logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Full tilt ban

Diskusijos, internetinio pokerio subtilybės.

Moderatorius: auskaras

Full tilt ban

Standartinė Anaps » Sek Geg 22, 2011 12:34 pm

Zodziu su draugeliu sukciavom full tilte losem 6man sng susitare ir aisku buvom pagauti ir uzbaninti visi 386$ buvo konfiskuoti,bet man nesvarbu sukciavau pats kaltas bus tu pinigu, bet gal kas zino kiek laiko busiu uzblokuotas metam,dviem? ar visam laikui? nes negaliu lost full tilte is savo kompo ir negaliu naujo account kurt savo vardu
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
Anaps
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 55

Re: Full tilt ban

Standartinė KailineKepure » Sek Geg 22, 2011 1:01 pm

Nesitikėjau iš Anaps... :(

O dėl bano trukmės.. Nelabai ką tau galiu pasakyt, tik tiek, kad va mano vieną draugelį užblokavo už mažesnį nusižengimą, tai savaitę ar dvi buvo..

Kita vertus, va neseniai pokeris rašė, kad ten du žaidėjus už tai, kad viens už kitą žaidė užbanino keliems metams...

Manau teisingiausia tau būtų daryt tai rašyt į jų supportą ir verkti, neva kaltas pripažystų, sutinku su bausme, kad paiimsit pinigus, bet atblokuokit, pamoka išmokau daugiau taip nedarysiu
Aš žaidžiu:
bwinunibettriobet
KailineKepure
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 103

Standartinė RadzyS » Sek Geg 22, 2011 4:37 pm

šitu nesamoniu aš nesuprantu, man triobete prie vieno stalo su draugu neleidžia sėst irgi. Tipo dėl saugumo raše, ar čia kad tipo kortas pasipasakot gali, kas iš to vistiek prišininko kortu nežinai, retas atvėjis, kad jam blokuos out'us tavo draugo turima korta. Nu bet turbut tokios taisykles, gal čia nenori, kad pvz prie 6max prisėstu 5 draugai ir vienas koks šiaip :)
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
RadzyS
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 180

Standartinė Anaps » Sek Geg 22, 2011 9:06 pm

Zinok atrodo kad nieko nereiskia, bet pavirinom nrm. Kailine kepure seip as pats nesupratau ka dariau uzspaude smegenis dolcai :cry:
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
Anaps
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Standartinė ishii » Ant Geg 24, 2011 11:32 am

tai del tokiu svarsciku ir deda banus.... gal i gerai taisykles yra taisykles ir visiem vienodos.. bet gi visi zinom kad yra lygesniu uz lygius....
Aš žaidžiu:
bwinpartytitanunibettriobet
ishii
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 256

Standartinė Anaps » Ant Geg 24, 2011 7:25 pm

tai as sutinku su viskuo tik man idomu kiek laiko ban ndedami
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
Anaps
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Grįžti į Internetinis pokeris

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta