logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Foldinau KK

Aptarkite sužaista hand'ą, padėkite kitiems ir mokykitės iš kitų.

Moderatorius: auskaras

Foldinau KK

Standartinė jokeris » Ant Rgs 15, 2009 12:12 pm

Sitaip man nutiko pirma karta.

Foldinau KK, o flopas pasirode 4 K 4, turnas - 6, river - 4.

Kodel foldinau toki handa? Nes kiti tight zaidejai preflop state all in, o as ta diena jau buvau daug praloses, todel pabijojau. O gaila, buciau laimejes...
jokeris
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 142

Re: Foldinau KK

Standartinė Stiller » Ant Rgs 15, 2009 1:04 pm

jokeris rašė:Sitaip man nutiko pirma karta.

Foldinau KK, o flopas pasirode 4 K 4, turnas - 6, river - 4.

Kodel foldinau toki handa? Nes kiti tight zaidejai preflop state all in, o as ta diena jau buvau daug praloses, todel pabijojau. O gaila, buciau laimejes...

Rizikavimas yra zaidimo dalis, taciau su tokiu handu turejai ne tu varzovu bijot o jie turejo bijot tavo calinimo :D oponentus reikia gerbti, bet ju nebijoti :)
Paveikslėlis
Dėmesio!!! Tie kas pasinaudojo mano baneriuku esančiu aukščiau, nepatingėkit susisiekt su manimi, padėsiu išspręsti quizą ir gauti bonusą.
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Stiller
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 130

Standartinė SPeed_FANat1c » Ant Rgs 15, 2009 10:24 pm

cash game niekad nefoldinu KK o kaip tik stengiuos eit allin. Nezinau kaip yra su turnyrais. Kartais lyg ir buna situaciju kad apsimoka foldint. O sprest pagal po to buvusias kortas negalima. Ju tuo metu dar nematei, kai foldinai.
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 322

Standartinė cloudless » Tre Rgs 16, 2009 8:08 am

Keistas sprendimas.. Bet pasitaiko, kad protas aptemsta ir padarai kazka nelabai logisko :roll:
cloudless
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 57

Standartinė Alexicon » Šeš Lap 21, 2009 10:35 pm

Teko foldint tokia korta,keleta sykiu,bet tai buvo TURNYRAI,plius "hand for hand" stadija ir chip leader'iu all-in'ai,o as ne shortstack'as...jokio noro buti bubble boy :)
Alexicon
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 3

Standartinė Loudmouth » Sek Lap 22, 2009 3:56 pm

Alexicon rašė:Teko foldint tokia korta,keleta sykiu,bet tai buvo TURNYRAI,plius "hand for hand" stadija ir chip leader'iu all-in'ai,o as ne shortstack'as...jokio noro buti bubble boy :)

jokio noro ir laimėti.. :roll:
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 643

Standartinė Off_The_Wall » Pir Lap 23, 2009 4:41 pm

Ne karta esu foldines geras kortas , o po to pamates , kad iskrito riveris mano pusen , o priesininkai turejo kazka ne itin gero , o retkarciais fold'inimas mane isgelbedavo nuo didelio lost'o . Siulau i visa tai ziureti sypsena ir per daug nesijaudinti nes pulsi i tilt'a ir pradesi grajint tikrai prastus handus tikedamasis laimes ;)
Off_The_Wall
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 5

Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta