![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Geriausias jusu blefas
Moderatorius: auskaras
5 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Geriausias jusu blefas
Koks buvo sekmingiausias ir idomiausias atvejis per jusu pokerio zaidimo istorija, kai laimejot blefuodami? Pasipasakokit, idomu.
- xxx
Re: Geriausias jusu blefas
gal ne kiek bluffas, o value bet, zodziu turejau 88, flop 9Tx, oponentas check as bet. Turne 9 ir vel jis check as bet. Riveryje jis betino, jau butu teke foldint, bet riveris mano laimei buvo 8 ir as allin, jis pacallino su flush 
- SPeed_FANat1c
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 322
geriausias mano blefas buvo pries savaite kai laimejau neturedamas nieko 150$ as tada turejau 5 ir 8 sirdziu ant stalo iswerte tris kryzius as imeciau 10$ jie dviese atsake ketwirta korta buwo kryzius as wel imeciau 50$ is ju wienas atsake ir paskutine korta buwo kryzius taip gawosi kad ant stalo gulejo penki kryziai ir as meciau wiska 89$ o jis paspaude fold ir as laimejau 152$ apytikslei gautusi apie 500litu o siaip as niekada dar nebuwau taip blefawes ir nebijojes nk:D
- kepalas
kepalo aprasytas blefas - tai jau ne blefas, o tiesiog kaip ten angliskai sakoma 'outrageus"...o siaip, tai savizudybe.
- Talent B
kepalas rašė:geriausias mano blefas buvo pries savaite kai laimejau neturedamas nieko 150$ as tada turejau 5 ir 8 sirdziu ant stalo iswerte tris kryzius as imeciau 10$ jie dviese atsake ketwirta korta buwo kryzius as wel imeciau 50$ is ju wienas atsake ir paskutine korta buwo kryzius taip gawosi kad ant stalo gulejo penki kryziai ir as meciau wiska 89$ o jis paspaude fold ir as laimejau 152$ apytikslei gautusi apie 500litu o siaip as niekada dar nebuwau taip blefawes ir nebijojes nk:D
- Naujokas99
- Naujokas

- Praneš.: 40
5 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių