logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Del bet365.com

Diskusijos, internetinio pokerio subtilybės.

Moderatorius: auskaras

Del bet365.com

Standartinė xargentum » Sek Vas 22, 2009 11:21 pm

Norejau paklaust:

1.pas mane Hanzos zoom kortele(visa electron)...ir ar galima naudojantis https://lt.hanza.net persivest pinigus y ta tinklapi kad butu galima statyt?
2.kaip su islostais pinigais?Jie perveda y ta mano Hanzos korteles saskaita?
3.as ten pasirinkes kad butu eurais statymai..bet pas mane sasktaitoj tai litai..kaip su situo reikalu?
4.Ir ar yra ten kazkokie minimalus laimejimai tik po kuriu galesiu pinigus pasiimt?Tikrai netikiu kad jei islosiu 1eura iskart galesiu y saskaita persivest...
5.Kiek minimaliai reik pinigu persivest y bet365.com saskaita?10euru?

Sry gal uz durnus klausimus bet pirma kart cia tokiu dalyku uzsiemu.. atsakykit tik tie kurie tiklsiai zino..kurie jau bande...google nereik man siulyt nebent zinot tixliu linku y informacija..
xargentum

Standartinė Emis » Pir Vas 23, 2009 12:41 am

Nesu 100% isitikines savo atsakymais, bet bandysiu atsakyt is bendros puses.
1.Kiek zinau ne. Turiu tokia pacia, ir man atrodo kad negalima(karta esu bandes-nepavyko). Bet gali daryt deposit pvz i moneybookers o is ten jau kur nori.
2.Is pradziu tie pinigai bus tavo internetinej saskaitoj kur zaidi(statai), veliau juos gali issimt ir jie bus nusiusti ten kur pasirinksi(kortele, saskaita, internetini banka, cekiu)
3.Kai darysi deposita litai bus pakeisti i eurus(kartais buna nenaudingas kursas, geriau turet savo saskaitoj euru ir daryt is ju deposit)
4.Nezinau, pasiskaityk rules ir tiek
5.Atsakiau i #4
www.ThePokerBay.org <<< Kruvos pokerisku downloads, filmai,knygos,interviu ir t.t
Emis
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 310

Standartinė foregner » Tre Kov 04, 2009 1:19 pm

Jeigu dar nesuspejai pasidaryti visa tai, susisiek su manim. Skype foregner2006, papasakosiu. :)
foregner
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 62

Standartinė cool_V » Tre Kov 04, 2009 10:17 pm

hansa aplamai nepropoguoja jokiu pervedimu i su gamblinimu susijusias svetaines.
1. cool_V visada teisus.
2. Jei cool_V neteisus, ziureti punkta nr. 1.
Vartotojo avataras
cool_V
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 160

Grįžti į Internetinis pokeris

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta