logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

eCka

Papasakokite apie save, paskelbkite savo blogą, pasigirkite.

Moderatorius: auskaras

eCka

Standartinė eCka » Šeš Spa 03, 2009 8:01 am

Sveiki, esu Eduardas aka eCka is Vilniaus man 21. Pokeri zaisti pradejau pries daugiau nei metus, Neperseniausiai uzsiregistravau "full tilt poker" ir pakolkas tik bandau zaisti is casho. Dazniausiai zaidziam su draugais susimetam po simboline pinigu suma ir darom ale turnyra :). Suradau sita foruma per "google" nes panorau suzaisti kokiam turnyre lietuviskam ir isbandyti savo jegas ;)
no limit
Vartotojo avataras
eCka
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 16

Re: eCka

Standartinė LechPechuro » Šeš Spa 03, 2009 9:49 am

Sveikas.Sekmes losiant pokeri ;)
Vartotojo avataras
LechPechuro
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 125

Standartinė jokeris » Pir Spa 05, 2009 12:24 pm

Labas ;) Tai iki pasimatymo turnyruose prie stalo :)
jokeris
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 144

Standartinė eCka » Pir Spa 05, 2009 7:13 pm

labai tikiuosi nepraziopsosiu :D
no limit
Vartotojo avataras
eCka
Naujokas
Naujokas

Standartinė eCka » Pir Lap 09, 2009 12:20 pm

na sveiki dar karta. Vakar teko padalyvauti 1ma karta turnyre :) LMK 5nktasis turnyras (lietuvos Mitsubishi Klubas) taigi buvo 20 zaideju 2 stalai po 10 :) patekau i finala prie kurio zaide 10 zmoniu. Taigi prasidejo viskas nuo 3000 ir finale sedejau jau su 5600 chipsu. pirmas pora ranku foldinau nekokios kortos ejo ir norejau paziureti kaip zaidzia kiti zaidejai nuo kito stalo. Taigi pagaliau man ateina :8d :8c blaindai 200 - 400, mano Big. keletas callu ir foldu daejo iki manes buvome 6. Raisinau iki 800 dar keletas foldu ir 2 call. Flopas :8s :Qs :2s labai geras flopas man. 1mas Check as iskart raise 400. vienas foldas ir call. likome heads up atsivercia :Qc pas mane jau full housas. small blaindas raise iki 1k. galvoju keista cia as iskarto raise iki 2k call ir atsivercia :6c keleta sekundziu. smalas chekina pagalvojau neberaisisiu irgi call. pas smola flushas is :spade: pas mane full housas ir pasiimu pota :). Likome 6siese finale ir stai pasireishke mano klaida ir jaudulys. gaunu :Qh :Qs stafkes 400 - 800 callinau ir ishkarto heads up. flopas :4h :Ac :6d nekazkas bet zaidziau. raisas iki 800 as iskart raise 1600 call atsivercia :Js as gindamas savo 2 damas all in ir call atsivercia :10d rodom kortas o pas ji :Ah :Js :( palikau turnyra 6tas :) bet dziaugiuosi kad bent jau patekau i finala :)
no limit
Vartotojo avataras
eCka
Naujokas
Naujokas

Standartinė LechPechuro » Pir Lap 09, 2009 1:53 pm

Labai jau jam gerai iskrito...
Na,bet sveikinimai su 6aja vieta ;)
Vartotojo avataras
LechPechuro
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 125

Standartinė Loudmouth » Pir Lap 09, 2009 4:26 pm

nu su 88 tau pasisekė paprasčiausiai.. preflope raisint iš tokios pozicijos su maža pora yra tikrai EV-. Postflope betinai 400, kai pote yra ~2500 - t.y. tik 1/6 poto. Esant trims vynams ant flopo ir prieš du kitus žaidėjus tai yra savižudybė. Tavo laimei, jog lenta susiporavo ;)
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 647

Grįžti į Prisistatymai ir pasveikinimai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta