![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Cashas Vilniuj
Moderatorius: auskaras
32 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Cashas Vilniuj
Gal yra cia tokiu kas nuolat losiat casha Vilniuj ir butu galima prisijungt?
Arba gal yra norinciu seip susitikt ir palost iki kokiu 8 zmoniu?
Vilniuj yra geras baras " Mano kavine" ten lost leidzia.Jei yra susidomejusiu rasykit
Vilniuj yra geras baras " Mano kavine" ten lost leidzia.Jei yra susidomejusiu rasykit
- Zadir
Re: Cashas Vilniuj
Zadir rašė:Gal yra cia tokiu kas nuolat losiat casha Vilniuj ir butu galima prisijungt?
Na as tai losiu daznai su draugias, bet namuose, tai ir taip zmoniu sociai buna... O kas del mano kavines tai gal visai ir nieko, zinau ja, jei leidzia tai saunu :P Mes vakar kaip sventem mano laimejima, tai dar snekejom kad reiktu ka nors paorganizuot, tai jei aks as uz ir dar mano keli draugai, jei kas galiu padet ir organizuot
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
-

DarekaZ - Administratorius
- Praneš.: 984
Na tai butu galima seip susitikt ta casha palost.Taip kokia iki 8 zmoniu.
"mano kavinej" ten yra atskira sale nuosalesne tokia.
Pradinis buyinas butu kokia 20 lt o blindai tai bbz.. gal kokia 0.25/0.50
Cia tiesiog del to jog su savais juodai pabodo zaist ir butu idomu su forumieciais.Gal daug kam ptiktu galetume reguleriai lost
Cia tiesiog del to jog su savais juodai pabodo zaist ir butu idomu su forumieciais.Gal daug kam ptiktu galetume reguleriai lost
- Zadir
Zadir rašė:Na tai butu galima seip susitikt ta casha palost.Taip kokia iki 8 zmoniu.
o kurioj cia vietoj randasi sita kavine?
- tourist
tourist rašė:Zadir rašė:Na tai butu galima seip susitikt ta casha palost.Taip kokia iki 8 zmoniu.
o kurioj cia vietoj randasi sita kavine?
vokieciu gatvei, prie cili kaimo
-

ieatp1gs rašė:As tai noreciau palosti. Gal net reguliariai. Online atsibodo iki gyvo kaulo, live zymiai linksmiau, ypac kai zaidi nusilakes
Jo, ir varzovams lengviau pinigus istraukinet
-

ĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖĖ. Zadrai, ir visi kiti kurie norėtų, gal paorganizuojam susirinkimą toj kavinėj šiam savaitgaliui, senai jau belošiau live pokerį
o darbe bežiūrinėdamas HIGH STAKES POKER SEASON 4 užsinorėjau žvėėėėėėriškai palošti pokerį
tai gal bus daugiau entuziastų prisijungti? ;]
Galėtume padaryti cash game, pvz buyin 25Lt, antras rebuyus 20, kad nubutų nesamoningų allinų kai rebuyus daro po 10lt
Arba kokį turnyrioką su rebuyais;) Žodžiu tauta kalbėkite!!!!!!!
Galėtume padaryti cash game, pvz buyin 25Lt, antras rebuyus 20, kad nubutų nesamoningų allinų kai rebuyus daro po 10lt
Paskutinį kartą redagavo Ekonomas Pir Lap 19, 2007 1:24 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
- Ekonomas
BTW: iškodamas info apie tą kavinę "MANO KAVINĖ" radau tokį dalyką Pasakiškoji MANO KAVINĖ Vilniuje
Algis G., 20 m., Vilnius, 2007-01-11 Perskaityta kartų: 2240
Buvo karta tokia puiki kavinė Vilniuje. Kuri vadinosi "Mano kavinė". Mano kavinės valdovas buvo dėdė Aurimas. Valdovas buvo rūstus ir pikstas. Kavinėje jį buvo galima išvysti dažnai. Taip pat dėdė Aurimas nevengdavo ir išgerti, o išgeręs šlaistytis po kavinę, mat ten gi dėdės valdos. Kiek dienų valdovas gerdavo kiekvienas kavinės veteranas galėjo pasakyti pagal jo barzdą, kuo bazrda ilgesnė tuo ilgiau valdovas gėrė. Jei valdovas budavo piktas ir nusiskutęs, jau senokai negėrė. Na, o išgėręs dėdė Aurimas savo kavinės lankytojams ir į snukį pasiūlydavo, reikia gi parodyti kas čia šeimininkas.
Kavinėje dirbo ir dėdės Aurimo žmona, piktoji buhalterė. Ir jei kada nors esi bandės paplakti ilgu lėžuviu ir atsikirsti valdovo siūlymui snukin, išeinant iš kavinės piktoji buhalterė pasivydavo ir skardžių balsu teigdavo įsiminusi tavo veidą praėjusią savaitę ir atsimena, jog priėš savaite buvai Aurimo valdose, mėgavaisi valdovo vaišėmis, tačiau pabėgai nesumokėjas. Tada gerai pasukęs galva prisimenį, kad praėjusią savaitė vaišėmis mėgavaisi visai kitoje kunigaištystėje. Bet valdovo mačlyvas kumštis, nepasiginčysi.
Tai geriau ir venkit "Mano kavinės", nes ten gyvena rūstus dėdė Aurimas.
tai gal ir į snukį gausime ten susirinkę?
O va čia normali info apie kavinę:
Adresas:
Bokšto g. 7
Darbo laikas:
P. 11:00-02:00
A. 11:00-02:00
T. 11:00-02:00
K. 11:00-02:00
P. 12:00-02:00
Š. 12:00-02:00
S. 11:00-02:00
Telefonas:
(5) 2153000
El. paštas:
aurimas@manokavine.lt
Interneto svetainė:
www.manoklubas.lt
Administratorius: Gražina
Vietų skaičius: 80
Salių skaičius: 2
Pobūvių salės/vietų skaičius jose: 30 vietų
Lauko kavinėje vietų: 16 vietų
Automobilių stovėjimas: miesto parkavimas
Atsiskaitymas kreditinėmis kortelėmis: yra
Vidutinės karštųjų patiekalų kainos: 11,00 Lt
Dienos pietūs: nuo 11:00 iki 15:00 val., kaina 6,00-8,00Lt
Verslo pietūs: yra
Kondicionavimas: vėdinimas
Meniu pateikiamas tokiomis kalbomis: LT, EN
Nuolaidų kortelės: įvairios lojalumo programos
Muzikos stiliai: džiazas, pop, lounge
Pobūviai (banketai, furšetai, kt.): pobuviai, banketai, furšetai, maistas išsinešimui, išvažiuojami maitinimai iki 30 žm.
Kitos paslaugos: Žaidimai šachmatais, šaškėm, stalo futbolas ir kiti
Zadir: o tu esi kada nors ten žaidęs pokerį? Viskas ten normalei, leidžia be jokių parkių? Reikia kokią nors nuomą mokėti ar ką nors panašei??
Algis G., 20 m., Vilnius, 2007-01-11 Perskaityta kartų: 2240
Buvo karta tokia puiki kavinė Vilniuje. Kuri vadinosi "Mano kavinė". Mano kavinės valdovas buvo dėdė Aurimas. Valdovas buvo rūstus ir pikstas. Kavinėje jį buvo galima išvysti dažnai. Taip pat dėdė Aurimas nevengdavo ir išgerti, o išgeręs šlaistytis po kavinę, mat ten gi dėdės valdos. Kiek dienų valdovas gerdavo kiekvienas kavinės veteranas galėjo pasakyti pagal jo barzdą, kuo bazrda ilgesnė tuo ilgiau valdovas gėrė. Jei valdovas budavo piktas ir nusiskutęs, jau senokai negėrė. Na, o išgėręs dėdė Aurimas savo kavinės lankytojams ir į snukį pasiūlydavo, reikia gi parodyti kas čia šeimininkas.
Kavinėje dirbo ir dėdės Aurimo žmona, piktoji buhalterė. Ir jei kada nors esi bandės paplakti ilgu lėžuviu ir atsikirsti valdovo siūlymui snukin, išeinant iš kavinės piktoji buhalterė pasivydavo ir skardžių balsu teigdavo įsiminusi tavo veidą praėjusią savaitę ir atsimena, jog priėš savaite buvai Aurimo valdose, mėgavaisi valdovo vaišėmis, tačiau pabėgai nesumokėjas. Tada gerai pasukęs galva prisimenį, kad praėjusią savaitė vaišėmis mėgavaisi visai kitoje kunigaištystėje. Bet valdovo mačlyvas kumštis, nepasiginčysi.
Tai geriau ir venkit "Mano kavinės", nes ten gyvena rūstus dėdė Aurimas.
O va čia normali info apie kavinę:
Adresas:
Bokšto g. 7
Darbo laikas:
P. 11:00-02:00
A. 11:00-02:00
T. 11:00-02:00
K. 11:00-02:00
P. 12:00-02:00
Š. 12:00-02:00
S. 11:00-02:00
Telefonas:
(5) 2153000
El. paštas:
aurimas@manokavine.lt
Interneto svetainė:
www.manoklubas.lt
Administratorius: Gražina
Vietų skaičius: 80
Salių skaičius: 2
Pobūvių salės/vietų skaičius jose: 30 vietų
Lauko kavinėje vietų: 16 vietų
Automobilių stovėjimas: miesto parkavimas
Atsiskaitymas kreditinėmis kortelėmis: yra
Vidutinės karštųjų patiekalų kainos: 11,00 Lt
Dienos pietūs: nuo 11:00 iki 15:00 val., kaina 6,00-8,00Lt
Verslo pietūs: yra
Kondicionavimas: vėdinimas
Meniu pateikiamas tokiomis kalbomis: LT, EN
Nuolaidų kortelės: įvairios lojalumo programos
Muzikos stiliai: džiazas, pop, lounge
Pobūviai (banketai, furšetai, kt.): pobuviai, banketai, furšetai, maistas išsinešimui, išvažiuojami maitinimai iki 30 žm.
Kitos paslaugos: Žaidimai šachmatais, šaškėm, stalo futbolas ir kiti
Zadir: o tu esi kada nors ten žaidęs pokerį? Viskas ten normalei, leidžia be jokių parkių? Reikia kokią nors nuomą mokėti ar ką nors panašei??
- Ekonomas
32 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių