![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Full Tilt Baltic Freerolls
Moderatorius: auskaras
8 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Full Tilt Baltic Freerolls
Ar kas nors zaidziate Full Tilt Baltic freerolluose, kurie buna kasdien? Kaip jums ten sekasi? Kaip vertinate ten susirenkanciu zaideju lygi?
- sweet
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 341
Re: Full Tilt Baltic Freerolls
zaidziu..lygis manau geresnis nei kad tarkim bwino lietuviskuose freeroluose...ir seip is esmes lietuviai (didzioji dauguma) "loozina" o vat latviai su estais kazkaip zaidzia kitoki pokeri nei kad mes .. jie labiau "tight" zaidejai...
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 256
ishii rašė:zaidziu..lygis manau geresnis nei kad tarkim bwino lietuviskuose freeroluose...ir seip is esmes lietuviai (didzioji dauguma) "loozina" o vat latviai su estais kazkaip zaidzia kitoki pokeri nei kad mes .. jie labiau "tight" zaidejai...
Losiau viena karta, laimejau 5$ ir nuo tada ftp pradejau lost
-

TheRo - Naujokas

- Praneš.: 23
ishii rašė:zaidziu..lygis manau geresnis nei kad tarkim bwino lietuviskuose freeroluose...ir seip is esmes lietuviai (didzioji dauguma) "loozina" o vat latviai su estais kazkaip zaidzia kitoki pokeri nei kad mes .. jie labiau "tight" zaidejai...
Man kaip tik atrodo, kad lietuviai stipresni ir reciau kvailai stumia all in. Nors as dar mazai zadziau, gal man tik taip pasitaike...
- sweet
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 341
kasdien losiu full tilt triobet ir pkr freerolus. laimiu retai tik pora kartu teko islost pkvietima i kita turnyra su didesnaiais prizais. asmeniskai manu , kad ne kiti gerai lošia, o aš lievai. Šiaip kuo dažniau pralošiu tuo didesnis kablys vėl bandyt ka nors laimėt. 

- Eimantas
- Naujokas

- Praneš.: 4
Teko laimeti Baltiv frl dvi 6tas vietas ir viena kart 9.Man tik gaila, kad siam frl skiriamas mazas fondas, nors susirenka tikrai nemazai zaideju ~1000. Reiktu kanors sugalvot, masiskai siusti emailus support'ui, ir prasyti kad padidintu ar kokianors peticija. Kad ir 80$ butu geriau nei 40$

No set - No bet
- 4c4d
-

Ghee - Naujokas

- Praneš.: 49
Zaidziu.Ne kiekviena diena,bet kas antra tai tikrai
. Viena karta pavyko,laimeti 2 baksus .Seip man pasirode, kad gan neblogas sitas freerollas.
-

LechPechuro - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 125
kaip i ji prisijungti ?
- Blabla
- Naujokas

- Praneš.: 15
8 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių