logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

cash out

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

cash out

Standartinė Auurimas » Tre Lap 10, 2010 1:16 am

Sveiki, jei as gavau FTP 50$ bonus, dabar turiu virs 50 su daugiau +, as galiu nusiimt visus ar ta 50 reikia palikt?

Ir jei as gyvenu Anglijoje, FTP viskas $, ir pervedimas vyksta i Angliska kortele, tai kokiu kursu perveda? Iskart perveda £ ar perveda $ ir paciam reikia issikeist? :)
Aš žaidžiu:
fulltilt
Auurimas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 11

Re: cash out

Standartinė ishii » Tre Lap 10, 2010 12:08 pm

bonusu niekas taip lengvai nedalina.. juos reik atidirbinet.. saunuolis kad pasidvigubinai... bet ar isvygdei visas salygas tam bonusui.. ty ar turi surinkes papaknkamai tasku kad nebeatimtu bonuso?
Aš žaidžiu:
bwinpartytitanunibettriobet
ishii
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 256

Standartinė Auurimas » Tre Lap 10, 2010 5:02 pm

As pasiemiau ta 50 ne is pokerstrategy, nebuvo jokiu salygu kaip atsidirbinet kiek tasku nieko, tik buvo parasyta kad 50$ duoda ir tiek.. kelis kartus as jau ta bonusa pakeles esu ir susimasciau biskiuka del cash out, tai idomu idomu kaip su tuo atemimu, kaip suzinot ar atimt gali ar ne? :2d
Aš žaidžiu:
fulltilt
Auurimas
Naujokas
Naujokas

Standartinė ishii » Tre Lap 10, 2010 8:00 pm

pokerstarsuose party pokeryje tikrai zinau kad atima.. titan poker neatima...
kaip su fulltilt nezinau.. reik isiskaityt.. kazkur kazka praleides esi tikrai...pasitikrink terp active bonuses ar paciam pokerstrategy sajte ka jie raso prie fultilto no deposit bonuso
Aš žaidžiu:
ishii
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Standartinė Auurimas » Tre Lap 10, 2010 8:06 pm

Aciu, bandysiu pasiskaityt :) o kaip del pervedimo doleriu i angliska saskaita?
Aš žaidžiu:
fulltilt
Auurimas
Naujokas
Naujokas

Standartinė ishii » Tre Lap 10, 2010 9:28 pm

mo tai koks jiem skirtumas kur ka pervest, svarbu tikra ir veikianti saskaita butu...
Aš žaidžiu:
ishii
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Standartinė KailineKepure » Šeš Lap 13, 2010 3:18 pm

Jokio skirtumo iš kur bonusą imi - nėra. Visuomet yra sąlygos. Jei manai, kad pokerio kambariai verčiasi tokiu bizniu - atidaryk bulkučių krautuvėlę, duok 200 litų pirkiniams, kuriuos žmogus gali panaudoti ir kitoje parduotuvėje.. Čia tokia pat logika būtų.
Pokerio kambarys uždirba iš mokesčių, kuriuos žaidėjai moka už žaidimą. Lošk, išlošk ar pralošk, generuok žaidimus, tik tada tu jiems reikalingas kaip žaidėjas. O ne tam, kad tu laimėtum tris dolerius ir bėgtum cashoutinti
Aš žaidžiu:
bwinunibettriobet
KailineKepure
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 103

Standartinė Auurimas » Pir Lap 15, 2010 12:00 am

Kam to pykcio, jei butu trys doleriai necashoutinciau, bet jei virs keliu simtu manau verta buvo man paklaust, is kur tas pyktis? Jei nenori atsakyt i mano klausima tiesiog vienas namie pasinervuok bet nebuk kitiems toks piktas. Savaime suprantama kad jie uz dyka neduoda tu 50$ bet nera parasyta salygu, apie tai snekejau.
Aš žaidžiu:
fulltilt
Auurimas
Naujokas
Naujokas

Standartinė Lukasas » Ket Gru 09, 2010 3:22 pm

Sveiki.Padekit jeigu nesunku,iskilo tokia problema.Noredamas padaryti cash out is G2G poker roomo ten reikia suvesti savo duomenys i kazkoki "Join PPN.PaylinQ" .Ten yra punktas kuriame nesuprantu ka reikia irasyti "valid Gv ID",arba nieko nesuvedus atsiranda toks sakinys "Last four digits of Social Security Numer or ID is a required info.".paaiskinkit kokius en 4 skaicius reikia suvesti,korteles numeri?,asmens kodo ? ar ka kita.Dar ne karto cash outo nedares tai...
Dekui
P.S.atsiprasau uz offtopica,buvau parases netam skirsnije
Lukasas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 2

Standartinė usb » Ket Gru 09, 2010 5:37 pm

Auurimas rašė:As pasiemiau ta 50 ne is pokerstrategy, nebuvo jokiu salygu kaip atsidirbinet kiek tasku nieko, tik buvo parasyta kad 50$ duoda ir tiek.. kelis kartus as jau ta bonusa pakeles esu ir susimasciau biskiuka del cash out, tai idomu idomu kaip su tuo atemimu, kaip suzinot ar atimt gali ar ne? :2d

Visada buna kažkokios sąlygos :) Nemokamas sūris tik pelėkautuose
Aš žaidžiu:
fulltiltpokerstars
usb
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 46

Standartinė Loudmouth » Sek Gru 12, 2010 11:34 pm

ID kortelė turi savo nr, tai tą ir suvesk. Kažkada ir man pamenu reikėjo :)
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 643

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta