logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

High Stakes Poker season 4 prasidejo

Įdomus video pokerio tema

Moderatorius: auskaras

Standartinė 777 » Tre Lap 21, 2007 10:29 am

DarekaZ rašė:na kaip 13 epizodas? Man tai the best kolkas, na patiko farha kaip su Goldu zaide, na si serija tirkai verta paziuret, kita serija allinai papils, kuo toliau tu drasiau :)

Tuoj parsisiųsiu :lol:
Whatever
Vartotojo avataras
777
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 423

Standartinė big0t » Ket Lap 22, 2007 12:02 pm

kaip jums 15 epizodas? vos nebuvo didziausio poto HS istorijoje, pasigailejo cirko vadovas francuzo :nomoney:
big0t

Standartinė 777 » Ket Lap 22, 2007 12:52 pm

Tai, kad nėra dar 15 dalies, ar jau yra? :roll:
O 13 tai Farha net nesupratau kokį grybą supjovė.
Whatever
Vartotojo avataras
777
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Standartinė Telelotto » Ket Lap 22, 2007 12:55 pm

big0t rašė:kaip jums 15 epizodas? vos nebuvo didziausio poto HS istorijoje, pasigailejo cirko vadovas francuzo :nomoney:

Keista, jog per TV nebuvo parodytas 14 epizodas, o kazkas jau 15 imete i youtube, nors dabar jau vel iseme nes matyt per galva gavo :D
Telelotto

Standartinė DarekaZ » Ket Lap 22, 2007 10:05 pm

Telelotto rašė:
big0t rašė:kaip jums 15 epizodas? vos nebuvo didziausio poto HS istorijoje, pasigailejo cirko vadovas francuzo :nomoney:

Keista, jog per TV nebuvo parodytas 14 epizodas, o kazkas jau 15 imete i youtube, nors dabar jau vel iseme nes matyt per galva gavo :D

tai gal koks operatorius netycia apsizioplino :)
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
Vartotojo avataras
DarekaZ
Administratorius

Praneš.: 976

Standartinė DarekaZ » Ket Lap 22, 2007 10:14 pm

777 rašė:Tai, kad nėra dar 15 dalies, ar jau yra? :roll:
O 13 tai Farha net nesupratau kokį grybą supjovė.

Bande draugiskai suzaist ir albai nenuskriaust Goldo :) Nors losimuose kokie draugiskumai gali but :?
Vartotojo avataras
DarekaZ
Administratorius

Standartinė kiddaz » Pen Lap 23, 2007 5:59 am

Kai tokios sumos eina, tai darosi gaila. Matėt kaip goldas desperatiškai bandė pataupyt kokius 200k? Enough enough! just сheck it! : ))
kiddaz

Standartinė Petriux » Pen Lap 23, 2007 10:32 pm

jioa 15 jau yra pokerbay
o 14 niekur nerandu net neidomu ziuret 15 be 14 :D
Vartotojo avataras
Petriux
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 344

Standartinė DarekaZ » Ant Lap 27, 2007 5:36 pm

kazkokie marazmai dedasi 14 episone, nepatinka man tie keli riveriai ar turnai :/ nesmaone kazkokia :? beto ten sick zaide Farha su antonius 1M beveik potas :o su tokiom kortom :) Na doyles man labiau patiko kai nuskriaude ta akiniuoti ant 820k$ poto, kuris man neaptinka :)
Vartotojo avataras
DarekaZ
Administratorius

Standartinė metlock » Tre Lap 28, 2007 9:21 pm

Man tai tas doyle kazhkos negrajokas, senis chia wapshe bent jau per 4 sezona tai gal pirma pota paime dabar normalu, nes jis neloshia beweik...
metlock

Standartinė 777 » Tre Lap 28, 2007 9:23 pm

Išvis kodėl Laak, Hansen ar Ivey nebepasirodo. Pririnko visokių donatorių vietoj rimtų žaidėjų :D
Whatever
Vartotojo avataras
777
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Standartinė kiddaz » Ket Lap 29, 2007 12:11 am

777 rašė:Išvis kodėl Laak, Hansen ar Ivey nebepasirodo. Pririnko visokių donatorių vietoj rimtų žaidėjų :D

Va čia tai tu teisingai pastebėjai ;)
kiddaz

Standartinė Ekonomas » Ket Lap 29, 2007 10:09 am

Aš tai nesuprantu ką GOLD'as ten daro? Grybas totalus jisai. Ačkarikas milijardierius irgi beleką daro. Nu žodžiu. Jo tikrai aivio trūksta :) ir hanseno dar :) o laak tai px man :D
Ekonomas

Standartinė Telelotto » Pen Lap 30, 2007 1:30 pm

Donator'iai prie pokerio stalo visada reikalingi, turi gi pinigai iplaukti is sono, nes kitu atveju jie judetu ratu (tarp profu) is kisenes i kisene ir vel atgal.

Per kiekviena season pasodina viena - du zaidejus, kurie turtingi, zaisdami turi fun, ir nesuka per daug galvos del pralosto 100K poto, sharkai gi ateina daryti show ir susirinkti pinigus is donator'iu.
Telelotto

Standartinė DarekaZ » Tre Gru 19, 2007 12:28 pm

Na va ir baiges jau 4 sezonas, toks nieko buvo. Ir dar apdovanojimai buvo, juokingai taip, ypac kaip didziausio pralaimejimo - Jamie GOLD, wohoo aplodismentai :DDD galejo tas ne apsauginis isidazes kaip klaunas but, o tie komentatoriai, nes si sezona butent tokie buvo.
Vartotojo avataras
DarekaZ
Administratorius

Ankstesnis

Grįžti į Pokerio video

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta