logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Full tilt withdrawal

Diskusijos, internetinio pokerio subtilybės.

Moderatorius: auskaras

Full tilt withdrawal

Standartinė Anavar » Sek Kov 02, 2008 1:00 am

gal galit kas nors paaiskint kaip is full tilt padaryt withdrawal i moneybookers?
Anavar

Standartinė Amerigo » Sek Kov 02, 2008 1:02 am

Spaudi withdrawal, spaudi ant moneybookers, ir spaudi kiek nori issiimti. Bet e-mailas turi atitikti moneybookers emaila :)
Amerigo

Standartinė Anavar » Sek Kov 02, 2008 7:43 am

as kai paspaudziu ant moneybookers tai man atidaro web su aprasymu apie withdrawal tik
Anavar

Standartinė zhygaLT » Sek Kov 02, 2008 10:19 am

man irgi buvo tokia problema nesupratau kas buvo, taciau po to pamaciau kad mano full tilt acc email neatitinka irasyto moneybookers ar kazkas tokio moneybookers emeil turi atitikti full tilt :)
zhygaLT

Standartinė Anavar » Sek Kov 02, 2008 10:57 am

pas mane tai tas pats email. o gal ten full tilt reikia ivest kur nors ta moneybookers emaila?
Anavar

Standartinė zhygaLT » Sek Kov 02, 2008 1:45 pm

kazkur atrodo reikia
zhygaLT

Standartinė Anavar » Sek Kov 02, 2008 3:09 pm

gal kas zinot kur ka reikia ivest?
Anavar

Standartinė biagle » Ket Kov 13, 2008 10:44 am

Aš vieną syk padariau depositą į full tilt poker iš vieno moneybookers userio, meginau daryt cashout'ą į kitą moneybookers userį - neleido. Padariau change email - vistiek neleido. Manau pradžioje turi padaryt depositą iš savo moneybookers userio, kad galetum į ji cashoutint ;]
biagle

Standartinė DarekaZ » Ket Kov 13, 2008 7:00 pm

biagle rašė:Aš vieną syk padariau depositą į full tilt poker iš vieno moneybookers userio, meginau daryt cashout'ą į kitą moneybookers userį - neleido. Padariau change email - vistiek neleido. Manau pradžioje turi padaryt depositą iš savo moneybookers userio, kad galetum į ji cashoutint ;]

jo, taip daugelyje poker roomu, del saugumo :)
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
Vartotojo avataras
DarekaZ
Administratorius

Praneš.: 976

Grįžti į Internetinis pokeris

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta