logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

check / all in ??

Aptarkite sužaista hand'ą, padėkite kitiems ir mokykitės iš kitų.

Moderatorius: auskaras

check / all in ??

Standartinė Kastytis » Šeš Bal 16, 2011 11:39 am

Full Tilt No-Limit Hold'em, 2.25 Tournament, 15/30 Blinds (6 handed) - Full Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (BB) (t1530)
UTG (t1500)
MP (t1500)
CO (t1770)
Button (t1500)
SB (t1200)

Hero's M: 34.00

Preflop: Hero is BB with JPaveikslėlis, KPaveikslėlis
1 fold, MP bets t60, 1 fold, Button calls t60, SB calls t45, Hero calls t30

Flop: (t240) 2Paveikslėlis, APaveikslėlis, JPaveikslėlis (4 players)
SB checks, Hero checks, MP bets t90, 1 fold, SB calls t90, Hero calls t90

Turn: (t510) KPaveikslėlis (3 players)
SB checks, Hero checks, MP bets t270, 1 fold, Hero raises to t600, MP calls t330

River: (t1710) 3Paveikslėlis (2 players)
Hero bets t780 (All-In), MP calls t750 (All-In)

Total pot: t3210

Tai va, kaip pasielgt tokioj situacijoje, kai iškrenta ketvirta tokia pat spalva?
Jei pračekinsiu tai aišku bett'ins jis dažniausiai, nors ir neturi to :spade: .
Nusprendžiau šį kart pushint. Stačiau jį ant silpno tūzo. Taip ir buvo, deja :As :5c
Ką jūs darot tokioj situacijoj?
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Kastytis
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 23

Re: check / all in ??

Standartinė Kentisimo » Šeš Bal 16, 2011 1:21 pm

Po turno allin stumciau
Aš žaidžiu:
bwinfulltiltunibettriobet
Vartotojo avataras
Kentisimo
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 3

Standartinė Vaidas21 » Šeš Bal 16, 2011 1:28 pm

fold ant flopo arba check/fold riveri
Aš žaidžiu:
bwintriobet
Vartotojo avataras
Vaidas21
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 99

Standartinė mOuglius » Šeš Bal 16, 2011 1:50 pm

Siaip pagal mane tai tu jau neturejej kur detis sioj situacijoj kadangi po turno permusiai iki 600 tai po riverio chekint butu banko atidavimas oponentui, tad turejej betint o kad pas tawe mazai zetonu buvo tai ir gawos tas tawo all in. Siaip konkreciai sitoj rankoj tai as foldinciau po turno nes net 4ri ziurejot flopa ir ten tuos draw galejo gaudyt chebra lb ramiai.
Pats dazniausiai pushinu kai atvirsta 4ri vienos spalvos ant stalo, na bet stengiuos isvenkt all in, nors dar reik ziuret ir kaip oponentas zaidzia.
Play hard go pro...
Aš žaidžiu:
unibetpokerstars
Vartotojo avataras
mOuglius
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 2

Standartinė Oxen » Šeš Bal 16, 2011 10:47 pm

Call po turno, check/fold po riverio tokio. Įpirka nėra didelė, tad ir su low flush'u tave callins. Taip pat kaip taisyklę galima primest, kad žaidėjai, pasigavę tūzų porą jos nenusimes. Tavo dvi poros riveryje jau buvo blefas, o ne dvi poros. O Blefuot ant tokio stalo neverta. Po turno atsivertė flush/straight draw. Žaidėjas įmetęs 270, atsakys ir 320. Turnas sukėlė tau didelį pavojų, reikia saugotis ir matant tokias kortas reikia saugotis. Jei čia buvo bandymas apginti savo ranką ir priverst jį nusimest - per silpnai gynei. Po riverio check, o po stipraus raise nusimest. Jis pasigavo NUTS, tad manyčiau būtų norėjęs iš tavęs išpešt kuo daugiau ir būtų stipriai betinęs po tavo check'o, o tu jam viską atidavei be jo žodžio. Turi suprast, kad tau jau viskas. Jeigu žinai, kad pralaimėjai - nusimesk. Realiai tavo all-in buvo ne vietoj ir nelaiku. Bet čia mano nuomonė. Pats kaip ir pradžioj rašiau bučiau call turn, check/fold river. Būčiau nedaug nudegęs :)
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
Oxen
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 142
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 55
Turai: 5

Standartinė arciukas » Sek Bal 17, 2011 6:55 pm

na taip ant turno as buciau tiesiog pacall'ines ir to uztekto pradzioi, slidu permusti jo bet'inima, kai ant turno flush dro iskrenta...Jai butum tik pa'call'ines, drasei po riverio galetum nusimesti, ir nebutu taip susiktai. O dabar betinai 600 tai jau po riverio check butu isvis nelogiskas, vistiek tave permustu. na bet kokiu atveju nebuciau rise dares po turn.
Aš žaidžiu:
unibettriobet
arciukas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 4

Standartinė Loudmouth » Sek Bal 17, 2011 8:40 pm

shove the turn ir rami galva. 2.5 donkamente pacallins bet koks tuzas. kam cia minreraisint? nieko neišfoldini ir susicommitini. :nomoney:
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 643

Standartinė kritikas » Sek Bal 17, 2011 10:32 pm

Skaitau aš patarimus kaip reikėjo žaisti po turno, bet c‘mon, 4 žmonės žiūrėjo flopą, atsivertė tūzas, buvo continuation bet‘as, vienas call ir niekam nekyla problemų, kad žaidžiama su antra pora į belenkiek pirkimų turintį stalą. Čia drasiai galima gaudyt nebent vieną iš dviejų likusių valetų. „Bet koks tūzas“ atsakydamas ir tai greičiausiai turės bent straight/flush draw, bet dar greičiau, kad išsitraukdamas savo K♠ užlipsi ant eilės, spalvos, gersnių dviejų porų ir oponentas galės tau padėkot, kad palengvinai jo darbą iškrapštyt iš tavęs visas fiškes. Reikia įvertint visus faktorius ne vien vadovautis taisykle „ooo dvi poros yra gerai“.
Aš žaidžiu:
fulltilttriobet888
Vartotojo avataras
kritikas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 9

Standartinė Oxen » Sek Bal 17, 2011 11:18 pm

Kritikai, jeigu būtų c-bet didenis, tada kiltų problemų, o dabar į 240 potą pradžioj sukišt 90žetonų į flush draw nėra taip baisu. Nežinau, turbūt būčiau callinęs po flopo, dažnai pastebiu, kad po c-bet dažnai seka check. Kaina tikrai nėra didelė pasitikrint, koks bus sekantis varžovo žingsis :)
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
Oxen
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 142
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 55
Turai: 5

Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta