![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Durnumas ar taip daro ir kiti?
Moderatorius: auskaras
14 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Durnumas ar taip daro ir kiti?
Sveiki,
Prisiziurejau daug video su lietuviu komentarais..Dabar patsai kai zaidziu garsiai aptarineju kiekvieno zaidejo veiksmus ir man taip zaidziant kreive vaziuoja i virsu, o jei tik tyliai mastau, tada gaunasi kazkoksai automatiskas zaidimas, neapmastyti veiksmai.Zinau, kad is sono atrodo durnai?Bet gal kas turi patarimu kaip to atsikratyti ir priprasti mastyti tyliai ir, kad butu toksai pat puiklus mastymas.manau supratote ka turiu omenyje?
Prisiziurejau daug video su lietuviu komentarais..Dabar patsai kai zaidziu garsiai aptarineju kiekvieno zaidejo veiksmus ir man taip zaidziant kreive vaziuoja i virsu, o jei tik tyliai mastau, tada gaunasi kazkoksai automatiskas zaidimas, neapmastyti veiksmai.Zinau, kad is sono atrodo durnai?Bet gal kas turi patarimu kaip to atsikratyti ir priprasti mastyti tyliai ir, kad butu toksai pat puiklus mastymas.manau supratote ka turiu omenyje?
-

rolc34 - Naujokas

- Praneš.: 33
Re: Durnumas ar taip daro ir kiti?
O kas į tave žiūri iš to šono?
-

Stiller - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 130
Tai tu pasakyk tam broliui, kad cia rimti pinigai. As irgi sesei bad beatus pasakoju nors ji nieko nesupranta, bet reikia kazkam issipasakot. 
- zilitonas
- Naujokas

- Praneš.: 47
Siaip tai kai pazaisi daugiau handu tai jau nebekalbesi garsiai,
nes kitaip burna isdzius.
Bet kai komentuoji , maziau darai klaidu cia patikrintas dalykas. Bent jau man tai buvo pries 2 metus kai irasinejau video. svarbiausia
Bet kai komentuoji , maziau darai klaidu cia patikrintas dalykas. Bent jau man tai buvo pries 2 metus kai irasinejau video. svarbiausia
Reikia pagalbos www.pokerstrategy.com/uAR6V6 svetainėje? Padedu išlaikyt viktoriną po kuriuos gausi 50$+100$
rašyk pokerstrategy777@gmail.com
rašyk pokerstrategy777@gmail.com
-

poker_LT - Naujokas

- Praneš.: 23
zilitonas rašė:Tai tu pasakyk tam broliui, kad cia rimti pinigai. As irgi sesei bad beatus pasakoju nors ji nieko nesupranta, bet reikia kazkam issipasakot.
Net garsiai nusijuokiau.
http://www.pokerspace.com/?u=whhhha 50$ No Deposit
-

Paulius - Naujokas

- Praneš.: 40
Savo sesei irgi neduodu ramybes
Mintinai jau žino mano bad beat'u top-10 
-

mAArius - Naujokas

- Praneš.: 10
Jo, kartais irgi tenka su savim pasisneketi zaidziant
. O siaip savo bad beat istoriju niekam nepasakoju, nes zinau kaip idomu, kai paciam tenka ju klausyti.
-

fishyfish - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 61
Mjoa. Jie mano sekmes paslaptis butu mastymas garsiai, tai as dar ir pora koloneliu balkone pasistatyciau ir i mikrofona mastyciau, bile tik kreive i virsu kiltu 
Dziaugtis reikia o ne skustis. Sveikinu su kreves kilimu aukstyn
Dziaugtis reikia o ne skustis. Sveikinu su kreves kilimu aukstyn
- LifeRookie
- Naujokas

- Praneš.: 22
Kai žaidi ,valgyk ! 
-

LechPechuro - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 125
mAArius rašė:Savo sesei irgi neduodu ramybesMintinai jau žino mano bad beat'u top-10
Šiaip gera tema. Pats irgi mėgstu garsiai pamąstyti, nes tada kažkaip būna lengviau save įtikinti tam tikrose sudėtingose situacijose, o ypač jei pvz reik kokį fold'ą daryt ar sick call. Permąstau visą rankos eigą garsiai ir jei matau, jog kažkas nesueina - fold arba call, pagal situacija.
-

fishman - Naujokas

- Praneš.: 45
14 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių