![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Dėl kokios priežasties žaidžiat pokerį ?
Moderatorius: auskaras
25 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Dėl kokios priežasties žaidžiat pokerį ?
Dėl kokios priežasties žaidžiat pokerį neskaitant tai , kad pokeris pagrindinis pragyvenimo šaltinis ?
Man tai tiesiog labai įdomus žaidimas , nesu dar profesionalas , todėl negaliu teigti , kad jis mano pragyvenimo šaltinis .
Man tai tiesiog labai įdomus žaidimas , nesu dar profesionalas , todėl negaliu teigti , kad jis mano pragyvenimo šaltinis .
- algirgaila
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 55
Re: Dėl kokios priežasties žaidžiat pokerį ?
Sitam forume nedaug tokiu, kurie pragyvena is pokerio
Na o siaip zaidziu, nes yra fun uzkalt pinigeliu internetu (nieko doro siaip dar ir nesu uzkales palyginus), kartais taip pasvaigsti, kad gal butu visai nieko kada pragyvent is jo, butum pats sau sefas, atostogas jami kada nori, dirbi kada nori. Bet cia labai dar daug iki kol tai pasieksiu, o jei ir pasiekciau kada, nezinau ar tai tiesiog neatsibostu - vienam sedet prie kompo ir klickint, mokytis. Bet greit to nepasieksiu, jei taip mazai skirsiu laiko studijavimui kaip dabar 
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 323
SPeed_FANat1c rašė:Sitam forume nedaug tokiu, kurie pragyvena is pokerioNa o siaip zaidziu, nes yra fun uzkalt pinigeliu internetu (nieko doro siaip dar ir nesu uzkales palyginus), kartais taip pasvaigsti, kad gal butu visai nieko kada pragyvent is jo, butum pats sau sefas, atostogas jami kada nori, dirbi kada nori. Bet cia labai dar daug iki kol tai pasieksiu, o jei ir pasiekciau kada, nezinau ar tai tiesiog neatsibostu - vienam sedet prie kompo ir klickint, mokytis. Bet greit to nepasieksiu, jei taip mazai skirsiu laiko studijavimui kaip dabar
Uzkalt pinigeliu, arba pralosti visas santaupas. Nesuprantu, kaip jums atrodo, kad visi tik ir laukia, kol ateisit ir pasiimsit pinigus - nera cia taip viskas paprasta. Pokeryje yra sunkiai uzdirbami lengvi pinigai.
-

fishyfish - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 61
Labai idomus zaidimas.Imanoma uzsidirbti,nors ir seip pergales potraukis visalaika yra,norisi buti pirmam.Labai idomiai laikas bega,kai su draugais zaidi-pokalbiai apie pokeri,sporta,merginas,filmus,mokslus ir tt..Tada ir laika gerai praleidi.Beabejo norisi ismokti kuo geriau zaisti ir laimeti koki nors rimtesni turnyra.Zinau ,kad taisykles pokeryje paprastos,taciau laimeti sudetinga.Reikia stengtis ,mokytis.Bandysim 
-

LechPechuro - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 125
Pokeryje yra sunkiai uzdirbami lengvi pinigai.
Geras sakinys
Geras sakinys
http://www.pokerspace.com/?u=whhhha 50$ No Deposit
-

Paulius - Naujokas

- Praneš.: 40
LechPechuro rašė:Labai idomus zaidimas.Imanoma uzsidirbti,nors ir seip pergales potraukis visalaika yra,norisi buti pirmam.Labai idomiai laikas bega,kai su draugais zaidi-pokalbiai apie pokeri,sporta,merginas,filmus,mokslus ir tt..Tada ir laika gerai praleidi.Beabejo norisi ismokti kuo geriau zaisti ir laimeti koki nors rimtesni turnyra.Zinau ,kad taisykles pokeryje paprastos,taciau laimeti sudetinga.Reikia stengtis ,mokytis.Bandysim
Sutinku su tuo ka pasakei
-

GliF - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 50
Zaidziu, nes pokeris yra smagu!
kol kas daugiau pradirbu nei uzdirbu, bet nieko baisaus zemiausiuose limituose zaidziant
Tikiuosi tobulesiu ir ateityje man seksis geriau.
- sweet
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 344
fishyfish rašė:Uzkalt pinigeliu, arba pralosti visas santaupas. Nesuprantu, kaip jums atrodo, kad visi tik ir laukia, kol ateisit ir pasiimsit pinigus - nera cia taip viskas paprasta. Pokeryje yra sunkiai uzdirbami lengvi pinigai.
Nea, santaupu jau tikrai nepralosiu, nedepositinu as, losiu laikydamasis BRM, tai depositint man nereiks :P
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

sutinku su LechPechuro. Labai geras post'as. Man tai būtų:
- gyvenimo būdas;
- geras laiko praleidimas;
- yra apie ką padiskutuot su draugais prie bokalo alaus, kurie taip pat lošia pokerį;
- papildomas pajamų šaltinis;
ir turbūt kiekvienas pokerio žaidėjas sutiktų, kad pokeris yra sooo sooooo ADDICTIVE!
Tai turbūt ir yra pagrindinė 'priežastis', jei taip būtų galima ją pavadinti 
- gyvenimo būdas;
- geras laiko praleidimas;
- yra apie ką padiskutuot su draugais prie bokalo alaus, kurie taip pat lošia pokerį;
- papildomas pajamų šaltinis;
ir turbūt kiekvienas pokerio žaidėjas sutiktų, kad pokeris yra sooo sooooo ADDICTIVE!
-

fishman - Naujokas

- Praneš.: 45
Bet kai pamatai, kad ne taip lengva laimet, kad reikia tam daug daro idet, be to dar iskentet downswingus tai tas addictyvumas dingsta 
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

Hehe, na jo, arba pagavęs kokį gerą bad beatą.. Bet žiūrėk praeina pora savaičių ir vėl sėdi lošti, tikėdamasis, kad šį kartą jau seksis geriau 
-

fishman - Naujokas

- Praneš.: 45
true
kad tik tureciau laiko.. niekad nestokit i univiera 
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

man patinka konkuruoti ir aišku laimėti, todėl pasirinkau pokerį. 
- mindstorm
- Naujokas

- Praneš.: 24
- Engrey
- Naujokas

- Praneš.: 5
25 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių