ten? Kiek laiko uztrunka ir t.t? Bandziau nusiimti 100lt, spaudziau ''ismoketi'' ir ismesdavo kaip ir klaida, kad negalima, taip keleta kartu paspaudziau ir visi pinigeliai is mano acc dingo, kazin pasieks mano banko saskaita, jei klaidas svaide, bet pinigai tai nusiieme. O siaip, jei jau nesurisa jie galu su banku, tai juk turetu litus grazinti atgal i pokerio saskaita.
Aš žaidžiu:
bwinunibet
aferistas07
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 5

Re: Bwin pinigu isgryninimas

Standartinė focusas » Šeš Gru 17, 2011 12:07 pm

gausi laiska kad reikia uplodint dokumentus ten per ju puslapi windraw skiltyje desnei pusei yra upload now. Kol patvirtins tai atsibos laukt :), o ismoka ~2 dienu begyje ;)
Kazkoks lieviskiausias supportas bwino. Jie ten net atraso tik i trecia diena kai ko paklausi :lol:
Aš žaidžiu:
unibettriobet888
focusas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 14
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 32
Turai: 2

Standartinė aferistas07 » Šeš Gru 17, 2011 2:01 pm

Tai vis delto vilciu yra. Norejau tik 100lt pradziai pabandyti, o per ju tas klaidas visi 700lt dingo, butu biski gaila prarasti tiek :D Na reiks greitu laiku rasyti jiems laiskuti. Bet jei jau neitu jiems pervesti, del kazkokiu problemu, tai turetu juk grazinti i pokerio acc, bent jau unibete tai grazina. jei nepavyksta.
Aš žaidžiu:
bwinunibet
aferistas07
Naujokas
Naujokas

Standartinė aferistas07 » Šeš Gru 17, 2011 2:18 pm

Bet anksciau, kol nepadariau pervedimo, nerode to upload, kad reikia. Dbr kai litus nuskaiciavo praso, tai galejo anksciau perspeti. Velnias, dabar reikia scaneri saudytis.
Aš žaidžiu:
bwinunibet
aferistas07
Naujokas
Naujokas

Standartinė focusas » Pir Gru 19, 2011 12:48 pm

tai kad grazys tai cia net kalbu nera :) tik taip reklamuojasi visur ir supporto normalaus neturi.
Aš žaidžiu:
unibettriobet888
focusas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 14
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 32
Turai: 2

Standartinė aferistas07 » Tre Gru 28, 2011 2:58 pm

Na ka, viska isbandziau savo kailiu, pinigus gavau, su bwin viskas aisku, drasiai galima zaisti :)
Aš žaidžiu:
bwinunibet
aferistas07
Naujokas
Naujokas

Grįžti į Bankai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta