![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Double or nothing
Moderatorius: auskaras
4 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Double or nothing
Kaip jums patinka double or nothing turnyrai pokerstaruose? As labai džiaugiuosi jais, nes man labai patinka žaisti SnG, bet paprastus turnyrus laimiu per retai, kad uždirbčiau pelno. Panašu, kad double or nothing kaip tik tai, ko man reikia
Gal žaidžiantys turit kokių minčių, patarimų...
Gal žaidžiantys turit kokių minčių, patarimų...
- sweet
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 341
Re: Double or nothing
Galbūt ir neblogas budas po biški didinti savo bankroll'ą.Įdomu kokiu stilium žaidi double or nothing? Jei tik lauki "saldainiuko",pasidvigubini ir veliau tik foldini,kad patekti į prizinę vietą,tai tada nelabai naudos yra (čia mano nuomone).O jeigu žaidi agresyviai,kai blindai pakilę ir atsirado antes ir negalvoji apie taip kaip "išgyvent",o apie tai kaip neduoti "išgyventi" kietiems,tada įdomiau ir naudingiau.
-

LechPechuro - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 125
Geras dalykėlis. Kiek teko lošt , tai ten visi lošdavo labai tight nuo pat pradžių.
Šiaip naudodavau tokia taktiką: pačioj pradžioj lošdavau agresyviai, kad gerokai pasididint stack'ą, o galop super tight. Ant galo kantrybės netekę short stack'ai išsipjaudavo su all in ir praktiškai visą laiką pasisekdavo patekt į penketuką.
Pastebėjau tendencija jog tie, kurie gerokai pasididindavo stack'ą pradžioj, praktiškai visada išlikdavo iki galo.
Šiaip naudodavau tokia taktiką: pačioj pradžioj lošdavau agresyviai, kad gerokai pasididint stack'ą, o galop super tight. Ant galo kantrybės netekę short stack'ai išsipjaudavo su all in ir praktiškai visą laiką pasisekdavo patekt į penketuką.
Pastebėjau tendencija jog tie, kurie gerokai pasididindavo stack'ą pradžioj, praktiškai visada išlikdavo iki galo.
-

fishman - Naujokas

- Praneš.: 45
As pradzioj zaidziu tight, tik su geriausiais handais. Jei pavyksta daug laimet, sedziu ramiai, nesiardau, kol visi iskrenta. Jei nepasididinu stacko, pakilus blindams stengiuosi juos kuo dazniau pasiimti ir siaip zaidziu all in. Bet jei yra ne vienas biednesnis uz mane, tiesiog sedziu ir laukiu, kol jie iskris
Gal nelabai idomu ir nelabai geras budas mokytis, bet ketinu is uzdirbtu pinigeliu pazaisti iprastus SnG, man tik reikia dabar savo bankrolla pasididinti.
- sweet
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 341
4 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių