logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Gyvenimas is poker

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

Gyvenimas is poker

Standartinė SPeed_FANat1c » Sek Sau 09, 2011 11:17 pm

Na kadangi cia temos eina apie uzdarbi is poker tai man toks dalykas idomu butu suzinot: tarkim jus jau sugebat lost ir laimit tiek kad galetumet gyvent is poker. Bet va as galvoju yra siokiu tokiu problemu - su tuo pokeriu ner garantijos, ateiciai, gal ateity jis bus sunkiai laimimas, nes zaidejai pastoviai tobuleja, ir bus kaip kokiam krepsinyje kad tik mazas procentas tegali pragyvent is to. Na cia galbut, o galbut taip ir nebus.
Na galetu aisku gyvent is poker tol kol bus is jo imanoma gyvent, o paskui jei nieko nebesigaus mest ir kuom nors kitu uzsiimt. Bet jei noresi kuom nors kitu uzsiimt - tu busi zalias toj srity, neprikaupes patirties, taigi bus bus sunku.

Ka jus darytumet? Vis del to rinktumetes poker kaip pagrindini ar pasiliktumet tik kaip papildoma pajamu saltini ir hobi laisvalaikiu?

Na kita vertus cia kaip ir verslas - su verslu irgi yra rizika, gali jis but po keliu metu nepelningas, tad reik naudotis proga tol kol jis pelningas, o po to ieskot kitos nisos jei patampa nebepelningas.
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 322

Re: Gyvenimas is poker

Standartinė KailineKepure » Pir Sau 10, 2011 1:50 am

Oho kaip sukalei.. Filosofinis apmąstymas, kur toliau sukti gyvenime?
Aš žaidžiu:
bwinunibettriobet
KailineKepure
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 103

Standartinė SPeed_FANat1c » Pir Sau 10, 2011 12:06 pm

Nea, man dar reik daug koses suvalgyt kad galvot apie gyvenima is poker :D bet siaip sove tokia mintis :)
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Standartinė Anaps » Pir Sau 10, 2011 2:28 pm

aisku imanoma gyvnet is pokerio bet per diena reiktu apie 30~40$ palupt ir aisku jau reiktu biski giliau isinert i pokeri reiktu tuo uzsiimt ir mokytis zaist profisionaliai bet man atrodo nesunku darba galima suderint su pokeriu nebutina visa laika lost jei per diena trauktum 40$ tai per menesi 3100lt visai normaliai + koki nerimta darba uz minimuma dar nuo 700 iki 1000lt
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
Anaps
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 55

Standartinė Armage » Pir Sau 10, 2011 6:28 pm

Anaps rašė:aisku imanoma gyvnet is pokerio bet per diena reiktu apie 30~40$ palupt ir aisku jau reiktu biski giliau isinert i pokeri reiktu tuo uzsiimt ir mokytis zaist profisionaliai bet man atrodo nesunku darba galima suderint su pokeriu nebutina visa laika lost jei per diena trauktum 40$ tai per menesi 3100lt visai normaliai + koki nerimta darba uz minimuma dar nuo 700 iki 1000lt

nu jo bet kaip atskratyt noro laimet daugiau? nu ta prasme gerai laimi ten 50$ is sng ir sakai nu gerai sian uzteks..hmm ka veikt visa vakara? pvz pirmadienis, lauke bjaurus oras ir pns..bandysi zaist pokeri kaip tycia uzsibadbeatinsi..aisku kasdien toki profita palaikyt butu nuostabu bet ar uztenka jegu atsispirt pagundai zaist toliau..?
Aš žaidžiu:
bwinfulltilttriobetpokerstars
Vartotojo avataras
Armage
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 112

Standartinė SPeed_FANat1c » Pir Sau 10, 2011 11:03 pm

nu jo bet kaip atskratyt noro laimet daugiau? nu ta prasme gerai laimi ten 50$ is sng ir sakai nu gerai sian uzteks..hmm ka veikt visa vakara? pvz pirmadienis, lauke bjaurus oras ir pns..bandysi zaist pokeri kaip tycia uzsibadbeatinsi..aisku kasdien toki profita palaikyt butu nuostabu bet ar uztenka jegu atsispirt pagundai zaist toliau..?

O kam atsispirt? :) jei darai profit ir neturi ka veikt, gali ir toliau daryt. Jei bus bad beat tai bus, nieko nepadarysi. Tada svarbu nepradet tiltint tik.
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Standartinė Armage » Pir Sau 10, 2011 11:54 pm

SPeed_FANat1c rašė:

O kam atsispirt? :) jei darai profit ir neturi ka veikt, gali ir toliau daryt. Jei bus bad beat tai bus, nieko nepadarysi. Tada svarbu nepradet tiltint tik.

1/5 kada pagaunu bad beata neuzsitiltinu, tai man pavyzdziui sunku yra susitvardyt, ypac kai iskrenti is turnyro. Aisku kai dar lieka zetonu pradedu agresyviau zaist, bet dazniausiai atsilosiu zetonus ir toliau bandau laikytis strategijos, bet jeigu kaip sakau iskrentu ant burbulo kokio, tai visa diena susikta buna,nes man pvz labiau gaila kokiu 4-5 valandu prasedetu veltui negu tu 5$ kokiu :D
Aš žaidžiu:
bwinfulltilttriobetpokerstars
Vartotojo avataras
Armage
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 112

Standartinė enc0n » Ant Sau 11, 2011 12:57 am

Gyvenimas vien is pokerio labiausiai nervus edantis darbas, del to gali daznai suslubuoti sveikata
taciau as irgi vis dazniau galvoju apie toki gyvenima:
Isvaziuoji i uzsieni uzsidirbi pvz 10k dirbdamas kokius metus juoda darba issinuomuoji kambariuka ar buta 5k persivedi i pokerio saskaita ir losi 1$ / 2$ casha per pora stalu darydamas pertrauka kas 1 val ir zaisdamas 8 val per diena, o is tu likusiu 5k pasiskaiciuoji kad kokiems 2-4 menesiams uztektu ant maisto,busto.Bet kol dar 1,5 metai liko mokintis mokykloje gali dar labai keistis mano mastymas apie gyvenima (nors nemanau kad lb pasikeis) :lol: tai pat stengsiuosi kuo daugiau praktikuotis pokeri :lol:
Aš žaidžiu:
fulltiltunibet
Vartotojo avataras
enc0n
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 29
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 19
Turai: 2

Standartinė Oxen » Ant Sau 11, 2011 1:53 am

Jeigu kalba apie cash, tai pokerio tikrai nesirinkčiau kaip pagrindiniu pajamų šaltiniu. Nepasitikiu cash, užtenka naujienas paskaityt, kaip profesionalai svyruoja. Jiem tai px, pinigų ir taip turi, bet su tokiai svyravimais, kurie lemia gyvenimo sąlygas, išeisi į minusą ir batai. Bet va su MTT visai kitas reikalas. Ten vieną kartą išplėšus apvalią sumelę, 1-3vietą turnyrę gali ramiau atsipūst ir toliau žaist. Moki žaist - eini į kokį 20$ MTT su 50k Guaranteed 10 turnyrų sužaisi no profit, vieną dėsi, 15gabalų pasiimsi ir jau ramesnė galva. Nes mano nuomone, MTT krenti krenti, pagauni ir krenti jau nuo aukštesnio laiptelio kol vėl pagauni ir tada krenti dar nuo aukštesnio taip kildamas. O išvis geriausia laimėt Sunday Million PS ir gyvent pora metų ramiai sau pokerį žaidžiant ir poilsiaujant ;DDD
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
Oxen
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 142
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 55
Turai: 5

Standartinė SPeed_FANat1c » Ant Sau 11, 2011 9:31 am

pvz labiau gaila kokiu 4-5 valandu prasedetu veltui negu tu 5$ kokiu

As kai zaidziu MTT tai kad laiko veltui nesvaistyt atsidarau dar pora stalu cash. Na priklauso ka paprastai losi, gali sng atsidaryt. Arba perziuriu savo zaistas rankas. Paskaitau strategija. Taip sutaupau laiko.

Siaip jo, girdejau, kad nervus edantis, na tada kai downswing prasideda. Reik turet lb dideli bankrola, tada lengcviau bus. Pvz koki 100 bi tam limitui.

Isvaziuoji i uzsieni uzsidirbi pvz 10k dirbdamas kokius metus juoda darba issinuomuoji kambariuka ar buta 5k persivedi i pokerio saskaita ir losi 1$ / 2$ casha

Na kaip supratau niekad nesi zaides to 1/2 limito rimtai (kad butum ten laimintis) tai geriau taip ir nedaryk :) bankrola ne is uzdarbio reik o is pokerio uzsiaugint, tada ismoksti lost, patirties igauni. Bet siaip manau lietuvoj gyvenant uztektu NL50 lost.
eigu kalba apie cash, tai pokerio tikrai nesirinkčiau kaip pagrindiniu pajamų šaltiniu. Nepasitikiu cash, užtenka naujienas paskaityt, kaip profesionalai svyruoja. Jiem tai px, pinigų ir taip turi, bet su tokiai svyravimais, kurie lemia gyvenimo sąlygas, išeisi į minusą ir batai. Bet va su MTT visai kitas reikalas. Ten vieną kartą išplėšus apvalią sumelę, 1-3vietą turnyrę gali ramiau atsipūst ir toliau žaist.

MTT turi lb didele variacija. Tau gali lb ilgai nepavykt tos apvalios sumeles isplest :)
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Standartinė KailineKepure » Ant Sau 11, 2011 6:31 pm

Iš kažko esu girdėjęs, kad gyvenimas iš pokerio tik teoriniame lygmenyje yra gražus. Na aišku, šiaip romantikų svajonė - kelionės, daug įtampos ir dėmesio prie stalų, daug pinigų.. :liux:
Aš žaidžiu:
bwinunibettriobet
KailineKepure
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Standartinė SPeed_FANat1c » Ant Sau 11, 2011 6:49 pm

Iš kažko esu girdėjęs, kad gyvenimas iš pokerio tik teoriniame lygmenyje yra gražus.

Na bet jei tarkim uzdirbi paprastam darbe 800 tai manau gyvenimas is poker yra ne toks ir blogas :) jei uzdirbi koius 3000 darbe, nu tada ir darba dirbant neblogai gyveni. Bet darbe yra deadlinai, ir siaip visokiu problemu. Na tik gerai kad ten nera downswing :)

Ir siaip darbas yra nuobodesnis dalykas nei poker :)
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Standartinė KailineKepure » Ant Sau 11, 2011 6:51 pm

Už 800 kasdamas griovi bent pasportuoji, o va pokeriuojant - tunki, stambeji, daugiau reik uzdirbti, nes daugiau ant sportklubio reiks isleist :)

O jei rimtai, tikrai nemanau, kad pokeris kaip uzdarbis - nera prasciausia pfrofesija :)
Aš žaidžiu:
bwinunibettriobet
KailineKepure
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Standartinė idomybes » Ant Sau 11, 2011 6:51 pm

Aš asmeniškai bandyčiau derinti darbą ir pokerį tol, kol sukaupčiau gana solidų kapitalą. Tuomet mesčiau darbą ir bandyčiau užsukti savo biznį, kad galėčiau ramia sąžine atsidėti pokeriui. Nes visgi jei lenksi nugarą kitam viršininkui, pokerio laisvai nepažaisi.
Kas įdomu man, tas turi būti įdomu visiems.
Aš žaidžiu:
fulltiltpartytriobet888
Vartotojo avataras
idomybes
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 12

Standartinė Arnas » Tre Sau 12, 2011 5:10 pm

mesiu darba kai turesiu 5k euro :)
Arnas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 16

Kitas

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta