![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Cash ar SNG?
Moderatorius: auskaras
10 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Cash ar SNG?
Ką geriau žaisti, cash is centu, ar sng 10+1cnt?
- PROpoker
- Naujokas

- Praneš.: 26
Re: Cash ar SNG?
zaisk ta ka geriausiai moki , o eigu esi naujokas pokeryje ir nori pradeti rimtai gilintis tai gilinkis i tai kas labiau patinka gal...
o ir tas 10cnt+1cnt tai gal geriau eik biski auksciau pagal bankrolla bet neperaukstai kad turetum 30BI ir nevirsytu pradziai 2$
o ir tas 10cnt+1cnt tai gal geriau eik biski auksciau pagal bankrolla bet neperaukstai kad turetum 30BI ir nevirsytu pradziai 2$
-

fuxx - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 170
zaidimas skiriasi .. pvz cashe kazkaip sediir lauki geru kortu .. ramus budamas labai blindai needa.. o va sng jei kortoa neina .. buni priverstas push arba fold daryti su korta tokia kaip A6 ar KJ allina.. o cashe su tokiom kortom gali aisku laimeti bet praloshi daug dazniau... juk sng investuoji TIK startini mokesti siuo atveju 10 cnt kaip supratau.. kur cashe sukishi daug daugiau nesekmes atveju.. beto sekmes atveju aisku laimesi ir gi kur kas daugiau ir per trumpesni laika salyginai... esu as viska isbandes ir niekaip nerandu savo vietos tai palosiu sng tai casha.... priklausomai nuo nuotaikos. jei sng prapilu nemazai pinigu - sedu casha ir atstatau bankrolla arba atvirsciai jei cashe prapilu sedu i sng ir taip atstaineju bankrola
jusu teisie rinktis...
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 256
Na vat man dilema pagrindine tame, kad sng pralosi tuos centus ir tiek. O cash turi sedet ir laukt geru kortu, kitaip greit viska istaskysi
- PROpoker
- Naujokas

- Praneš.: 26
Tai kai is centu zaidi tai taip ir atrodo pralosi ir tiek o eigu zaistum tarkim is kokiu 10$ ir 05/10 butu taspac manau
PROpoker rašė:Na vat man dilema pagrindine tame, kad sng pralosi tuos centus ir tiek. O cash turi sedet ir laukt geru kortu, kitaip greit viska istaskysi
-

fuxx - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 170
jei grynini no deposit bosnusa - reik rintis zaidima kur sukasi didesni pinigai... rake taip greiciau renkasi taskai... o jei savam malonumui.. tai rinktis pagal tai kur daugiau laimi.. jei sng lauki lauki ir sueda blindai.. vadinas geriau laukt cashe.. ne taip greit sues .. o gal ir isvis nesues 
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 256
Kolkas losiu tik SNG, dazniausiai kur buy in 1£+0.10 arba 2.50£. Kelis kartus zaidziau ir prie 5£ stalo, smagu buvo laimet 1v. ir pasiimt 25£ (tiesa,jais tik issilyginau minusa i kuri buvau ibrides).
- skotas28
- Naujokas

- Praneš.: 3
Cash game reikalauja daugiau skillsu ir ypach deep stack geimai kur stackai virs 200BB. Tai nemanau kad nuobodus zaidimas. Tai ydomus zaidimas kuris reikalauja daug zhiniu apie pokery, savo oponentu stebejimu, ieshkojimu oponentu zaidime leaku, klaidu kurios tau darys pelna ir tai nera tik kortos laukimas... Taip nebent micro stakes geimai kur oponentai tau ishmokineja uzh laukima geru kortu.. ir jiem nesvarbu tai ka ash darau prie stalo... Didesniuose limituose to nepadarysi ir zhaidejus dazhniausiai reikia apzhaidineti, ne kortomis o zaidimu. Tai zaidimas kuris gali trukti nuo valandos iki 24 valandu.
SNG jau visai kita erdve - Manau jis turi optimalia strategija kurios laikantis gali pasiekti pelna. Daug apie tai nesidomiu. Nei SNG nei MTT nera mano erdves ir apie jas negaliu daug ko pasakyt, manau kad tai skiriasi nuo cash game labai daug ir kad net dauguma profesonalu nesugeba padaryti apie jiu daluky gerai. Profai kurie zaidzia cash game prisede prie SNG ar MTT praloshineja pinigus ir atvirksciai. geriausias to yrodymas Phill Helmuth:)))
Kai ash pradejau pokery pradejau nuo SNG ir MTT. Domejausi apie SNG bet tuomet uzsukau y cash game ir supratau kad tai yra visai kita ir tai yra kas mane trauke daug daugiau nei SNG. Cash game turi laika kuris tave nespaudzia daryti optimaliu sprendimu, nera push or fold situaciju ir bubble etapu:)
manau geriausia zmonem kurie neapsisprende pasiskaityti straipsniu, knygu, strategiju pasiziureti video ir pabandyti zaisti ir viena ir kita ir tuomet susizhinosit kas jum prie shirdies mieliau!!
SNG jau visai kita erdve - Manau jis turi optimalia strategija kurios laikantis gali pasiekti pelna. Daug apie tai nesidomiu. Nei SNG nei MTT nera mano erdves ir apie jas negaliu daug ko pasakyt, manau kad tai skiriasi nuo cash game labai daug ir kad net dauguma profesonalu nesugeba padaryti apie jiu daluky gerai. Profai kurie zaidzia cash game prisede prie SNG ar MTT praloshineja pinigus ir atvirksciai. geriausias to yrodymas Phill Helmuth:)))
Kai ash pradejau pokery pradejau nuo SNG ir MTT. Domejausi apie SNG bet tuomet uzsukau y cash game ir supratau kad tai yra visai kita ir tai yra kas mane trauke daug daugiau nei SNG. Cash game turi laika kuris tave nespaudzia daryti optimaliu sprendimu, nera push or fold situaciju ir bubble etapu:)
manau geriausia zmonem kurie neapsisprende pasiskaityti straipsniu, knygu, strategiju pasiziureti video ir pabandyti zaisti ir viena ir kita ir tuomet susizhinosit kas jum prie shirdies mieliau!!
- roctill7
- Naujokas

- Praneš.: 3
10 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių