![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Full tilt ban
Moderatorius: auskaras
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Full tilt ban
Zodziu su draugeliu sukciavom full tilte losem 6man sng susitare ir aisku buvom pagauti ir uzbaninti visi 386$ buvo konfiskuoti,bet man nesvarbu sukciavau pats kaltas bus tu pinigu, bet gal kas zino kiek laiko busiu uzblokuotas metam,dviem? ar visam laikui? nes negaliu lost full tilte is savo kompo ir negaliu naujo account kurt savo vardu
-

Anaps - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 55
Re: Full tilt ban
Nesitikėjau iš Anaps...
O dėl bano trukmės.. Nelabai ką tau galiu pasakyt, tik tiek, kad va mano vieną draugelį užblokavo už mažesnį nusižengimą, tai savaitę ar dvi buvo..
Kita vertus, va neseniai pokeris rašė, kad ten du žaidėjus už tai, kad viens už kitą žaidė užbanino keliems metams...
Manau teisingiausia tau būtų daryt tai rašyt į jų supportą ir verkti, neva kaltas pripažystų, sutinku su bausme, kad paiimsit pinigus, bet atblokuokit, pamoka išmokau daugiau taip nedarysiu
O dėl bano trukmės.. Nelabai ką tau galiu pasakyt, tik tiek, kad va mano vieną draugelį užblokavo už mažesnį nusižengimą, tai savaitę ar dvi buvo..
Kita vertus, va neseniai pokeris rašė, kad ten du žaidėjus už tai, kad viens už kitą žaidė užbanino keliems metams...
Manau teisingiausia tau būtų daryt tai rašyt į jų supportą ir verkti, neva kaltas pripažystų, sutinku su bausme, kad paiimsit pinigus, bet atblokuokit, pamoka išmokau daugiau taip nedarysiu
- KailineKepure
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 103
šitu nesamoniu aš nesuprantu, man triobete prie vieno stalo su draugu neleidžia sėst irgi. Tipo dėl saugumo raše, ar čia kad tipo kortas pasipasakot gali, kas iš to vistiek prišininko kortu nežinai, retas atvėjis, kad jam blokuos out'us tavo draugo turima korta. Nu bet turbut tokios taisykles, gal čia nenori, kad pvz prie 6max prisėstu 5 draugai ir vienas koks šiaip 
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
-

RadzyS - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 180
Zinok atrodo kad nieko nereiskia, bet pavirinom nrm. Kailine kepure seip as pats nesupratau ka dariau uzspaude smegenis dolcai 
-

Anaps - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 55
tai del tokiu svarsciku ir deda banus.... gal i gerai taisykles yra taisykles ir visiem vienodos.. bet gi visi zinom kad yra lygesniu uz lygius....
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 256
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių