logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Domce kala 5000NL Poker stars

Aptarkite sužaista hand'ą, padėkite kitiems ir mokykitės iš kitų.

Moderatorius: auskaras

Standartinė big0t » Sek Lap 11, 2007 1:04 pm

he he man toks vaizdas kad visuose room'uose pradzioje duoda laimeti :P ir visi padare pirma depozita arba padare pirma labai dideli depozita buna dievais
pats esu zaides 1000NL pradzioje nuejau y pliusa, viskas chiki, atrodo esi superinis zaidejas, veliau pradeda eiti tokie handai, kad net pykinti pradeda

manau superiniai zaidejai yra tie, kurie pradeda nuo 10NL ir uzkyla iki 5000NL
big0t

Standartinė DarekaZ » Sek Lap 11, 2007 1:08 pm

big0t rašė:he he man toks vaizdas kad visuose room'uose pradzioje duoda laimeti :P ir visi padare pirma depozita arba padare pirma labai dideli depozita buna dievais
pats esu zaides 1000NL pradzioje nuejau y pliusa, viskas chiki, atrodo esi superinis zaidejas, veliau pradeda eiti tokie handai, kad net pykinti pradeda

manau superiniai zaidejai yra tie, kurie pradeda nuo 10NL ir uzkyla iki 5000NL

tai del to ir nereik pradet nuo 1000NL o reik biski po biski, bent jausisis kaip tobuleji :)
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
Vartotojo avataras
DarekaZ
Administratorius

Praneš.: 976

Standartinė Paulenas » Sek Lap 11, 2007 2:31 pm

nu neblogai cia baxurelis varo:) tokiom sumom losti reikia nervus gelezinius tureti ar visika poxuizmo jausma :)
Vartotojo avataras
Paulenas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 24

Standartinė 777 » Sek Lap 11, 2007 7:56 pm

Mhm, esu girdėjęs ne iš vieno, kad pradžioje poker roomai laimėt leidžia, o po to nušluoja tave.
Whatever
Vartotojo avataras
777
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 423

Standartinė Topas » Sek Lap 18, 2007 9:14 pm

Kas ties tas tiesa, man ir taip buvo.
Padarai deposit, tai AA ir panašios eina, o veliau tik lievata arba ateina geros, bet gale ŠIKNA gaunasi.
Man Party poker buvo įmeciau 30 USD, tai per 2 valandikes iki 350 uzvariau, vėliau . .. .. . .
Topas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 23

Standartinė Telelotto » Pir Lap 19, 2007 7:10 pm

Gal galima butu suzinoti koks poker roomo tikslas pradzioje padarius depozita dalinti geras kortas, o veliau blogas? :oops:
Telelotto

Standartinė DarekaZ » Pir Lap 19, 2007 8:32 pm

Telelotto rašė:Gal galima butu suzinoti koks poker roomo tikslas pradzioje padarius depozita dalinti geras kortas, o veliau blogas? :oops:

cia tie geriau zino kas tiap sako, bet jei taip yra, tai galima daryt depositus ir varyt all in viena po kito, vistiek laimesim :P
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
Vartotojo avataras
DarekaZ
Administratorius

Praneš.: 976

Standartinė AmericanAirlines » Pen Lap 23, 2007 1:59 pm

Gaila tik 2 handai yra pakopinti.
Bet faktas tas, kad prieshininkas turedamas AA pirmoje rankoje nebijojo jod Domce gali tureti seta. Pagal zhaidejo su AA zhaidima tai jis zhaide lb gerai, kaip ir pats zinodamas jog zaidzia priesh aggro-lose playeri (Domce). Pagal pirma ranka tai domce net ne fishas o donatorius.
Antra ranka - aishku agro-lose playerio blogas raisas ish midle pozicijos. Tiesiog jam pasiseke, kad prieshininkas 'nepataike' arba buvo neivertines domces.

Garantuoju kad jo balansas zhaidzhiant cashu yra neigiamas. Na nebent jis zhaidzhia lb trumpai.
AmericanAirlines

Standartinė Pajonkas » Pen Lap 23, 2007 5:05 pm

777 rašė:Mhm, esu girdėjęs ne iš vieno, kad pradžioje poker roomai laimėt leidžia, o po to nušluoja tave.

nu ash kazka panasaus irgi pastebejau.
tik gal tiksliau laimeti duoda bangom. viena diena +500%
kitas 2 dienas -90%, paskuj vel kokia diena sekas. esme, kad pats zaidimo stilius - jis nekinta, viena diena jei bent auksciausia pora turi ant rankos laimi handa po hando, kita diena ziek ir 2 pairs nepadeda.
man buvo su KK, 5 kartus is eiles pralosiau 1x1 ...
:D
Vartotojo avataras
Pajonkas
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 131

Standartinė kiminiuss » Šeš Sau 12, 2008 8:03 pm

Visiskaj idiotiskas pirmas handas, callinti all in su tokiu handu tai ziauriau nei ziauru, ant freerollo neccalinciau net.Jei jis taip visada zaidzia tai jis sekmes gaudytojas nesveikas :))
kiminiuss

Standartinė Amerigo » Šeš Sau 12, 2008 8:13 pm

Topas rašė:Kas ties tas tiesa, man ir taip buvo.
Padarai deposit, tai AA ir panašios eina, o veliau tik lievata arba ateina geros, bet gale ŠIKNA gaunasi.
Man Party poker buvo įmeciau 30 USD, tai per 2 valandikes iki 350 uzvariau, vėliau . .. .. . .

Bankroll managemento nera pas taves ir tiek. Kaip per dvi valandas su normaliu bankroll management is 30$ padarysi 300+? Niekaip ?
Amerigo

Standartinė unmerciful » Sek Sau 13, 2008 2:37 pm

777 rašė:Mhm, esu girdėjęs ne iš vieno, kad pradžioje poker roomai laimėt leidžia, o po to nušluoja tave.

netikiu :)
jei tvarkingai zaidi tai nera jokio skirtumo kada ir kaip sekasi.
gyvai pazaiskit, pamatysit, kad buna dar ne tokiu nesamoniu. poker roomai gauna rake, nieko jie nechimicina.
unmerciful

Ankstesnis

Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta