![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Domce kala 5000NL Poker stars
Moderatorius: auskaras
27 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
he he man toks vaizdas kad visuose room'uose pradzioje duoda laimeti :P ir visi padare pirma depozita arba padare pirma labai dideli depozita buna dievais
pats esu zaides 1000NL pradzioje nuejau y pliusa, viskas chiki, atrodo esi superinis zaidejas, veliau pradeda eiti tokie handai, kad net pykinti pradeda
manau superiniai zaidejai yra tie, kurie pradeda nuo 10NL ir uzkyla iki 5000NL
pats esu zaides 1000NL pradzioje nuejau y pliusa, viskas chiki, atrodo esi superinis zaidejas, veliau pradeda eiti tokie handai, kad net pykinti pradeda
- big0t
big0t rašė:he he man toks vaizdas kad visuose room'uose pradzioje duoda laimeti :P ir visi padare pirma depozita arba padare pirma labai dideli depozita buna dievais
tai del to ir nereik pradet nuo 1000NL o reik biski po biski, bent jausisis kaip tobuleji
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
-

DarekaZ - Administratorius
- Praneš.: 976
nu neblogai cia baxurelis varo:) tokiom sumom losti reikia nervus gelezinius tureti ar visika poxuizmo jausma 
-

Paulenas - Naujokas

- Praneš.: 24
Kas ties tas tiesa, man ir taip buvo.
Padarai deposit, tai AA ir panašios eina, o veliau tik lievata arba ateina geros, bet gale ŠIKNA gaunasi.
Man Party poker buvo įmeciau 30 USD, tai per 2 valandikes iki 350 uzvariau, vėliau . .. .. . .
Padarai deposit, tai AA ir panašios eina, o veliau tik lievata arba ateina geros, bet gale ŠIKNA gaunasi.
Man Party poker buvo įmeciau 30 USD, tai per 2 valandikes iki 350 uzvariau, vėliau . .. .. . .
http://www.devilfish.com/en/poker.aspx?Code=toptopas" - Mano naujas pokerio draugas
- Topas
- Naujokas

- Praneš.: 23
Telelotto rašė:Gal galima butu suzinoti koks poker roomo tikslas pradzioje padarius depozita dalinti geras kortas, o veliau blogas?
cia tie geriau zino kas tiap sako, bet jei taip yra, tai galima daryt depositus ir varyt all in viena po kito, vistiek laimesim :P
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
-

DarekaZ - Administratorius
- Praneš.: 976
Gaila tik 2 handai yra pakopinti.
Bet faktas tas, kad prieshininkas turedamas AA pirmoje rankoje nebijojo jod Domce gali tureti seta. Pagal zhaidejo su AA zhaidima tai jis zhaide lb gerai, kaip ir pats zinodamas jog zaidzia priesh aggro-lose playeri (Domce). Pagal pirma ranka tai domce net ne fishas o donatorius.
Antra ranka - aishku agro-lose playerio blogas raisas ish midle pozicijos. Tiesiog jam pasiseke, kad prieshininkas 'nepataike' arba buvo neivertines domces.
Garantuoju kad jo balansas zhaidzhiant cashu yra neigiamas. Na nebent jis zhaidzhia lb trumpai.
Bet faktas tas, kad prieshininkas turedamas AA pirmoje rankoje nebijojo jod Domce gali tureti seta. Pagal zhaidejo su AA zhaidima tai jis zhaide lb gerai, kaip ir pats zinodamas jog zaidzia priesh aggro-lose playeri (Domce). Pagal pirma ranka tai domce net ne fishas o donatorius.
Antra ranka - aishku agro-lose playerio blogas raisas ish midle pozicijos. Tiesiog jam pasiseke, kad prieshininkas 'nepataike' arba buvo neivertines domces.
Garantuoju kad jo balansas zhaidzhiant cashu yra neigiamas. Na nebent jis zhaidzhia lb trumpai.
- AmericanAirlines
777 rašė:Mhm, esu girdėjęs ne iš vieno, kad pradžioje poker roomai laimėt leidžia, o po to nušluoja tave.
nu ash kazka panasaus irgi pastebejau.
tik gal tiksliau laimeti duoda bangom. viena diena +500%
kitas 2 dienas -90%, paskuj vel kokia diena sekas. esme, kad pats zaidimo stilius - jis nekinta, viena diena jei bent auksciausia pora turi ant rankos laimi handa po hando, kita diena ziek ir 2 pairs nepadeda.
man buvo su KK, 5 kartus is eiles pralosiau 1x1 ...
-

Pajonkas - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 131
Topas rašė:Kas ties tas tiesa, man ir taip buvo.
Bankroll managemento nera pas taves ir tiek. Kaip per dvi valandas su normaliu bankroll management is 30$ padarysi 300+? Niekaip ?
- Amerigo
27 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių