![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Holdem manager
Moderatorius: auskaras
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Holdem manager
Sveiki, dar viena tema is mano puses
perėjau žaisti dabar i pokerstars ir susiduriau su tokia problema, pradedu zaisti pajungiu holdema ir man nerodo stats kitu zaideju nei mano bet cia tik ant MTT ir SitGo, ant cacho viskas tvarkoi viska rodo, esme manau turejot suprasti;)
- Marcius1233
- Naujokas

- Praneš.: 4
Re: Holdem manager
Na šiaip nežinau, bet gal čia problema PS softe spausk 'Options>Instant hand history options' ir ten varnele uždėk.

Nu čia niekas nežinosit dėl ko šita nesamone meta, bet paklausiu dėl viso pikto.
Dėl HM2 čia:

Nu čia niekas nežinosit dėl ko šita nesamone meta, bet paklausiu dėl viso pikto.
Dėl HM2 čia:

Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
-

RadzyS - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 180
tai čia aš šitą jau seniai padaręs esu, nes be tos varneles išvis nerodytu nieko.
gal dar kas kokiu pasiulymu turi?
beje o dėl tos HM2 problemos ir nieko negaliu padet, nes pats dar sedžiu ant pirmo 
- Marcius1233
- Naujokas

- Praneš.: 4
Nors turiu HEM2, naujodu pirmaja HEM versija. Bandziau du kartus pereiti prie HEM2, bet arba as nemoku ja naudotis, arba ji yra tikrai nepatogi.
No set - No bet
- 4c4d
-

Ghee - Naujokas

- Praneš.: 49
Aš isirašiau šita antra tai eina sau žymiai patogesne ir geresne, aišku čia kiekvienam pagal skoni gal 
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
-

RadzyS - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 180
kok spats pigiausia sbudas isigyti HEM arba HEM2 legaliai.. gal koks kambarys bonusa koki duoda ar dar kazka?
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 256
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių