![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
cash out
Moderatorius: auskaras
11 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
cash out
Sveiki, jei as gavau FTP 50$ bonus, dabar turiu virs 50 su daugiau +, as galiu nusiimt visus ar ta 50 reikia palikt?
Ir jei as gyvenu Anglijoje, FTP viskas $, ir pervedimas vyksta i Angliska kortele, tai kokiu kursu perveda? Iskart perveda £ ar perveda $ ir paciam reikia issikeist?
Ir jei as gyvenu Anglijoje, FTP viskas $, ir pervedimas vyksta i Angliska kortele, tai kokiu kursu perveda? Iskart perveda £ ar perveda $ ir paciam reikia issikeist?
- Auurimas
- Naujokas

- Praneš.: 11
Re: cash out
bonusu niekas taip lengvai nedalina.. juos reik atidirbinet.. saunuolis kad pasidvigubinai... bet ar isvygdei visas salygas tam bonusui.. ty ar turi surinkes papaknkamai tasku kad nebeatimtu bonuso?
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 256
As pasiemiau ta 50 ne is pokerstrategy, nebuvo jokiu salygu kaip atsidirbinet kiek tasku nieko, tik buvo parasyta kad 50$ duoda ir tiek.. kelis kartus as jau ta bonusa pakeles esu ir susimasciau biskiuka del cash out, tai idomu idomu kaip su tuo atemimu, kaip suzinot ar atimt gali ar ne? 

- Auurimas
- Naujokas

pokerstarsuose party pokeryje tikrai zinau kad atima.. titan poker neatima...
kaip su fulltilt nezinau.. reik isiskaityt.. kazkur kazka praleides esi tikrai...pasitikrink terp active bonuses ar paciam pokerstrategy sajte ka jie raso prie fultilto no deposit bonuso
kaip su fulltilt nezinau.. reik isiskaityt.. kazkur kazka praleides esi tikrai...pasitikrink terp active bonuses ar paciam pokerstrategy sajte ka jie raso prie fultilto no deposit bonuso
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

Aciu, bandysiu pasiskaityt
o kaip del pervedimo doleriu i angliska saskaita?
- Auurimas
- Naujokas

mo tai koks jiem skirtumas kur ka pervest, svarbu tikra ir veikianti saskaita butu...
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

Jokio skirtumo iš kur bonusą imi - nėra. Visuomet yra sąlygos. Jei manai, kad pokerio kambariai verčiasi tokiu bizniu - atidaryk bulkučių krautuvėlę, duok 200 litų pirkiniams, kuriuos žmogus gali panaudoti ir kitoje parduotuvėje.. Čia tokia pat logika būtų.
Pokerio kambarys uždirba iš mokesčių, kuriuos žaidėjai moka už žaidimą. Lošk, išlošk ar pralošk, generuok žaidimus, tik tada tu jiems reikalingas kaip žaidėjas. O ne tam, kad tu laimėtum tris dolerius ir bėgtum cashoutinti
Pokerio kambarys uždirba iš mokesčių, kuriuos žaidėjai moka už žaidimą. Lošk, išlošk ar pralošk, generuok žaidimus, tik tada tu jiems reikalingas kaip žaidėjas. O ne tam, kad tu laimėtum tris dolerius ir bėgtum cashoutinti
- KailineKepure
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 103
Kam to pykcio, jei butu trys doleriai necashoutinciau, bet jei virs keliu simtu manau verta buvo man paklaust, is kur tas pyktis? Jei nenori atsakyt i mano klausima tiesiog vienas namie pasinervuok bet nebuk kitiems toks piktas. Savaime suprantama kad jie uz dyka neduoda tu 50$ bet nera parasyta salygu, apie tai snekejau.
- Auurimas
- Naujokas

Sveiki.Padekit jeigu nesunku,iskilo tokia problema.Noredamas padaryti cash out is G2G poker roomo ten reikia suvesti savo duomenys i kazkoki "Join PPN.PaylinQ" .Ten yra punktas kuriame nesuprantu ka reikia irasyti "valid Gv ID",arba nieko nesuvedus atsiranda toks sakinys "Last four digits of Social Security Numer or ID is a required info.".paaiskinkit kokius en 4 skaicius reikia suvesti,korteles numeri?,asmens kodo ? ar ka kita.Dar ne karto cash outo nedares tai...
Dekui
P.S.atsiprasau uz offtopica,buvau parases netam skirsnije
Dekui
P.S.atsiprasau uz offtopica,buvau parases netam skirsnije
- Lukasas
- Naujokas

- Praneš.: 2
Auurimas rašė:As pasiemiau ta 50 ne is pokerstrategy, nebuvo jokiu salygu kaip atsidirbinet kiek tasku nieko, tik buvo parasyta kad 50$ duoda ir tiek.. kelis kartus as jau ta bonusa pakeles esu ir susimasciau biskiuka del cash out, tai idomu idomu kaip su tuo atemimu, kaip suzinot ar atimt gali ar ne?
Visada buna kažkokios sąlygos
- usb
- Naujokas

- Praneš.: 46
ID kortelė turi savo nr, tai tą ir suvesk. Kažkada ir man pamenu reikėjo 
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
11 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę