![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Bwin pinigu nusemimas
Moderatorius: auskaras
13 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Bwin pinigu nusemimas
Sveiki,taigi šiandien viena diena iš geresnių laimėjau 45$ bwine 500added freerolle man tai yra daug, tik vat galvoju ar nekils man problemų su pinigų nusiėmimu. Mano akaunto nustatymuose yra įrašyta bloga mano pavardė(nei jos nei vardo neimanoma pakeisti
) i bwin'ą nesu depositinęs pinigų ir prisiregistravau kai dar buvau nepilnametis t.y prieš kelis mėnesius. Ką pasiūlytumete daryti?
- aidas12
- Naujokas

- Praneš.: 10
Re: Bwin pinigu nusemimas
Na galbūt gali įvardinti kas būtų blogai ir gal yra kokia išeitis?
- aidas12
- Naujokas

Blogiausiu atveju manau galesi persimest cash i kita accounta. O poto nusiimti ir pan. Bet manau perdaug sudetinga.
-

Eson - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 53
- Pokeris.lt lyga:
- Taškai: 8
- Turai: 1
O prie ko prisikabintų , jei tarkim prie pavardės tai gal būtų galima parašyti supportui tipo kad suklaida įvedžiau pavardę 
- aidas12
- Naujokas

aidas12 rašė:O prie ko prisikabintų , jei tarkim prie pavardės tai gal būtų galima parašyti supportui tipo kad suklaida įvedžiau pavardę
man buvo toks pat atvejis kai pries pora metu susikuriau pirma accounta ir bijodamas duot tikrus duomenys parasiau tik pavardes pirma raide. laimejau pinigu ir nutariau nusiimt, tai jie man iskart uzblokavo accounta uzdejo bana ant ip. bet po ilgo susirasinejimo bent jau pinigus atidave...
- tupaccavelli
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 78
aidas12 rašė:O prie ko prisikabintų , jei tarkim prie pavardės tai gal būtų galima parašyti supportui tipo kad suklaida įvedžiau pavardę
man buvo toks pat atvejis kai pries pora metu susikuriau pirma accounta ir bijodamas duot tikrus duomenys parasiau tik pavardes pirma raide. laimejau pinigu ir nutariau nusiimt, tai jie man iskart uzblokavo accounta uzdejo bana ant ip. bet po ilgo susirasinejimo bent jau pinigus atidave...
- tupaccavelli
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 78
Man panasiai buvo Triobete.. Irgi gyvas velnias susirasinejimo.. Kol galiausiai atblokavo.. Bet siaip patarimas visiems - PILDYKITE TEISINGAI, KAM JUMS TOS PROBLEMOS? O normaliems pokerio kambariams, vargu ar rupi labai jau lietuviu asmens duomenys.. bent jau as tuo nelabai tikiu, kad koks BWIN pardavinetu ar
- X32X
- Naujokas

- Praneš.: 9
Tai lieka vienas dalykas kurį galiu padaryt t.y susikurt naują akauntą, depositint pinigų, pasiimt premiją, nueit į heads-up pralaimėt visus pinigus su senu akauntu naujam . Kaip toks variantas?
- aidas12
- Naujokas

Variantas.. Tik daryk tai atsargiai, nes tai, kaip ten bebūtų - fraudas.. Gali tiesiog paprastai pervesti pamėginti.. Bet vėlgi, matai kas pavojinga - tikras acc gali būt panašus į tavo tą, kur turi pinigų.. O tai jau gana įtartina..
- X32X
- Naujokas

- Praneš.: 9
ten yra mano tik vardas, o kitą informacija įmanoma pakeitsti. Beje kas tas fraudas?
- aidas12
- Naujokas

pamegink pradziai jiems parasyt... o poto ziuresi ar legaliu keliu ar ne nusiimt pinigelius... tik jei rasysi - rasyk itikinamai
(netycia nuspaudei enter
)
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 256
13 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių