logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Del deposit budu i online pokerio kambarius

Diskusijos, internetinio pokerio subtilybės.

Moderatorius: auskaras

Standartinė DarekaZ » Šeš Spa 04, 2008 11:25 pm

Mindala rašė:Sveiki. Man irgi FTP siokia tokia problema iskilo tai sakau gal kas pagelbes. Noriu as pas juos deposita padaryti is savo VISA Electron korteles (Hansabanko arba NORD) Tai va suvedu korteles duomenis, atseit daro ta depositinima ir ismeta lentele su FAILURE(tipo "Your deposit request has been declined") ir siulo pasitikrinti korteles duomenis ar teisingai suvedziau bei siulo kreiptis i supporta.Su abiem kortelem ta pati klaida ir tas pats pranesimas ismetamas. Gal kas zino kame gali but saknys? :(
P.S. Esu isitikines kad korteliu duomenis pateikiu teisingai.

o pas tave kreditine ar debetine ?
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
Vartotojo avataras
DarekaZ
Administratorius

Praneš.: 976

Standartinė Mindala » Šeš Spa 04, 2008 11:45 pm

Na siaip pas mane debetine bet negi gali del to buti problemu? Juk FTP raso kad tinka Credit/Debit cards... ???
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Mindala
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 29

Standartinė DarekaZ » Šeš Spa 04, 2008 11:53 pm

Mindala rašė:Na siaip pas mane debetine bet negi gali del to buti problemu? Juk FTP raso kad tinka Credit/Debit cards... ???

tinka tik kreditines FTP neima debetiniu berods, teks darytis deposita i moneybookers tada i ftp. :)
Vartotojo avataras
DarekaZ
Administratorius

Standartinė Mindala » Sek Spa 05, 2008 2:32 pm

Ko gero busi teisus del tos korteles. Na siaip turiu as ta moneybookers acounta bet nelabai patinka man visi tie tarpininkai (naudosiu nebent jau paskutiniu atveju jei nieko kito nebeliks). DarekaZ o kaip del "Local bank transfer" ? gal kas bande su FTP?
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Mindala
Naujokas
Naujokas

Standartinė DarekaZ » Pir Spa 06, 2008 12:28 pm

Mindala rašė:Ko gero busi teisus del tos korteles. Na siaip turiu as ta moneybookers acounta bet nelabai patinka man visi tie tarpininkai (naudosiu nebent jau paskutiniu atveju jei nieko kito nebeliks). DarekaZ o kaip del "Local bank transfer" ? gal kas bande su FTP?

as nebandziau, bet cia butent tas ko tau reik ;)
Vartotojo avataras
DarekaZ
Administratorius

Standartinė Mindala » Ant Gru 23, 2008 6:15 pm

Nu va isbandziau Local Bank Transfer i FullTilt. Viskas veikia labai puikiai. Pavedima atlikau sekmadienio vakare o antradienio vakare pinigeliai jau FTP saskaitoje. Manau tai bene geriausias variantas, nereikia jokiu tarpininku kaip MoneyBookers ir pan.
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Mindala
Naujokas
Naujokas

Ankstesnis

Grįžti į Internetinis pokeris

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta