logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Dėl pasword'o pokerstare

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

Dėl pasword'o pokerstare

Standartinė Kastytis » Šeš Geg 01, 2010 5:44 pm

Žodžiu norėjau pabandyt freeroll palošt, bet reikalauja slaptažodžio. img Tai iš kur man jį gaut? niekur neradau.. :? Ar čia būtent šito negalima?
Ir dar vienas klausimas.
jei užsiregistravau dviem freeroll'am vienas bus 3min anksčiau, tai kaip čia bus? :D leis dviejuose lošt? ir mane automatiškai turi įmest, ar reik pačiam tuo laiku kažkur eit ?
ty :D :D
------------------------------------

palaukiau ir pamaciau :D paskubejau klausinet.. :) delete tema
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Kastytis
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 23

Re: Dėl pasword'o pokerstare

Standartinė frikadele » Ant Geg 04, 2010 2:49 pm

Tai ne visi freerolai yra prieinami bet kam. gal ten koks nors specialus freerolas tam tikrai publikai, todel ir reikalauja pasvordo. Bandyk zaisti kitur.

dviejuose freerolluose zaisti gali, jokiu problemu :) Jei turnyrai vyksta tame paciame pokerio kambaryje. Jei programos skirtingos, tai man regis gali blokuoti viena kita, bet nesu garantuota. O i turnyra imes savaime
frikadele
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 8

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta