logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Double or nothing

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

Double or nothing

Standartinė sweet » Pir Vas 01, 2010 9:44 am

Kaip jums patinka double or nothing turnyrai pokerstaruose? As labai džiaugiuosi jais, nes man labai patinka žaisti SnG, bet paprastus turnyrus laimiu per retai, kad uždirbčiau pelno. Panašu, kad double or nothing kaip tik tai, ko man reikia :liux:
Gal žaidžiantys turit kokių minčių, patarimų...
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 341

Re: Double or nothing

Standartinė LechPechuro » Pir Vas 01, 2010 3:01 pm

Galbūt ir neblogas budas po biški didinti savo bankroll'ą.Įdomu kokiu stilium žaidi double or nothing? Jei tik lauki "saldainiuko",pasidvigubini ir veliau tik foldini,kad patekti į prizinę vietą,tai tada nelabai naudos yra (čia mano nuomone).O jeigu žaidi agresyviai,kai blindai pakilę ir atsirado antes ir negalvoji apie taip kaip "išgyvent",o apie tai kaip neduoti "išgyventi" kietiems,tada įdomiau ir naudingiau.
Vartotojo avataras
LechPechuro
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 125

Standartinė fishman » Pir Vas 01, 2010 5:19 pm

Geras dalykėlis. Kiek teko lošt , tai ten visi lošdavo labai tight nuo pat pradžių.
Šiaip naudodavau tokia taktiką: pačioj pradžioj lošdavau agresyviai, kad gerokai pasididint stack'ą, o galop super tight. Ant galo kantrybės netekę short stack'ai išsipjaudavo su all in ir praktiškai visą laiką pasisekdavo patekt į penketuką.
Pastebėjau tendencija jog tie, kurie gerokai pasididindavo stack'ą pradžioj, praktiškai visada išlikdavo iki galo.
Vartotojo avataras
fishman
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 45

Standartinė sweet » Ant Vas 02, 2010 10:17 am

As pradzioj zaidziu tight, tik su geriausiais handais. Jei pavyksta daug laimet, sedziu ramiai, nesiardau, kol visi iskrenta. Jei nepasididinu stacko, pakilus blindams stengiuosi juos kuo dazniau pasiimti ir siaip zaidziu all in. Bet jei yra ne vienas biednesnis uz mane, tiesiog sedziu ir laukiu, kol jie iskris :) Gal nelabai idomu ir nelabai geras budas mokytis, bet ketinu is uzdirbtu pinigeliu pazaisti iprastus SnG, man tik reikia dabar savo bankrolla pasididinti.
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 341

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta