![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Foldinau KK
Moderatorius: auskaras
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Foldinau KK
Sitaip man nutiko pirma karta.
Foldinau KK, o flopas pasirode 4 K 4, turnas - 6, river - 4.
Kodel foldinau toki handa? Nes kiti tight zaidejai preflop state all in, o as ta diena jau buvau daug praloses, todel pabijojau. O gaila, buciau laimejes...
Kodel foldinau toki handa? Nes kiti tight zaidejai preflop state all in, o as ta diena jau buvau daug praloses, todel pabijojau. O gaila, buciau laimejes...
- jokeris
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 142
Re: Foldinau KK
jokeris rašė:Sitaip man nutiko pirma karta.
Rizikavimas yra zaidimo dalis, taciau su tokiu handu turejai ne tu varzovu bijot o jie turejo bijot tavo calinimo
-

Stiller - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 130
cash game niekad nefoldinu KK o kaip tik stengiuos eit allin. Nezinau kaip yra su turnyrais. Kartais lyg ir buna situaciju kad apsimoka foldint. O sprest pagal po to buvusias kortas negalima. Ju tuo metu dar nematei, kai foldinai.
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 322
Keistas sprendimas.. Bet pasitaiko, kad protas aptemsta ir padarai kazka nelabai logisko 
- cloudless
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 57
Teko foldint tokia korta,keleta sykiu,bet tai buvo TURNYRAI,plius "hand for hand" stadija ir chip leader'iu all-in'ai,o as ne shortstack'as...jokio noro buti bubble boy 
- Alexicon
- Naujokas

- Praneš.: 3
Alexicon rašė:Teko foldint tokia korta,keleta sykiu,bet tai buvo TURNYRAI,plius "hand for hand" stadija ir chip leader'iu all-in'ai,o as ne shortstack'as...jokio noro buti bubble boy
jokio noro ir laimėti..
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
Ne karta esu foldines geras kortas , o po to pamates , kad iskrito riveris mano pusen , o priesininkai turejo kazka ne itin gero , o retkarciais fold'inimas mane isgelbedavo nuo didelio lost'o . Siulau i visa tai ziureti sypsena ir per daug nesijaudinti nes pulsi i tilt'a ir pradesi grajint tikrai prastus handus tikedamasis laimes 
- Off_The_Wall
- Naujokas

- Praneš.: 5
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių