![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Del deposit budu i online pokerio kambarius
Moderatorius: auskaras
21 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Mindala rašė:Sveiki. Man irgi FTP siokia tokia problema iskilo tai sakau gal kas pagelbes. Noriu as pas juos deposita padaryti is savo VISA Electron korteles (Hansabanko arba NORD) Tai va suvedu korteles duomenis, atseit daro ta depositinima ir ismeta lentele su FAILURE(tipo "Your deposit request has been declined") ir siulo pasitikrinti korteles duomenis ar teisingai suvedziau bei siulo kreiptis i supporta.Su abiem kortelem ta pati klaida ir tas pats pranesimas ismetamas. Gal kas zino kame gali but saknys?![]()
P.S. Esu isitikines kad korteliu duomenis pateikiu teisingai.
o pas tave kreditine ar debetine ?
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
-

DarekaZ - Administratorius
- Praneš.: 976
Mindala rašė:Na siaip pas mane debetine bet negi gali del to buti problemu? Juk FTP raso kad tinka Credit/Debit cards... ???
tinka tik kreditines FTP neima debetiniu berods, teks darytis deposita i moneybookers tada i ftp.
-

Ko gero busi teisus del tos korteles. Na siaip turiu as ta moneybookers acounta bet nelabai patinka man visi tie tarpininkai (naudosiu nebent jau paskutiniu atveju jei nieko kito nebeliks). DarekaZ o kaip del "Local bank transfer" ? gal kas bande su FTP?
-

Mindala - Naujokas

- Praneš.: 29
Mindala rašė:Ko gero busi teisus del tos korteles. Na siaip turiu as ta moneybookers acounta bet nelabai patinka man visi tie tarpininkai (naudosiu nebent jau paskutiniu atveju jei nieko kito nebeliks). DarekaZ o kaip del "Local bank transfer" ? gal kas bande su FTP?
as nebandziau, bet cia butent tas ko tau reik
-

Nu va isbandziau Local Bank Transfer i FullTilt. Viskas veikia labai puikiai. Pavedima atlikau sekmadienio vakare o antradienio vakare pinigeliai jau FTP saskaitoje. Manau tai bene geriausias variantas, nereikia jokiu tarpininku kaip MoneyBookers ir pan.
-

Mindala - Naujokas

- Praneš.: 29
21 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių