logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

DDBeast iskeite PS taskus i Porshe

Diskusijos, internetinio pokerio subtilybės.

Moderatorius: auskaras

DDBeast iskeite PS taskus i Porshe

Standartinė DarekaZ » Pen Lap 30, 2007 11:52 pm

Today is a day in which we recognize DDBeast. Why? Well, he's a man who is not only a big time player at PokerStars, but also has a life for which a lot of people would trade. You don't think so? Well, let's start of by giving you a look at the 21-year-old.

Paveikslėlis

Looks pretty happy, huh? And why wouldn't he be? He lives in one of America's greatest cities, is still in the prime of his life, and has already graduated from college with a degree in economics. In his spare time, he spends time shooting pool, playing soccer, and boxing. With those things in mind, it's probably pretty clear that the man sitting with DDBeast in the photo below is not a life counsellor. It seems DDBeast has already figured out most of the hard stuff.

Paveikslėlis

In fact, the guy above is the guy who handed DDBeast the keys to a brand new Porsche. PokerStars paid for it after DDBeast cashed in three million Frequent Player Points. DDBeast started playing poker on the day he turned 18 years old. Within six months, he was playing semi-professionally. He graduated from college last May and has been playing full time ever since.

What is full time? For DDBeast, it's 8-12 tables of SNGs with the occasional multi-table tournament thrown in for good measure. It took him just about one year to pick up enough FPPs to get a new ride. He puts it mildly when he says, "The Porsche is quite a nice upgrade from my '93 Miata. I'm loving it!"

Paveikslėlis

na va surinkit 3M tasku jus ir galesit turet toki zaisliuka :)
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
Vartotojo avataras
DarekaZ
Administratorius

Praneš.: 976

Standartinė Matthew » Šeš Gru 01, 2007 7:40 pm

ahh noreciau :) dar siais metais WSOP zaides Dario Minieri issicashino porsche :)
Matthew

Standartinė kiddaz » Šeš Gru 01, 2007 9:06 pm

aha. jis ir buvo pats pirmasis tai padaręs ;)
kiddaz

Standartinė Ekonomas » Ant Gru 04, 2007 9:50 am

wooooooooow nice :)
Ekonomas

Standartinė Akivaras » Tre Gru 12, 2007 6:45 pm

Ekonomas rašė:wooooooooow nice :)

? kas čia per susižavėjimo šūksniai ? gi čia vienas iš tamstos taip niekinamų lochų aka pokerio profesionalų, užsitarnavęs kryptingai siektą prizą.
Akivaras

Standartinė Zadir » Ket Gru 13, 2007 9:20 am

Dario Minieri tikras homoseksualistas ir miega su vyrais
Zadir

Standartinė Ekonomas » Ket Gru 13, 2007 12:58 pm

Klausyk, Akivarai, tu mane jau pradedi nervuoti.
Ekonomas

Standartinė Akivaras » Ket Gru 13, 2007 2:30 pm

Ekonomas rašė:Klausyk, Akivarai, tu mane jau pradedi nervuoti.

nervuot tave turėčiau ne aš o tavo paties minties dualumas ir dvigubi standartai.
Akivaras

Standartinė Ekonomas » Ket Gru 13, 2007 3:05 pm

WOOOOOW, kas per terminai, kas per žodžiai. Čia jau mes per giliai kapstome ;) nu tau jo, reikia užjausti draugelius profus, aš tokių neturiu, tai ir žinai pilu čia purvą ant jų visų :o
Ekonomas

Standartinė tourist » Pir Sau 28, 2008 12:43 pm

maciau fotke tai starsu kieme ten 20 porshu stovi, laukia seimininku :)
tourist

Standartinė suvalgysiu » Sek Kov 09, 2008 5:34 pm

zaide kelis sng kur buyinas belekoks, tai ir uzsidirbo tuos 3M pointu, beje, bukit ramus, tiek, kiek jisai dave i rake pinigu uztektu 3 tokiems porsche nusipirkt.
suvalgysiu

Standartinė kiddaz » Sek Kov 09, 2008 6:25 pm

Nu čia toks savotiškas rake back gavos jam :)
kiddaz

Standartinė tourist » Sek Kov 09, 2008 6:48 pm

kokie 100k lt verte sito porche
tourist

Standartinė KAĖKIS » Pir Kov 10, 2008 12:24 am

suvalgysiu rašė:zaide kelis sng kur buyinas belekoks, tai ir uzsidirbo tuos 3M pointu, beje, bukit ramus, tiek, kiek jisai dave i rake pinigu uztektu 3 tokiems porsche nusipirkt.

Koks turi būt tas buy-in? Vat, niekaip nesuprantu, kaip galima SnG (ir vos kelis) sužaist, ir užsidirbt 3M taškų :roll:
Tikrai ne per daug stalų žaidė, sakai?.. Kelis... HmMmz... reiks ir man sužaist. Na, kad ir kelis šimtus jų. Ar tūkstantį vieną-kitą, bet kažkodėl abejoju, kad tiek taškų surinkt galėčiau :lol:
KAĖKIS

Standartinė anon » Pir Kov 10, 2008 3:11 am

KAČKIS rašė:
suvalgysiu rašė:zaide kelis sng kur buyinas belekoks, tai ir uzsidirbo tuos 3M pointu, beje, bukit ramus, tiek, kiek jisai dave i rake pinigu uztektu 3 tokiems porsche nusipirkt.

Koks turi būt tas buy-in? Vat, niekaip nesuprantu, kaip galima SnG (ir vos kelis) sužaist, ir užsidirbt 3M taškų :roll:
Tikrai ne per daug stalų žaidė, sakai?.. Kelis... HmMmz... reiks ir man sužaist. Na, kad ir kelis šimtus jų. Ar tūkstantį vieną-kitą, bet kažkodėl abejoju, kad tiek taškų surinkt galėčiau :lol:
]

aš pamenu skaičiavau, kiek reiketų sužaist sit n go, kai dar pokerstars duodavo daugiau taškų nei dabar. Tai jei neklystu, žaidžiant po 20$ buy-in reiktų sulošt 25000 sit n go. :) aj dbr prisiminiau čia dar kai aston-martiną siulė, tai jam skaičiavau
anon
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 281

Kitas

Grįžti į Internetinis pokeris

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta