![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
High Stakes Poker season 4 prasidejo
Moderatorius: auskaras
DarekaZ rašė:na kaip 13 epizodas? Man tai the best kolkas, na patiko farha kaip su Goldu zaide, na si serija tirkai verta paziuret, kita serija allinai papils, kuo toliau tu drasiau
Tuoj parsisiųsiu
Whatever
-

777 - Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 423
- big0t
Telelotto rašė:big0t rašė:kaip jums 15 epizodas? vos nebuvo didziausio poto HS istorijoje, pasigailejo cirko vadovas francuzo
Keista, jog per TV nebuvo parodytas 14 epizodas, o kazkas jau 15 imete i youtube, nors dabar jau vel iseme nes matyt per galva gavo
tai gal koks operatorius netycia apsizioplino
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
-

DarekaZ - Administratorius
- Praneš.: 976
777 rašė:Tai, kad nėra dar 15 dalies, ar jau yra?![]()
O 13 tai Farha net nesupratau kokį grybą supjovė.
Bande draugiskai suzaist ir albai nenuskriaust Goldo
-

kazkokie marazmai dedasi 14 episone, nepatinka man tie keli riveriai ar turnai :/ nesmaone kazkokia
beto ten sick zaide Farha su antonius 1M beveik potas
su tokiom kortom
Na doyles man labiau patiko kai nuskriaude ta akiniuoti ant 820k$ poto, kuris man neaptinka 
-

Donator'iai prie pokerio stalo visada reikalingi, turi gi pinigai iplaukti is sono, nes kitu atveju jie judetu ratu (tarp profu) is kisenes i kisene ir vel atgal.
Per kiekviena season pasodina viena - du zaidejus, kurie turtingi, zaisdami turi fun, ir nesuka per daug galvos del pralosto 100K poto, sharkai gi ateina daryti show ir susirinkti pinigus is donator'iu.
Per kiekviena season pasodina viena - du zaidejus, kurie turtingi, zaisdami turi fun, ir nesuka per daug galvos del pralosto 100K poto, sharkai gi ateina daryti show ir susirinkti pinigus is donator'iu.
- Telelotto
Na va ir baiges jau 4 sezonas, toks nieko buvo. Ir dar apdovanojimai buvo, juokingai taip, ypac kaip didziausio pralaimejimo - Jamie GOLD, wohoo aplodismentai
DD galejo tas ne apsauginis isidazes kaip klaunas but, o tie komentatoriai, nes si sezona butent tokie buvo.
-

Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių