![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
eCka
Moderatorius: auskaras
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
eCka
Sveiki, esu Eduardas aka eCka is Vilniaus man 21. Pokeri zaisti pradejau pries daugiau nei metus, Neperseniausiai uzsiregistravau "full tilt poker" ir pakolkas tik bandau zaisti is casho. Dazniausiai zaidziam su draugais susimetam po simboline pinigu suma ir darom ale turnyra
. Suradau sita foruma per "google" nes panorau suzaisti kokiam turnyre lietuviskam ir isbandyti savo jegas 
no limit
-

eCka - Naujokas

- Praneš.: 16
Re: eCka
Sveikas.Sekmes losiant pokeri 
-

LechPechuro - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 125
na sveiki dar karta. Vakar teko padalyvauti 1ma karta turnyre
LMK 5nktasis turnyras (lietuvos Mitsubishi Klubas) taigi buvo 20 zaideju 2 stalai po 10
patekau i finala prie kurio zaide 10 zmoniu. Taigi prasidejo viskas nuo 3000 ir finale sedejau jau su 5600 chipsu. pirmas pora ranku foldinau nekokios kortos ejo ir norejau paziureti kaip zaidzia kiti zaidejai nuo kito stalo. Taigi pagaliau man ateina
blaindai 200 - 400, mano Big. keletas callu ir foldu daejo iki manes buvome 6. Raisinau iki 800 dar keletas foldu ir 2 call. Flopas
labai geras flopas man. 1mas Check as iskart raise 400. vienas foldas ir call. likome heads up atsivercia
pas mane jau full housas. small blaindas raise iki 1k. galvoju keista cia as iskarto raise iki 2k call ir atsivercia
keleta sekundziu. smalas chekina pagalvojau neberaisisiu irgi call. pas smola flushas is
pas mane full housas ir pasiimu pota
. Likome 6siese finale ir stai pasireishke mano klaida ir jaudulys. gaunu
stafkes 400 - 800 callinau ir ishkarto heads up. flopas
nekazkas bet zaidziau. raisas iki 800 as iskart raise 1600 call atsivercia
as gindamas savo 2 damas all in ir call atsivercia
rodom kortas o pas ji
palikau turnyra 6tas
bet dziaugiuosi kad bent jau patekau i finala 
blaindai 200 - 400, mano Big. keletas callu ir foldu daejo iki manes buvome 6. Raisinau iki 800 dar keletas foldu ir 2 call. Flopas
labai geras flopas man. 1mas Check as iskart raise 400. vienas foldas ir call. likome heads up atsivercia
pas mane jau full housas. small blaindas raise iki 1k. galvoju keista cia as iskarto raise iki 2k call ir atsivercia
keleta sekundziu. smalas chekina pagalvojau neberaisisiu irgi call. pas smola flushas is
pas mane full housas ir pasiimu pota
stafkes 400 - 800 callinau ir ishkarto heads up. flopas
nekazkas bet zaidziau. raisas iki 800 as iskart raise 1600 call atsivercia
as gindamas savo 2 damas all in ir call atsivercia
rodom kortas o pas ji
no limit
-

eCka - Naujokas

- Praneš.: 16
Labai jau jam gerai iskrito...
Na,bet sveikinimai su 6aja vieta
Na,bet sveikinimai su 6aja vieta
-

LechPechuro - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 125
nu su 88 tau pasisekė paprasčiausiai.. preflope raisint iš tokios pozicijos su maža pora yra tikrai EV-. Postflope betinai 400, kai pote yra ~2500 - t.y. tik 1/6 poto. Esant trims vynams ant flopo ir prieš du kitus žaidėjus tai yra savižudybė. Tavo laimei, jog lenta susiporavo 
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 647
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Prisistatymai ir pasveikinimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių