logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Holdem Manager (Graph) + PokerStars

Diskusijos, internetinio pokerio subtilybės.

Moderatorius: auskaras

Holdem Manager (Graph) + PokerStars

Standartinė kampiuceris » Ant Lap 23, 2010 7:26 pm

Turiu toki klausima. Turiu tik 40k hand history taciau "All-in EV" grafas pastoviai yra virsui, o skirtumas tarp jo ir realaus balanso vis dideja :roll: Zaidziu PokerStars'uose ir tikrai kartais paanalizuoju sesijas ir matau kad gaudau badbeatus ir pralaimiu favorite handus, o pats vos sugebu coinflipus laimet. Galima mastyt butu, jog esu nelaimingas zmogus, arba pokerstarsai "ciulpia", taciau as esu matematikos zmogus ir tikiu i skaicius, be to yra pora niuansu: pirma tai, kad 40k handu nera jau toks short termas, antra - stai mano draugo su kuriuo nuolat zaidziam pokerstarsuose situacija atvirkscia, jo "All-in Ev" linija velkasi po apacia ir skirtumas taip pat dideja (history apie apie 150k handu).

Antras dalykas kas man krito i aki.
Bandziau zaisti "I Robot" aka "push or fold" 12-16 stalu prie micro steiku (0,05/0,1$ bei 0,1$/0,25$) (paprastai zaidziu 6-9 stalus tight agressive), ir kaip bebutu, situacija visiskai identiska, tiesiog nekrenta pagal procentus. Raudona ("All-in Ev") linija po truputi, taciau stabiliai kilo i virsu, o balansas mazdaug dvigubai tiek krito zemyn. Tikrai tai ne vienos dienos ir ne savaites rezultatas. Juolabiau kai metai tiktai allinus "All-in Ev" grafas meluoti nelabai ir gali.

Tai vat pasidalinau, noreciau isgirsti minciu is jusu. Galbut problema yra mano zaidimo stiliuje, ar reikia sakyti kad menuo visgi yra short termas? Kokios situacijos pas jus? Kaip grafai? Ar kasnors bandet "I Robot"? Kas is jusu zaidzia pokerstarsuose - kaip savijauta?

zinoma pasiskaicius http://www.pokerstars.com/lt/poker/room ... /security/ visa sita kiemo jurgio (mano) istorija nublanksta. Juolab as pats studijuoju aukstaja matematika ir programu sistemas, tad suprantu ka reiskia kodavimas bei atsitiktinumo generavimas. Bet visgi... Zinot tie jausmai :)
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
kampiuceris
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 7

Re: Holdem Manager (Graph) + PokerStars

Standartinė fuxx » Ant Lap 23, 2010 8:59 pm

Irgi zaidziu pokerstarsuose micro limitus EV linija virsuj per +25BI :) ir yra normalu kad tavo EV yra auksciau ... O eigu tavo draugo velkasi apacioj tai cia tik laiko klausymas , kada jam ateis dowswingas ir viskas pasikeis arba visiskas bankrotas eigu saras gaudo :)
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
fuxx
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 170

Standartinė kampiuceris » Ant Lap 23, 2010 11:01 pm

+25Bl tai cia kas ?

Beto sakai kad tai yra normalu kad auksciau. Man kazkodel taip neatrodo. Juk tai akivaizdi matematika, sumetat all in, yra kazkokie % tai ir turi pagal juos long terme krist. Pagal statistini modeli neturetu daugiau nei per dispersija nukrist, o pas man gerokai virsyje.

Beje dar labai idomus man noras iskilo. Cia tas All-in EVas rodo tik tada kai all-in meta iki riverio, o gal yra tokia funkcija kuri skaiciuotu kiek kisho pinigo per hando etapus atskirai? Nes procentai pastoviai kinta, man ypac daznai buna kai su donkais zaidziant ant turno turi kokinors savo gutshota sumetam galinga pota ir ant riverio pagauna jis savo randoma o tada jau iseina all in su likuciais pvz po 3-4$ ant 18$ poto, ir tada jau nebeskaiciuoja All-in EVas kaip gerai suzaisto hando.
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
kampiuceris
Naujokas
Naujokas

Standartinė fuxx » Tre Lap 24, 2010 3:36 pm

25bi , tai cia zaidziamo limito BI ( buy-in 100bb ) ALL-IN EV rodo tik tada kai tu pushini all in preflope , flope , turne RIVERIJE NERODO NES JAU VISOS KORTOS BUNA ISKRITUSIOS ir ta linija tesiog eina kartu su zalia eigu riveri sustumi. PVZ SUSTUMEI flope all in iskarto apskaiciuoja pvz 36% vs 64% tai tau prideda 64% poto i EV linija ir pns.. O del normalumo kad yra auksciau , tai tu kiptik grybauji su skaiciais nes eigu tu turesi zemesne ja reiskia tau visada sekasi , tai yra laimi nepagal procentus :) aisq upswinge eigu esi tai gali buti , kad ir zemiau , bet visu NORMALIU zaideju bus virsuj EV long rune !
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
fuxx
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Standartinė kampiuceris » Tre Lap 24, 2010 5:09 pm

ne tai man aisku kaip ta EV linija skaiciuojasi, bet tai kodel tada visu normaliu zaideju ji turi buti virsui? Jeigu ji skaiciuoja kaip turi buti, tai kodel long terme ir nera taip kaip turi buti? Nelogiska?
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
kampiuceris
Naujokas
Naujokas

Standartinė Loudmouth » Tre Lap 24, 2010 5:21 pm

Pas mane tai ta all in ev linija pastoviai gerookai žemiau eina ale nesuprantu visvien esmės. Kažkur grafiko pradžioje ties 5k handų kaip atsiskyrė nuo winings, taip ir nesugrįžta. Dabar 65k handų, ji per ~27xbi žemiau, bet simetriška winnings kreivei. Nu ir negali būt, kad visada kalu all in in bad, blogiausiu atveju flipas :roll: Ką manot?

Ir dar klausimas, koks jūsų skirtumas tarp showdown winnings ir non-showdown?
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 643

Standartinė SPeed_FANat1c » Pen Lap 26, 2010 11:56 pm

pas mane allin-ev irgi kokia 10 buy-in zemiau, esu suzaides 8300 handu. Allin linija kokiu vienu buy-in auksciau nulio. Tai ko gero reiskia, kad as allin situacijose mazas favoritas esu ir tiek.
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 322

Standartinė fuxx » Sek Lap 28, 2010 12:18 pm

pas mane tai taip atrodo :D
Prikabinti failai
graph.jpg
graph.jpg (91.66 KiB) Peržiūrėta 518 kartus(ų)
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
fuxx
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Standartinė kampiuceris » Pir Lap 29, 2010 12:38 am

prie kokiu cia stalu? Beje kas apie 28k handa nutiko, panasu kad pradejo nekrist. Pas mane lygiai taip pat issiskyre ir toliau tik didejo tas skirtumas ir pamenu, kad ten juoda diena buvo kur atrode betka ka zaidi viska pralaimi. Man idomu ar buna tokiu pat laimingu dienu? Nes teoriskai turetu issilygint tos linijos.
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
kampiuceris
Naujokas
Naujokas

Standartinė fuxx » Pir Lap 29, 2010 8:11 am

kampiuceris rašė:prie kokiu cia stalu? Beje kas apie 28k handa nutiko, panasu kad pradejo nekrist. Pas mane lygiai taip pat issiskyre ir toliau tik didejo tas skirtumas ir pamenu, kad ten juoda diena buvo kur atrode betka ka zaidi viska pralaimi. Man idomu ar buna tokiu pat laimingu dienu? Nes teoriskai turetu issilygint tos linijos.

prie 6max stalu , o del geru dienu , taip buvo viena diena kai tesiog 90% handu dealintu laimedavau ir vien dealindavo KK vs AA aisq pas mane AA ir pns , bet ta diena reikejo isvaziuot ir krc :DDD bet vistiek buvau per 300handu laimejas 5bi
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
fuxx
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Grįžti į Internetinis pokeris

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta