![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Full house pries royal flush
Moderatorius: auskaras
5 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Full house pries royal flush
Va kaip nutiko, kai losem dviese.
As:
Jis:
Flopas
The turn:
Surinkau full house, todel pastaciau all in ir mane callino.
River:
Taigi mano full house pries jo royal flush...
As:
Jis:
Flopas
The turn:
Surinkau full house, todel pastaciau all in ir mane callino.
River:
Taigi mano full house pries jo royal flush...
- Liepaite
- Naujokas

- Praneš.: 48
Re: Full house pries royal flush
kurių galų tau čia all in nusimatė? jis galėjo turėt kad ir KT ar KJ ir tave gražiai padaryt. Reikėjo biškį ramiau sužaist ir gal būtūm mažiau pralošus
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
Postinant rankas geriau naudokis kokiu nors converteriu, nes čia neaišku ar cash game ar tournament, kokie stakes ir pnš. Tiesiog i Google įvesk "Poker hand converter". Aišku jeigu čia live žaidimas tai netinka, bet vistiek aprašyt geriau galima.
Dėl rankos žaidimo tai viskas ok manau, tiesiog nepasisekė. Bet kokiu atveju nuo tokios stiprios rankos pabėgt neįmanoma, tai geriau pačiam ją betint negu callint, nes daug prastesnės gali pacallint (flush, straight, Kx).
Dėl rankos žaidimo tai viskas ok manau, tiesiog nepasisekė. Bet kokiu atveju nuo tokios stiprios rankos pabėgt neįmanoma, tai geriau pačiam ją betint negu callint, nes daug prastesnės gali pacallint (flush, straight, Kx).
- MovinUP
- Naujokas

- Praneš.: 1
biski mazai info gal..
jei tavo pirmas zodis buvo tai gal biski per agresyviai suzaidei su mazuoju full house, bet jei buvo check -raise tuomet sakyciau bad beat
na all ino gal ir nereikejo stumti bet kuriuo atveju
Asmenishkai ant turno ash buciau tikrines :P Kita vertus jei kazkas moka all ina uz pirkima tai cia sakyciau ir zaideja reiketu ivertinti...
, bet velgi neaisku koks stackas pas tave koks pas ji.... na kaip ir sakiau biski mazai info, kad butu galima sprest kazka 
- MindiZ
- Naujokas

- Praneš.: 26
Mano nuomone, viskas cia suzaista teisingai. Tiesiog visiems pasitaiko tokiu nesekmiu, kai fortuna atsuka uzpakali.
- rokas
5 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių